0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burası forum sitesi değilmi beğenin beğenmeyin fikrimi paylaşırım kimseye hakaret etmedikten sonra.. ben etmemişim ceza alıyorum adam etmiş ona bişey yok.. küstürüyorsunuz milleti foruma.. ayrıca özel mesaj özelde kalır bölüm sorumlusu
Bir arkadaş "Cinsin biri çıkıp şöyle diyor." tarzında bir cümle kurmuştu (benim için değil)... Tabi ki hoş kaçmadı... Uslûba dikkat etsek, sorunları başlamadan engellemiş oluruz...
Her yönden tartışılması ile konu güzel ancak bazen konu yerine fikir sahiplerine rencide edici yorumlar yapılması doğru değil. Konu kilitlenmese de, bazı arkadaşların daha özenli olması gerektiği açık.
son bilgilendirmeyi yapayım.bursadan olumsuz cevap geldi tem otomotivle görüşün dedim yada toyota otojen ile görüşün dedim onlar uygulama yapmışlar dedim bir araştırıp size dönüş yapıcaz dediler bekliyorum
Ogün iki farklı arkadaşın açtığı konu aynı idi fakat başlıkları farklı idibir malum konu diğeri ise corollada neden davlumbaz yok tu ben ise bu ikli konuyu birleştirdim.Temel konu corollada neden davlumbaz yok
Arac ici ışık vb konular ülkeden ülkeye değişiyormuş Rusya'da davlumbaz var .turkiye de yok
Satın kurtulun :-):-)Kemal Aksüyek