0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz TCT uyelerine hicbir sekilde kargo ucreti odetmiyoruz ki ?Ayrica sadece aracin plakasinin verilmesi de yeterli TR-NET uzerinden arac gecmisini gorebilirler il farketmeksizin.
valla ben ilk önce 2010 model e250 amg mercedes kullandim 1.8 184 beygir ondan sonra 2011 model 1.8 amg c180 156 beygir bunlari zatem tutup toyota ile kiyaslanamaz gelelim bakim fiyatlarina bizim diskler degisti diye böyle oldu fiyat normal de 700 falan ki ben e12 toyotanin bakimini DERİNDERE de 700TL ye yaptirdim sonrada gitmedim servise ozaman burda kimse arabasina bakim yapmasin benzinde koymasin yoksa araba parasi toplanir
Yaziyorum yaziyorum siliyorum valla oguzhan.yani kocaman baslik acildi davlumbaz sorunu diye.aracin sorunlari burda hep dile getirildi nerde savunduk anlamadım. Ama bu arabada bunlardan olusmuyor kimse iyi taraflarini yazmadi su konuda.nasil olsa iyi onlar gerek yok diye herhalde..Mesaj Birleştirildi: Mayıs 28, 2014, 19:06:08haklisin ahmet abi kusurabakma tamamdir.kralci degiliz ama onu belirtiyimde
Ben de başka araba almamak için artık kendimi kandırdığıma inanmaya başladım.Çankayada bir camry buldum ama adam satmıyor arkadaş turşu mu kuracak nedir )
40 a kadar çıktım ama adam 60 larda arabana iyi bak çizecem dedim gülüştük ))
hemen hallediyoruz abi ben bi telefon acayim arkadaslara piyasasi az olan bir araba acaba kışa nolur piyasası kac modeldide 60 fiyat cekti abi öle
Sizi biraz araştırmacı olmaya davet ediyorum, 'yaygara' kelimesinin anlamı güzel bir başlangıç noktası olabilir Gelelim diğer hususa, bu forumda her model Toyota'nın artıları da konuşuldu, eksileri de...Bizler de aracımızda gördüğümüz olumsuzlukları paylaşıyoruz zaten...Sizin yazdığınız şeyler de yok değil, kimse bunları inkar etmiyor, ama gidip görüp, araştırıp da almış olsaydınız tüm bunların farkında olacaktınız zaten...Broşürü incelemek yeterli değildir, Google'a yeni corolla yazsaydınız bile aracın tüm olumsuzlukları hakkında fikriniz olurdu...Ha yok araştırmadan, şöyle bir bakıp, broşürü okuyup almışsanız, burada hatayı biraz da kendinizde aramalısınız... Onun yerine şimdi niye aldım ben bu aracı pişman oldum kimseye tavsiye etmem tavırlarında olmanız güzel Türkçe'mizde yaygara yapmak olarak tanımlanabilir...Ayrıca ben size yaygara yapmayın da demedim, sadece yaptığınız yaygaranın sebebini bilmek istedim...
Merhaba,Konunun kişisel polemiğe dönmesini arzu etmiyorum ve kişisel sataşma/yakıştırma yapılmadıkça bu tarz cevaplar vermiyorum. Farkında mısınız bilmiyorum ama yazdıklarınız fikir beyan etmekten öteye gidiyor ve kişisel sataşmaya giriyor.Emin olun olabildiği kadar araştırmıştım almadan önce, yazdıklarımın neresinden araştırmadan aldığım yorumunu yaptığınızı anlamıyorum.Bu foruma da arabayı almadan önce Toyota konusunda bilgi alabileceğim bir kaynak olarak gördüğüm için üye oldum. Foruma üyelik tarihim 13 Ekim, aracımı aldığım tarih 23 Ekim.Siz aracınızı aldığınızda durum neydi bilemem ama ben aracımı aldığımda yeni kasa Corolla konusunda o zamanlar ne forumda ne de internette pek detaylı bilgiler yoktu takdir edersiniz ki. Olan bilgiler genelde eski kasada olduğu gibi motorun yağ yakıp yakmadıyla ve aracın MMT şanzımanıyla ilgiliydi.Araştırma mevcut verilere dayanarak yapılır. Eğer ortada bariz bir veri yoksa kişiler sadece bu konuda değil Google' ı , tüm interneti araştırsa da bir sonuca varamazlar. Ben o zamana kadar beni yapmamakla itham ettiğiniz araştırma işini fazlasıyla yapmıştım ancak bahsettiğim eksikler konusunda hiçbir veri yoktu. Aracı alırken bu eksikleri görmemin tek yolu camları tek tek açmak ya da bunu satış danışmanına sormak olurdu ki bunu yapmadım çünkü kafamda oluşmuş olan marka algısı nedeniyle bunu yapmak aklıma gelmedi. Bu konuda yapmış olabileceğim yegane hatam budur bence.Ayrıca hiçbir şekilde aracımı aldığıma pişmanım kimseye tavsiye etmem şeklinde bir paylaşımım da olmadı. Bana yönelik böyle bir şey söylemenize de bir anlam veremedim.
Serhan bey fikrini belirtene saygımız sonsuz.Ancak insanları eleştiriyorsak biraz garip oluyor.Kaldı ki günümüz şartlarında C sınıfı binilecek orta donanımlı bir araba 70 bin liralarda. Lüx araç fiyatından bahsetmiyoruz. Yada farklı bakış ile maalesef 70bin lira sıfır araç için artık çok para degil.