0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
broşürünfotosunu çekip atmanız mümkünmü acaba..yok böle birşey adam bir sözüyle interneti salladı
Burda olsak tutamazdık şimdi :-)
çok güldüm yaaa süt kokusundan
Kemal abi sevdiğimiz biri idi fakat kapalı bir bayan kardeşimize müsamaha edemeyeceğimiz hakaretler edince istemesekte ihraç etmek zorunda kaldık.Valla ben sattım kurtuldum ama unutamadım Tek şikayetim ani hızlanmalarda gaz pedalı ile motor arasın 4-5 saniye olması.Makasta kaldığım bir gün resmen yusuf ziyarete geldi.Gerçi speecbooster ile bu sorun çözülüyor ama
Bende şikayetçiyim corolladan
hele ben hele ben..ben varya ben ufff yanii o japonların falan diye başlıyorum
Özgür bey yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum. Benim yöntemim genelde test sürüşü şeklinde değildir.Alan bir arkadaşımla aracı kullanmak ve incelemek yada o araçta kiralayıp öyle test etmek şeklinde oluyor.Sıfır araba alırken bu bazen mümkün olmuyor biliyorum ama yeni çıkan modeli hemen almayı ben tam yerine görmüyorum.Örneklersek benim 2011 elagance AT zenon Corolla yı bir çok açıdan sıfır corolladan üstün tutarım.Aylardır camry arıyorum oysa ortada avensis var yada full Corolla var. Benim derdim elimdeki para ile alabileceğim en iyi arabayı almak. Hatta Toyota olması istediğim bir şey ama şart değil...
ama gerçekten şunu biri açıklarsa iyi olur nasıl oluyorda 2002 corollada bu şikayet edilen ışıklar oluyorda 2014de nedenolmuyor.merakettim ben de gerçekten
abi çok şikayetçiyim valla çok deparlı bizimkisi gaza basinca kafa atiyo
yazik biran once doktora götürün aptal olacak kafa ata ata olmaz böle ne derdi varsa baktirin o kafa lazim anlatin bunu lutfen olmadi bir rahatladin trafige kapalı alanda lutfen Mesaj Birleştirildi: Mayıs 29, 2014, 22:05:47Ben toyotayi donanim olarak hic anlamadim anlamayada calismadim sunu öğrendim xve direk kabulettim direk donanimda kıt bir araba tek tek uyguluyor arabalarda.mesala bizim kasalar teypcileri zengin etti usb yok aux yok park sensoru vs vs hatta cc yapyiran bile var sonradsn.bunlar daha sonraki kasalarda giderildi ama hic bozde olan yeni kasalarda olmiyan yoktu herhalde ayrıcalıklı hissedelim diye yaptılar sunroof kanayam yaram zaten ona birsey demem ama az donanim az sorun felsefesi guduyor herhalde.ama isik olayini bende tutmadm davlumbaz zaten sıkıntı. Her marka cok basit seylerden calmaya basladi bakalim sonu nereye gidecek.passatla jetta arasi fark cok ortaya cikti focus mondeo arasindski fark gittikce acildi corolla avensis de öle bakalm daha neler olcak.ama kendini geliştirdiği yanlarda var bence
Ya sole bir gercek var zaten donanimda kot bir araba hepsi ama donanim hatasi vermiyor yada cok ender.ehh guzel gidiyor az yakıyor bunuda ne cok ne az konforla yapıyor. Kasada simdiye kadarki cizgilerdende cikti farkli bir yüz yapti kendine.teypi zaten canavar gibi oldu.eksikleri var ama yenilikleride var.ama gercekten cok anlamsiz koyuver su isiklandirmayi yani.Kostur kostur düşmesin birgun aman deyim senin normalde o cam tavandan inip binmen lazim gene iyisin bence