0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayır tam tersine biri gercekten bunu aciklasin diye yazıyoruz. 70000tl verildi bu araca.ben 70000tl vercegim arabanin incigini boncugunu herseyini inceler unutmiyim sorcaklarimi diye kagida yazar bayiye ole giderim.ben ne istiyorum araba bana ne veriyor bakarım kafama yatarsada alırım. Basta bunu yapipda aliyorsak sonradan niye sikayetediyoruz.zaten bunlari bilerek aldik.bunlari bilerek almadiysak iste o zaman herkez kendine bakicak demekki yeteri kadar arastirilmamis diye
abi herkes senin kadar detayli olarak bakmiyabilir sen alirken mesala yere yatip davlunbaz var mi diye baktin mi belki bakmişsindir ama burda alanlardan 1 veya 2 kişi bakmiştir birde tuşu işikli olup olmamasini zaten plazada anliyamazsin karanlik olmasi gerekir
herşey zevk ve tercih meselesi birçok araba kullandım şuan 2012 ve 2002 corolla var evde ve ikiside konforda bence başarılı.şunu önceden söledim dibine kadar binilmiş 200bin-300bine gelmiş bir corolla ile jettayı koyalım yan yana bence.hertürlü corolla sollıcaktır.bu benim şahsi görüşüm.tabi o km ye kadar işlemsizmotorlu alman bulursak
sollayacaktır derken ogün bey,Kıyas olarak mı diyorsunuz yarış olarak mı?
valla okan beni taniyorsun rahat adamım :)ama sole diyim o 70bin cikacak ya cebimden o arabayi alana kadar uyku tutarmi bilmem vallahi diyorum incelemedik konu incelemedik yerini birakmam o gorevlide en kucuk detayina kadar bana anlatmak zorunda zaten.tek tek sorarim vallahi sorarım. Benim kizdigim nokta bu işte. Paramizin kiymetini bilelim ki karsiligini alalim ve bu tur sıkıntılar yasamayalim.iyi arastirmiyorsan bu tür riskleri tasiyorsun demektir bu da su isikli dugme olayinin fotosunu atsana bi okan elinde varsa pratik cozum uretmeye çalışalım
Toyota'dan beklenen ve aslında bu konunun özü şudur: 10 sene önceki araçlarında bile bulunan ve günümüzde ekstralığını yitirmiş olan özellikleri 2014 model aracına neden koymazsın? 60-70 bin aralığında sattığın bir araçta bir teker üstü davlumbazı neden çok görürsün ve koymazsın. En önemlisi bunları neden Türkiye'ye yaparsın?
Benim anlamadığım nokta, almadan önce görmediniz mi siz bu arabayı, sürmediniz mi, içine girmediniz mi...Toyota corolla'ya kadar araba mı yoktu da aldınız..?neyin yaygarasını yapıyorsunuz..?
Benim de anlamadığım nokta, bu forumdaki bazı kişilerin saygıdan yoksun, sokak ağızıyla konuşmaları nedendir?Ayna kontrol tuşlarının ışığının olmaması benim canımı sıkıyorsa, bu kişilere ne oluyor? Neden bu kadar tepki gösteriyorlar?
Ceyhun Bey en başta söylemek istedikleriniz farklıydı, gayet güzel bir şekilde fikrinizi beyan etmiştiniz ancak maalesef konuşula konuşula amacını aştı. Bu konuyu takip etmeyi ben şu anda bırakıyorum. Kabak tadı verdi. Birbirimizin fikirlerine saygı gösterelim arkadaşlar. İnanın saygı çizgisini aşan fikirlerden sonra şahsen benim ayarım kaçıyor. Yorum da yazmak istemiyorum bir yerden sonra...
Herkesin ayarı kaçıyor. Burada eleştri yaparken benim amacım markayı kötülemek, markaya zarar vermeye çalışmak değil, hiç bir art niyetim de yok. Tek niyetim burada Toyata ailesi içinde sıkıntımı paylaşmaktı. Gayet de samimi şekilde yazıyorum. Kimseye saygısızlık etmiyorum. Herkesin fikrine saygım var. Benim derdim başkalarının düşüncelerine saygısı olmayanlarla, başkasının düşüncesine katlanamayıp, onlara çeşitli sıfatlar takarak, iğneleyici, alaycı, agresif bir dille cevap yetiştirmeye çalışanlarla. Bu forumun bir aile gibi olacağını düşünmüştüm. Çok yanılmışım. Ben konuyu takip etmeyi bırakmakla kalmayacağım, forumdan üyeliğimi sileceğim. Forum bir şey kaybeder mi ben üyeliğimi silince? Hayır ama en azından benim kafam rahat eder. Büyüğüm, küçüğüm herkese saygılarımı sunuyorum.
Tarzınız süper olmuş, demek yaygara yapıyoruz!İnsanların fikirlerini beyan etmelerine "yaygara yapmak" demeye neden ihtiyaç duydunuz çok merak ettim. Forum fikir paylaşma yeri değil midir? Siz insanları bu şekilde payladığınızda aslında forumun amacına ters davranmış olmuyor musunuz?Ya da siz rahatsız oldunuz ya da fırça attınız diye insanların fikirlerini açıklamaktan vazgeçeceğini mi düşünüyorsunuz?