Gönderen Konu: Yeni kasa Corolla aldım ama davlumbaz yok !  (Okunma sayısı 61263 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla aldım ama....
« Yanıtla #280 : Mayıs 27, 2014, 23:14:01 »
Arkadaşlar
Olumsuzluklar sadece paylaşılıyor ve yargılanmıyor ise güzeldir.

Eger olumsuzluk paylaşanı yargılıyorsak buda hoş degildir. Marka fanatikligine girer.

Bence kırıcı olmayalım.
Bu fikrini paylaşan içinde, bu fikre yorum yapan içinde geçerli.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #280 : Mayıs 27, 2014, 23:14:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #281 : Mayıs 27, 2014, 23:16:06 »
Hayır tam tersine biri gercekten bunu aciklasin diye yazıyoruz. 70000tl verildi bu araca.ben 70000tl vercegim arabanin incigini boncugunu herseyini inceler unutmiyim sorcaklarimi diye kagida yazar bayiye ole giderim.ben ne istiyorum araba bana ne veriyor bakarım kafama yatarsada alırım. Basta bunu yapipda aliyorsak sonradan niye sikayetediyoruz.zaten bunlari bilerek aldik.bunlari bilerek almadiysak iste o zaman herkez kendine bakicak demekki yeteri kadar arastirilmamis diye
abi herkes senin kadar detayli olarak bakmiyabilir sen alirken mesala yere yatip davlunbaz var mi diye baktin mi belki bakmişsindir ama burda alanlardan 1 veya 2 kişi bakmiştir birde tuşu işikli olup olmamasini zaten plazada anliyamazsin karanlik olmasi gerekir 
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #282 : Mayıs 27, 2014, 23:22:38 »
abi herkes senin kadar detayli olarak bakmiyabilir sen alirken mesala yere yatip davlunbaz var mi diye baktin mi belki bakmişsindir ama burda alanlardan 1 veya 2 kişi bakmiştir birde tuşu işikli olup olmamasini zaten plazada anliyamazsin karanlik olmasi gerekir

valla okan beni taniyorsun rahat adamım :)ama sole diyim o 70bin cikacak ya cebimden o arabayi alana kadar uyku tutarmi bilmem vallahi diyorum incelemedik konu incelemedik yerini birakmam o gorevlide en kucuk detayina kadar bana anlatmak zorunda zaten.tek tek sorarim vallahi sorarım. Benim kizdigim nokta bu işte.  Paramizin kiymetini bilelim ki karsiligini alalim ve bu tur sıkıntılar yasamayalim.iyi arastirmiyorsan bu tür riskleri tasiyorsun demektir bu da su isikli dugme olayinin fotosunu atsana bi okan elinde varsa pratik cozum uretmeye çalışalım
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 62500
  • Model Yılı: '13
  • 11 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #283 : Mayıs 27, 2014, 23:28:30 »
Hayır tam tersine biri gercekten bunu aciklasin diye yazıyoruz. 70000tl verildi bu araca.ben 70000tl vercegim arabanin incigini boncugunu herseyini inceler unutmiyim sorcaklarimi diye kagida yazar bayiye ole giderim.ben ne istiyorum araba bana ne veriyor bakarım kafama yatarsada alırım. Basta bunu yapipda aliyorsak sonradan niye sikayetediyoruz.zaten bunlari bilerek aldik.bunlari bilerek almadiysak iste o zaman herkez kendine bakicak demekki yeteri kadar arastirilmamis diye

Benim sözüm size değildi ama madem siz cevap verdiniz, ben de cevap vereyim.
Arabayı elbette inceledim ancak Toyota gibi sürekli olarak sağlamlık, adamlık, kalite gibi vurgular yapan bir firmanın arkada davlumbaz kullanmayacağı aklıma gelmezdi ve gelmedi de zaten.

Neticede bu benim ilk aracım değildi ve belli seviyedeki araçlar arasında gittikçe daha üst donanımda araçlar alarak devam ettim. Corolla gibi "dünyanın en çok satan otomobili" vurgusu yapılan bir aracın hele ki en üst donanım seviyesinde gerek aracın kendisini gerekse broşürünü incelerken orada yazılmayan bazı detayların standart olduğunu düşünüyor insan. Misal, broşürde "sinyal kolu" diye bir detay yok ancak siz araçta sinyal kolu olacağını bekliyorsunuz, olmayacağını beklemezsiniz. Aynı şekilde bir arabanın arka davlumbazı olmayacağını kim düşünebilir? siz bize göre daha eski Toyota müşterisi olduğunuz için böyle bir deneyim sahibi olabilir ve aracın davlumbazını dahi kontrol ediyor olabilirsiniz ama samimi olarak soruyorum, kaç kişi bu detayı kontrol eder?

Ayrıca benim daha üstte yazmış olduğum mesajımı kontrol ederseniz orada extra donanım sunulmamış olmasını eleştiriyorum. Auriste olan birşey neden Corollada opsiyone olarak dahi yok diyorum.
Bir önceki aracımda 2 numara zieabart film yüzünden trafik polisinden ceza yiyen ve bu işi mahkemeye taşıyan bir aile olarak yeni aracımızda renklendirilmiş cam seçeneğinin de olmasını beklerdik ama bayide bunun olmadığını söylediler. Bu durum nedeniyle gördüğünüz gibi aracı almaktan vazgeçmedik ama bu durum eleştiri yapmama engel teşkil etmez.

Bizim eleştirilerimiz karşısında, baksaydınız, almasaydınız, görmediniz mi gibi ofansif kelimeler kullanmak ne size birşey kazandırır ne de bize birşey kaybettirir.

Tam aksine buraya gelip samimi ve medeni şekilde görüşünü yazan kişileri forumdan uzaklaştırır. Burada görüşlerin belirtilmesinin nasıl bir mahsuru var ki eleştiri yapan insanlar sindirilmeye çalışılıyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #284 : Mayıs 27, 2014, 23:37:51 »
Sinyal kolu ornegi gibi aynen davulumbaz olmaması düşünülebilecek bir olay degil ya da araba ici isiklandirmalar ne broşürde yazar ne de kontak çalısmadan araçta artık savunmayın eksiklikler bar be giderilmeli yok ben incelerim yok ben onceden bakarım falan yaftalarına gerek yok durum bu duzeltmeliler hakkımızı aramıyoruz bizden gecti belki ama bundan sonra alacaklar en azından bu yazılanları görecekler ve dikkatli davranacaklar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #285 : Mayıs 27, 2014, 23:39:35 »
herşey zevk ve tercih meselesi birçok araba kullandım şuan 2012 ve 2002 corolla var evde ve ikiside konforda bence başarılı.şunu önceden söledim dibine kadar binilmiş 200bin-300bine  gelmiş bir corolla ile jettayı koyalım yan yana bence.hertürlü corolla sollıcaktır.bu benim şahsi görüşüm.tabi o km  ye kadar işlemsizmotorlu alman bulursak
sollayacaktır derken ogün bey,
Kıyas olarak mı diyorsunuz  yarış olarak mı?
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #286 : Mayıs 27, 2014, 23:42:01 »
Zaten tam olarak anlatmak istedigime deyinmissiniz sizde özgür bey.bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Ne olursa olsun para benim cebimden çıkıyorsa isteyen istedigini solesin yorumunu yapsin ama bunlara dayanarak araba almam.zaten yaptigimiz en buyuk hata o. Birseylere guvenerek davranmak.once araba hakkinda bilgi toplanir sonra en basit ayrintisina kadar incelenir.cunku yorum yapanlar degil o parayi ben verecem ben binecem arabaya.cahillik degil bu en kucuk ayrintisina kadar sorarım hala testlere katildigimda ben bilsemde su kol ne ise yarıyor nasil çalışıyor diye sorarim.anlatmak istedigim bu zaten.o yizden iyi bir tüketici degiliz toplum olarak bence.marka adiyla bu devirde hareketetmek yanlış. Toyotaya gelince gercekten donanim olarak  bos kaliyor araba sozum yok niye bukadar geriden takip ediyor onuda anlamadim hic zaten ama bilerek aldim diye isyan etme hakkimi kaybetmiş oluyorum direk.anlatmak istedigim daha bilincli hareket etmek.asla toyotayi savunmuyorum yani yanlış anlaşılmasın ama arti eksileri bazinda kapatiyor genede  farki diye düşünüyorum.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 27, 2014, 23:43:06
sollayacaktır derken ogün bey,
Kıyas olarak mı diyorsunuz  yarış olarak mı?

donanim hatasizligi motor konfor açısından

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 27, 2014, 23:44:57
Zaten tam olarak anlatmak istedigime deyinmissiniz sizde özgür bey.bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Ne olursa olsun para benim cebimden çıkıyorsa isteyen istedigini solesin yorumunu yapsin ama bunlara dayanarak araba almam.zaten yaptigimiz en buyuk hata o. Birseylere guvenerek davranmak.once araba hakkinda bilgi toplanir sonra en basit ayrintisina kadar incelenir.cunku yorum yapanlar degil o parayi ben verecem ben binecem arabaya.cahillik degil bu en kucuk ayrintisina kadar sorarım hala testlere katildigimda ben bilsemde su kol ne ise yarıyor nasil çalışıyor diye sorarim.anlatmak istedigim bu zaten.o yizden iyi bir tüketici degiliz toplum olarak bence.marka adiyla bu devirde hareketetmek yanlış. Toyotaya gelince gercekten donanim olarak  bos kaliyor araba sozum yok niye bukadar geriden takip ediyor onuda anlamadim hic zaten ama bilerek aldim diye isyan etme hakkimi kaybetmiş oluyorum direk.anlatmak istedigim daha bilincli hareket etmek.asla toyotayi savunmuyorum yani yanlış anlaşılmasın ama arti eksileri bazinda kapatiyor genede  farki diye düşünüyorum.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #287 : Mayıs 28, 2014, 01:03:56 »
INNA - INNdiA (Rock the Roof @ Istanbul)

Hata yok bilerek ekledim.Hiç birşey sağlığımızdan önemli değil :) Hadi bakalım biraz hareket :)
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #288 : Mayıs 28, 2014, 07:27:21 »
valla okan beni taniyorsun rahat adamım :)ama sole diyim o 70bin cikacak ya cebimden o arabayi alana kadar uyku tutarmi bilmem vallahi diyorum incelemedik konu incelemedik yerini birakmam o gorevlide en kucuk detayina kadar bana anlatmak zorunda zaten.tek tek sorarim vallahi sorarım. Benim kizdigim nokta bu işte.  Paramizin kiymetini bilelim ki karsiligini alalim ve bu tur sıkıntılar yasamayalim.iyi arastirmiyorsan bu tür riskleri tasiyorsun demektir bu da su isikli dugme olayinin fotosunu atsana bi okan elinde varsa pratik cozum uretmeye çalışalım
abi bende bişey almadan önce didiklerim herşeyi parasini verdigim şeyi sonuna kadar kullanmak isterim  bişey alcagim zaman zaten o akşam uyuyamam :) ama abi burda kimse dügmelerin isiksiz olcagini bilse bile arabayi almaktan vazgeçmezdi davlunbazda bilmiyorum belki ona gore orda konusulur davlunbazli fiyat alinirdi bende tuşlarin resmi yok bizim araba 2005 model yeşil yaniyor ama bazilari gitti sönük kaliyor , birde  corolla ilk çiktigi zaman  sonkar a gittik avcilar sonkar en fullune bakiyoruz 63 gibi bir rakam istiyorlardi galiba nagivasyon var falan iyi hoş görevli başimizda dedim elektronik elfreni neden yok o ne nasil yani falan dedi o hangi arabada var dedi  insignia da var dedim adamin elektronik elfrenin den haberi yok orda geçmiş araba satiyor kimse kusura bakmasin 70 bin tl toyota ya vercegime ici özelik fişkiran wv alir binerim ben
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 2015 i bekliyormuş ;)
« Yanıtla #289 : Mayıs 28, 2014, 08:41:49 »
Toyota'dan beklenen ve aslında bu konunun özü şudur: 10 sene önceki araçlarında bile bulunan ve günümüzde ekstralığını yitirmiş olan özellikleri 2014 model aracına neden koymazsın? 60-70 bin aralığında sattığın bir araçta bir teker üstü davlumbazı neden çok görürsün ve koymazsın. En önemlisi bunları neden Türkiye'ye yaparsın?

Ben çok yüksek meblağlar ödeyerek Toyota'dan araç alan ve ummadığı eksikler ile karşılaşan arkadaşlara şunu tavsiye ediyorum ve bir önceki yazdığım soruları tekrar aynı şekilde soruyorum:

"10 sene önceki araçlarında bile bulunan ve günümüzde ekstralığını yitirmiş olan özellikleri 2014 model aracına neden koymazsın? 60-70 bin aralığında sattığın bir araçta bir teker üstü davlumbazı neden çok görürsün ve koymazsın. En önemlisi bunları neden Türkiye'ye yaparsın? Sunroofu opsiyon listene neden eklemezsin ve markanı çok seven bir insana opsiyon listesi daha geniş diye 71.000tl yeHonda Civic Premium aldırırsın?"

Her araç alan arkadaşın bu soruları şahsi olarak firmaya sormaya hakkı olduğunu düşünüyorum. En azından mantıklı bir açıklama yaparlar diye düşünüyorum.

Marka fanatiği olmayalım, olmayalım diyeceğim fakat her konuda fanatiklik o kadar göz karartıyor ki gerçeği görmeyi engelliyor. Sadece marka fanatikliği değil olay. Bir insanın eleştirisine dahi kendi görüşümüzün taraftarı ve fanatiği olduğumuz için tahammül edemeyen arkadaşlarımız var.

Bana sorarsanız Toyota sağlamlık açısından alınabilir en iyi markadır. Ancak bu Türkiye'ye diğer ülkelerden ayrı muamele yapıldığı gerçeğini görmeme engel teşkil etmez, edemez. Lütfen mantıklı düşünelim ve eleştireceksek aslında bunu eleştirelim. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 1000
  • 33 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #290 : Mayıs 28, 2014, 09:02:29 »
Benim anlamadığım nokta, almadan önce görmediniz mi siz bu arabayı, sürmediniz mi, içine girmediniz mi...
Toyota corolla'ya kadar araba mı yoktu da aldınız..?
neyin yaygarasını yapıyorsunuz..?

Benim de anlamadığım nokta, bu forumdaki bazı kişilerin saygıdan yoksun, sokak ağızıyla konuşmaları nedendir?
Ayna kontrol tuşlarının ışığının olmaması benim canımı sıkıyorsa, bu kişilere ne oluyor? Neden bu kadar tepki gösteriyorlar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '11
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #291 : Mayıs 28, 2014, 09:12:20 »
Benim de anlamadığım nokta, bu forumdaki bazı kişilerin saygıdan yoksun, sokak ağızıyla konuşmaları nedendir?
Ayna kontrol tuşlarının ışığının olmaması benim canımı sıkıyorsa, bu kişilere ne oluyor? Neden bu kadar tepki gösteriyorlar?

Ceyhun Bey en başta söylemek istedikleriniz farklıydı, gayet güzel bir şekilde fikrinizi beyan etmiştiniz ancak maalesef konuşula konuşula amacını aştı. Bu konuyu takip etmeyi ben şu anda bırakıyorum. Kabak tadı verdi.

Birbirimizin fikirlerine saygı gösterelim arkadaşlar. İnanın saygı çizgisini aşan fikirlerden sonra şahsen benim ayarım kaçıyor. Yorum da yazmak istemiyorum bir yerden sonra...
------- E & S & K -------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #292 : Mayıs 28, 2014, 09:25:18 »
yazıp yazıp sildim bencede can sıkmaya başladı bu konu aynı şeyleri yazıp duracaz yani herkes hizasını bozmuyor hep aynı çizgiden devam.takip etmemek en iyisi sabahsabah sinire gerek yok
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 1000
  • 33 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #293 : Mayıs 28, 2014, 09:29:27 »
Ceyhun Bey en başta söylemek istedikleriniz farklıydı, gayet güzel bir şekilde fikrinizi beyan etmiştiniz ancak maalesef konuşula konuşula amacını aştı. Bu konuyu takip etmeyi ben şu anda bırakıyorum. Kabak tadı verdi.

Birbirimizin fikirlerine saygı gösterelim arkadaşlar. İnanın saygı çizgisini aşan fikirlerden sonra şahsen benim ayarım kaçıyor. Yorum da yazmak istemiyorum bir yerden sonra...

Herkesin ayarı kaçıyor. Burada eleştri yaparken benim amacım markayı kötülemek, markaya zarar vermeye çalışmak değil, hiç bir art niyetim de yok. Tek niyetim burada Toyata ailesi içinde sıkıntımı paylaşmaktı. Gayet de samimi şekilde yazıyorum. Kimseye saygısızlık etmiyorum. Herkesin fikrine saygım var. Benim derdim başkalarının düşüncelerine saygısı olmayanlarla, başkasının düşüncesine katlanamayıp, onlara çeşitli sıfatlar takarak, iğneleyici, alaycı, agresif bir dille cevap yetiştirmeye çalışanlarla. Bu forumun bir aile gibi olacağını düşünmüştüm. Çok yanılmışım. Ben konuyu takip etmeyi bırakmakla kalmayacağım, forumdan üyeliğimi sileceğim. Forum bir şey kaybeder mi ben üyeliğimi silince? Hayır ama en azından benim kafam rahat eder.

Büyüğüm, küçüğüm herkese saygılarımı sunuyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #294 : Mayıs 28, 2014, 09:33:19 »
Herkesin ayarı kaçıyor. Burada eleştri yaparken benim amacım markayı kötülemek, markaya zarar vermeye çalışmak değil, hiç bir art niyetim de yok. Tek niyetim burada Toyata ailesi içinde sıkıntımı paylaşmaktı. Gayet de samimi şekilde yazıyorum. Kimseye saygısızlık etmiyorum. Herkesin fikrine saygım var. Benim derdim başkalarının düşüncelerine saygısı olmayanlarla, başkasının düşüncesine katlanamayıp, onlara çeşitli sıfatlar takarak, iğneleyici, alaycı, agresif bir dille cevap yetiştirmeye çalışanlarla. Bu forumun bir aile gibi olacağını düşünmüştüm. Çok yanılmışım. Ben konuyu takip etmeyi bırakmakla kalmayacağım, forumdan üyeliğimi sileceğim. Forum bir şey kaybeder mi ben üyeliğimi silince? Hayır ama en azından benim kafam rahat eder.

Ceyhun Bey, özellikle marka karşılaştırmalarında konunun hep ayarı kaçıyor, bazılarımız birbirimize kırıcı davranabiliyor genel olarak söylüyorum bunu direk bu konu ile alakalı değil. Biraz birbirimizin fikirlerine saygı duysak aslında sorun kalmayacak. Diğer forumlarda da oluyor. Üyeliğinizi silmenizi gerektirecek bir durum yok biz yine de bir aile gibiyiz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #295 : Mayıs 28, 2014, 09:49:30 »

Ceyhun Bey, kişilerin yaptığı kendisini bağlar. Ben Toyota markasını sempatik buluyorum. Ancak elbetteki eksik gördüğümüz konuları irdeleyeceğiz. Ülkemize yapılan yanlı uygulamalar varsa bunları bizler yani para vererek bir ürün satın alan kişiler ortaya çıkartacağız. Sizin ve bu konu altında araç satın alıpta şunlarda olsaydı diye serzenişte bulunan arkadaşlara kesinlikle katılıyorum. Haklısınız ancak bunu resmi olarak Toyota Türkiye'den en azından mantıklı açıklamalar ile sizi tatmin etmesini talep etmenizi öneririm. Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #296 : Mayıs 28, 2014, 11:29:56 »
Davulumbaz olayını okuyorum. düğmede ışık olmasa canım sıkılırda  artık pişman olacak bi iş değil, davulumbazzedelik ayrı bir konu bende sıfır alsam davulumbaz koymayacağını aklımın ucundan geçmezdi . 2013te bir markaya konduramaz ve kesin kontrol etmeden alırdım. Forumdakıler yazmıs  davulumbazsız 80 db le kadar çıkıyor ses diye.yalıtım temel unsur bunun feragati olmaz doğan şahin almıyor insanlar. Donanımdan çıkar uğruna parayla satarsın da millet davulumbaz bulamıyor.  Yalıtım konfordan taviz vermemek lazım...
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1.4 D-4D M/M Dizel
  • Kilometre: 7000
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni kasa corollada arka çamurluk davlumbazı neden yok?
« Yanıtla #297 : Mayıs 28, 2014, 11:53:09 »
Adem Bey konyadaki servis ismi ve yetkili kişinin telefonunu verebilirmisin acaba? iş emrini açan formen veya yetkili kimse işte cevabınızı bekliyorum.çünkü İzmirde serviste hala davlumbaz olayına inamıyorlarda kanıtlamak için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #298 : Mayıs 28, 2014, 13:00:13 »
Tarzınız süper olmuş, demek yaygara yapıyoruz!

İnsanların fikirlerini beyan etmelerine "yaygara yapmak" demeye neden ihtiyaç duydunuz çok merak ettim.
Forum fikir paylaşma yeri değil midir?
Siz insanları bu şekilde payladığınızda aslında forumun amacına ters davranmış olmuyor musunuz?
Ya da siz rahatsız oldunuz ya da fırça attınız diye insanların fikirlerini açıklamaktan vazgeçeceğini mi düşünüyorsunuz?

Sizi biraz araştırmacı olmaya davet ediyorum, 'yaygara' kelimesinin anlamı güzel bir başlangıç noktası olabilir ;)
Gelelim diğer hususa, bu forumda her model Toyota'nın artıları da konuşuldu, eksileri de...
Bizler de aracımızda gördüğümüz olumsuzlukları paylaşıyoruz zaten...
Sizin yazdığınız şeyler de yok değil, kimse bunları inkar etmiyor, ama gidip görüp, araştırıp da almış olsaydınız tüm bunların farkında olacaktınız zaten...
Broşürü incelemek yeterli değildir, Google'a yeni corolla yazsaydınız bile aracın tüm olumsuzlukları hakkında fikriniz olurdu...
Ha yok araştırmadan, şöyle bir bakıp, broşürü okuyup almışsanız, burada hatayı biraz da kendinizde aramalısınız...  Onun yerine şimdi niye aldım ben bu aracı pişman oldum kimseye tavsiye etmem tavırlarında olmanız güzel Türkçe'mizde yaygara yapmak olarak tanımlanabilir...
Ayrıca ben size yaygara yapmayın da demedim, sadece yaptığınız yaygaranın sebebini bilmek istedim...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #299 : Mayıs 28, 2014, 13:06:03 »
yahu beyler niye böyleyiz biz anlamadım ki , her güzelin bir kusuru vardır. eksiklikleri elbette tüketici talep etme hakkına sahip. diğer yandan toyotada aptal değil , mutlaka bir amacı vardır ufacık bir ampul bile koymamış olsa.

bizim çocuklar passatı incelemişler , valla şaşırdım kaldım.. link

http://www.oto-park.com/haberler/mavna-2013-volkswagen-passat-16-tdi-comfortline/1855