Gönderen Konu: Yeni kasa Corolla aldım ama davlumbaz yok !  (Okunma sayısı 61253 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni kasa Corolla aldım ama davlumbaz yok !
« Yanıtla #360 : Mayıs 29, 2014, 19:00:03 »
satak yaaaa hadiii :D :D
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #360 : Mayıs 29, 2014, 19:00:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #361 : Mayıs 29, 2014, 19:06:49 »
İşin garibi bütün bu tartışmalardan sonra aldım broşürü baktım orda yanıyor gözüküyor çok trajikomik bir vaka bu Türkiye üretim araçlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #362 : Mayıs 29, 2014, 19:16:13 »
Google 'a kemal aksürek satın kurtulun yazdığımda bunlar çıktı. Konunun üstüne çok güldüm:-):-):-)(yanlış anlaşılmasın kemal beye gülüyorum adam fenomen olmuş)
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #363 : Mayıs 29, 2014, 19:21:37 »
broşürünfotosunu çekip atmanız mümkünmü acaba..

yok böle birşey adam bir sözüyle interneti salladı :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 205 kere teşekkür etti
« Yanıtla #364 : Mayıs 29, 2014, 19:23:39 »
broşürünfotosunu çekip atmanız mümkünmü acaba..

yok böle birşey adam bir sözüyle interneti salladı :D
Burda olsak tutamazdık şimdi :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #365 : Mayıs 29, 2014, 19:25:40 »
Burda olsak tutamazdık şimdi :-)

sattırırdı herhalde yaaa gerçekten  :rofl: :rofl:
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #366 : Mayıs 29, 2014, 19:33:41 »
Fenomen olmus adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #367 : Mayıs 29, 2014, 19:36:23 »
çok güldüm yaaa  :D süt kokusundan :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 205 kere teşekkür etti
« Yanıtla #368 : Mayıs 29, 2014, 19:42:15 »
çok güldüm yaaa  :D süt kokusundan :D
Şener şen gibi mübarek:-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #369 : Mayıs 29, 2014, 19:43:52 »
Kemal abi sevdiğimiz biri idi fakat kapalı bir bayan kardeşimize müsamaha edemeyeceğimiz hakaretler edince istemesekte ihraç etmek zorunda kaldık.

Valla ben sattım kurtuldum ama unutamadım :)

Tek şikayetim ani hızlanmalarda gaz pedalı ile motor arasın 4-5 saniye olması.Makasta kaldığım bir gün resmen yusuf ziyarete geldi.Gerçi speecbooster ile bu sorun çözülüyor ama
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #370 : Mayıs 29, 2014, 19:46:52 »
Kemal abi sevdiğimiz biri idi fakat kapalı bir bayan kardeşimize müsamaha edemeyeceğimiz hakaretler edince istemesekte ihraç etmek zorunda kaldık.

Valla ben sattım kurtuldum ama unutamadım :)

Tek şikayetim ani hızlanmalarda gaz pedalı ile motor arasın 4-5 saniye olması.Makasta kaldığım bir gün resmen yusuf ziyarete geldi.Gerçi speecbooster ile bu sorun çözülüyor ama

şuan çok farklı bir proje içerisindeyiz abi lütfen  :D :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #371 : Mayıs 29, 2014, 19:49:46 »
Bende şikayetçiyim corolladan
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #372 : Mayıs 29, 2014, 19:51:22 »
Bende şikayetçiyim corolladan

hele ben hele ben..ben varya ben ufff yanii o japonların falan diye başlıyorum :D :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #373 : Mayıs 29, 2014, 19:54:07 »
hele ben hele ben..ben varya ben ufff yanii o japonların falan diye başlıyorum :D :D
abi çok şikayetçiyim valla çok deparlı bizimkisi  gaza basinca kafa atiyo :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 62500
  • Model Yılı: '13
  • 11 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla aldım ama....
« Yanıtla #374 : Mayıs 29, 2014, 21:24:02 »
Özgür bey yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum. Benim yöntemim genelde test sürüşü şeklinde değildir.Alan bir arkadaşımla aracı kullanmak ve incelemek yada o araçta kiralayıp öyle test etmek şeklinde oluyor.Sıfır araba alırken bu bazen mümkün olmuyor biliyorum ama  yeni çıkan modeli hemen almayı ben tam yerine görmüyorum.Örneklersek benim 2011 elagance AT zenon Corolla yı bir çok açıdan sıfır corolladan üstün tutarım.
Aylardır camry  arıyorum oysa ortada avensis var yada full Corolla var. Benim derdim elimdeki para ile alabileceğim en iyi arabayı almak. Hatta Toyota olması istediğim bir şey ama şart değil...

Yeni çıkan bir araç almanın riskleri var evet haklısınız ancak 5 ay kadar araştırma yapıp araç değiştirme işini yeni yıla bırakmışken birden Corolla alıverdik :) Bu aracı almamdaki etkenlerden biri de markanın bende yarattığı olumlu izlenimdi. Pek çok kişinin markayı yerin dibine soktuğu "gaz pedalı sıkışması şüphesiyle binlerce aracın geri çağırılması" operasyonu bende Toyota'ya olan saygıyı arttırdı.
Yeni model araçlarda yaşanan sorunlar genelde kronik arızalardır ve bu konuda olası bir arızada Corolla' da sorunsuz bir şekilde destek alacağımı düşünüyordum ve arıza konusunda hala böyle düşünüyorum.

Ancak aracı alırken öngörmediğim konu aksesuarlardaki seviyeymiş meğer :) kendimi tekrar ediyor olacağım ama, Toyota gibi bir markanın amiral gemisi diye tabir ettiği modelindeki davlumbazın olmaması vb şeyler aklıma gelmedi ve ben de o detayda incelemedim.

Sizin de belirttiğiniz gibi o dönem çok kullanan olmadığı için en iyi bilgiyi forumlarda bulurum diye düşünmüştüm ve burayı bulmuştum. Okuduklarımdan aksesuardan ziyade aracın daha önceki kasalarda yer alan problemleri barındırmadığını görünce "tamam alayım bu arabayı" dedim.

Tek derdim bu olsun diyip gülüp geçerim bir noktadan sonra ama keşke biraz daha opsiyon koysalarmış şu araca, ne güzel olurmuş :)

Elinizdeki bütçe nedir bilmiyorum ama Latitude modelini incelediniz mi hiç? Eğer ikinci el araç düşünüyorsanız Fiyat/Performans açısından oldukça makul gözüküyor.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 29, 2014, 21:35:24
ama gerçekten şunu biri açıklarsa iyi olur nasıl oluyorda 2002 corollada bu şikayet edilen ışıklar oluyorda 2014de nedenolmuyor.merakettim ben de gerçekten

Ogün Bey,

Aslında bütün mesele bu, siz daha eski bir Toyota kullanıcısı olarak markanın bu tutumunu anlayamamışsınız, biz yeniler olarak hiç anlayamadık :)
O ışıkların, dört camın otomatik olmasının ne gibi bir maliyeti vardı ki çıkarttılar arabadan.

Çok samimi söyleyeyim, keşke aracımda IPA (otomatik park asistanı) olacağına sunroof ve 4 cam tek dokunuş kapanıp/açılma olsaydı. IPA opsiyon olsaydı ve isteyen para verip taktırsaydı vs. vs.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #375 : Mayıs 29, 2014, 21:56:08 »
abi çok şikayetçiyim valla çok deparlı bizimkisi  gaza basinca kafa atiyo :D

yazik biran once doktora götürün aptal olacak kafa ata ata olmaz böle ne derdi varsa baktirin :D o kafa lazim anlatin bunu lutfen olmadi bir rahatladin trafige kapalı alanda lutfen :D

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 29, 2014, 22:05:47
Ben toyotayi donanim olarak hic anlamadim anlamayada calismadim sunu öğrendim xve direk kabulettim direk donanimda kıt bir araba tek tek uyguluyor arabalarda.mesala bizim kasalar teypcileri zengin etti usb yok aux yok park sensoru vs vs hatta cc yapyiran bile var sonradsn.bunlar daha sonraki kasalarda giderildi ama hic bozde olan yeni kasalarda olmiyan yoktu herhalde ayrıcalıklı hissedelim diye yaptılar :D sunroof kanayam yaram zaten ona birsey demem ama az donanim az sorun felsefesi guduyor herhalde.ama isik olayini bende tutmadm davlumbaz zaten sıkıntı. Her marka cok basit seylerden calmaya basladi bakalim sonu nereye gidecek.passatla jetta arasi fark cok ortaya cikti focus mondeo arasindski fark gittikce acildi corolla avensis de öle bakalm daha neler olcak.ama kendini geliştirdiği yanlarda var bence
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #376 : Mayıs 29, 2014, 22:16:44 »
yazik biran once doktora götürün aptal olacak kafa ata ata olmaz böle ne derdi varsa baktirin :D o kafa lazim anlatin bunu lutfen olmadi bir rahatladin trafige kapalı alanda lutfen :D

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 29, 2014, 22:05:47
Ben toyotayi donanim olarak hic anlamadim anlamayada calismadim sunu öğrendim xve direk kabulettim direk donanimda kıt bir araba tek tek uyguluyor arabalarda.mesala bizim kasalar teypcileri zengin etti usb yok aux yok park sensoru vs vs hatta cc yapyiran bile var sonradsn.bunlar daha sonraki kasalarda giderildi ama hic bozde olan yeni kasalarda olmiyan yoktu herhalde ayrıcalıklı hissedelim diye yaptılar :D sunroof kanayam yaram zaten ona birsey demem ama az donanim az sorun felsefesi guduyor herhalde.ama isik olayini bende tutmadm davlumbaz zaten sıkıntı. Her marka cok basit seylerden calmaya basladi bakalim sonu nereye gidecek.passatla jetta arasi fark cok ortaya cikti focus mondeo arasindski fark gittikce acildi corolla avensis de öle bakalm daha neler olcak.ama kendini geliştirdiği yanlarda var bence
abi doktor kendi haline birakin dedi birakin koştursun çocuk diyor :D senin dediklerine aynen katiliyorum zaten sürekli kullanmiyorum arabayi okula yürüyerek gidiyorum minibüs falan kullaniyorum akşamlari keyif için çikarim hafta sonlari zaten km belli hafta sonu arabasi daha 84 binde :D bir sunroof olaydi benimde kanayan yaram bizim arkadaşda senic var cam tavandan kafami çikariyorum görmemişliğin bu kadari :D aux yok :( müzik dinleyemiyoz cd ye mahkumuz  ama  arkadaşlarimin hepsi hayran bizim arabaya otomatik dizel sürenler heleki  hayran kaliyor gidişine :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #377 : Mayıs 29, 2014, 22:23:38 »
Ben kemal amcayı dinledim, sattım kurtuldum, darısı sizin başınıza, corolla varken sürekli sanayideydim, çay içmek için :-D, ben yine yeni yenidir mantığıyla düşünüyorum, davlumbazı tarımda olsa, arabanın seceresini biliyorsunuz,  2.el alınca hep ufak tefek şeyler çıkıyor,  bende çok yaşadım.önceki araçlarda bunun sıkıntısını
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #378 : Mayıs 29, 2014, 22:25:02 »
Ya sole bir gercek var zaten donanimda kot bir araba hepsi ama donanim hatasi vermiyor yada cok ender.ehh guzel gidiyor az yakıyor bunuda ne cok ne az konforla yapıyor. Kasada simdiye kadarki cizgilerdende cikti farkli bir yüz yapti kendine.teypi zaten canavar gibi oldu.eksikleri var ama yenilikleride var.ama gercekten cok anlamsiz koyuver su isiklandirmayi yani.

Kostur kostur düşmesin birgun aman deyim :D senin normalde o cam tavandan inip binmen lazim gene iyisin bence :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #379 : Mayıs 29, 2014, 22:32:10 »
Ya sole bir gercek var zaten donanimda kot bir araba hepsi ama donanim hatasi vermiyor yada cok ender.ehh guzel gidiyor az yakıyor bunuda ne cok ne az konforla yapıyor. Kasada simdiye kadarki cizgilerdende cikti farkli bir yüz yapti kendine.teypi zaten canavar gibi oldu.eksikleri var ama yenilikleride var.ama gercekten cok anlamsiz koyuver su isiklandirmayi yani.

Kostur kostur düşmesin birgun aman deyim :D senin normalde o cam tavandan inip binmen lazim gene iyisin bence :D
bir kere düştü zaten sen biliyosun abi :D tavani kestirelim bizimde sunroofumuz olsun abi şahinlere yapiyorlar yagmur yagarsada tavana poşet sereriz su almasin diye :D