0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey bize dönüm yapmadı,merakla bekliyoruz
Ufuk bey hem fotoları ekleyin hemde fiyat yazın lütfen. Eğer okey dersek kapıda ödeme varmı onu soracaktım . Peki yetkili servis montajını yaparmı acaba?
sanırım imalat sürecinde
Hayır fotoğrafını çekemedim sadece, yarin ekleyecegim kismetse.
uzuuuuun araştırmalar rusların forumunda sonuç verdi galiba https://www.drive2.ru/l/2837669/parça kodları ise : NLL48-57000NLL48-57001NLL48-57002NLL48-57003NLL4857004birde set hali var galibaNLW48-58001NLW48-58003sabreden derviş muradına erecek galiba
Yalnız bu malzemenin konu içinde daha önce de bahsi geçtiği gibi içten özellikle davlumbazın üst taraflarının keçeli malzemeli olması gerekiyor ama senin linkteki fotolardagördüğüm kadarıyla sadece plastik. Bendeki yeni kasa Verso'da da bu şekilde zaten, aksi takdirde sadece plastik çok ses yapar özellikle taşlı mıcır yollarda.
Eğer parçayı bulabilirseniz davlumbazları taktırmadan veyahut da taktırdıktan sonra zift ile kaplatabilirsiniz. Yeterki davlumbazları temin edin derim.
Ufuk bey fiyat bellimi?
Adedi 185TL, fotoğrafları da aşağıdaki gibi, malzeme keçe benzeri yalıtım malzemesi, bekleyen arkadaşlar inceleyebilir, ilk alan forumdaşımıza orijinal bej halı paspas hediyemiz olacak