Gönderen Konu: Yeni kasa Corolla aldım ama davlumbaz yok !  (Okunma sayısı 61259 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla aldım ama....
« Yanıtla #300 : Mayıs 28, 2014, 13:27:50 »
yahu beyler niye böyleyiz biz anlamadım ki , her güzelin bir kusuru vardır. eksiklikleri elbette tüketici talep etme hakkına sahip. diğer yandan toyotada aptal değil , mutlaka bir amacı vardır ufacık bir ampul bile koymamış olsa.

bizim çocuklar passatı incelemişler , valla şaşırdım kaldım.. link

http://www.oto-park.com/haberler/mavna-2013-volkswagen-passat-16-tdi-comfortline/1855
Eksik yönler had safada da  önemli eksiklikler bu parayada yazık
Arabada da artı yön yok bu arada

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 28, 2014, 13:39:52
Sizi biraz araştırmacı olmaya davet ediyorum, 'yaygara' kelimesinin anlamı güzel bir başlangıç noktası olabilir ;)
Gelelim diğer hususa, bu forumda her model Toyota'nın artıları da konuşuldu, eksileri de...
Bizler de aracımızda gördüğümüz olumsuzlukları paylaşıyoruz zaten...
Sizin yazdığınız şeyler de yok değil, kimse bunları inkar etmiyor, ama gidip görüp, araştırıp da almış olsaydınız tüm bunların farkında olacaktınız zaten...
Broşürü incelemek yeterli değildir, Google'a yeni corolla yazsaydınız bile aracın tüm olumsuzlukları hakkında fikriniz olurdu...
Ha yok araştırmadan, şöyle bir bakıp, broşürü okuyup almışsanız, burada hatayı biraz da kendinizde aramalısınız...  Onun yerine şimdi niye aldım ben bu aracı pişman oldum kimseye tavsiye etmem tavırlarında olmanız güzel Türkçe'mizde yaygara yapmak olarak tanımlanabilir...
Ayrıca ben size yaygara yapmayın da demedim, sadece yaptığınız yaygaranın sebebini bilmek istedim...
Araştırmacı olmaya davet ediyorsun ama kelime anlamı hoş bir şey değil araştırdınız mı bilmiyorum.
"Yaygara :Gereksiz yere bağırıp çağırmak , ortalığı kaldırmak "
Türkçedeki tabiri bu kelimenin lütfen Türkçe'ye sığınmayın. Yanlış kullandıysanız deyin yanlış kullandım. Ama bu kadar kişinin tepkisi, kelime anlamını bildiği içindir. Millet 6 sayfa yazı yazmış bu kelime yakışmıyor
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #300 : Mayıs 28, 2014, 13:27:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #301 : Mayıs 28, 2014, 14:11:08 »
Eksik yönler had safada da  önemli eksiklikler bu parayada yazık
Arabada da artı yön yok bu arada

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 28, 2014, 13:39:52
Araştırmacı olmaya davet ediyorsun ama kelime anlamı hoş bir şey değil araştırdınız mı bilmiyorum.
"Yaygara :Gereksiz yere bağırıp çağırmak , ortalığı kaldırmak "
Türkçedeki tabiri bu kelimenin lütfen Türkçe'ye sığınmayın. Yanlış kullandıysanız deyin yanlış kullandım. Ama bu kadar kişinin tepkisi, kelime anlamını bildiği içindir. Millet 6 sayfa yazı yazmış bu kelime yakışmıyor
Barış bey;
Tam olarak da bu anlamda kullanmıştım, açıklama için teşekkürler...
Hoş olup olmaması da görecelidir der, saygı duyarım...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #302 : Mayıs 28, 2014, 14:37:31 »
Amerika versiyonuna bir göz attığımızda aslında nelerin eksik olduğunu gayet iyi görüyoruz Toyota'yı eski 98 modelinden bu yana biliyorum görüyorum efsane Türkiye de Toyota'yı Toyota yaptı satıldığını görünce bu adamlar bence de donanım olarak bişey koymasak ta satılır düşüncesine kapıldılar

dediklerinize katılıyorum fakat bu toyotanın stratejisi

Ders notlarımdan bir kaç alıntı...

Alıntı
JUST IN TIME  (TAM ZAMANINDA ÜRETİM)
TAM ZAMANINDA ÜRETİMİN DOĞUŞU
      Japon şirketleri, 1973 petrol krizi sonrasında girdikleri darboğazdan kurtulmak ve düşen karlılık düzeyini yükseltmek amacıyla, yeni yöntem arayışlarına girmişlerdir. Bu çabalar sonucunda TOYOTA firmasının geliştirdiği Tam Zamanında Üretim ( Just In Time) doğdu. Bu sistem, çeşitli tüketici istekleri ve sürekli artan uluslararası rekabet koşullarında olgunlaştırıldı. Günümüzde bu sistem, tüm sanayi şirketlerinin uygulamayı hedeflediği bir model haline geldi.

Yalın / Tam Zamanında Üretim
    Müşterinin istediği, ihtiyaç duyulan ürünü, en az miktarda malzeme, ekipman, işgücü ve alan kullanarak, ihtiyaç duyulan zamanda, ihtiyaç duyulan miktar kadar üretmek tekniğidir. 
    Bu yaklaşım işlenmeyi bekleyen malzemenin ve iş bekleyen çalışan ve makinenin olmadığı bir sistem hedefler ve amacı envanteri en az seviyede tutmak ve kaliteyi yükseltmektir.
Toyota’nın problemleri:
*Satılamamış envanter (İstikrarsız iç piyasa)
*Kalite problemleri

JIT’İN İLKELERİ
*Her üretim birimi, hem müşteri, hem sunucudur.
*Müşteriler ve sunucular, üretim sürecinin uzantısıdır.
*Sürekli olarak basite giden yollar aranmalıdır.
*Problemi çözmek yerine, önlemek gerekir.

*Malzeme, yarı mamul, mamul, ihtiyaç duyulduğu anda ( tam zamanında ) üretilir ya da elde edilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #303 : Mayıs 28, 2014, 15:08:50 »
JIT baya bi değişmiş demek ki, benim zamanımda ders notları farklıydı :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 46000
  • Model Yılı: '13
  • 9 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni kasa corollada arka çamurluk davlumbazı neden yok?
« Yanıtla #304 : Mayıs 28, 2014, 15:22:16 »
Adem Bey konyadaki servis ismi ve yetkili kişinin telefonunu verebilirmisin acaba? iş emrini açan formen veya yetkili kimse işte cevabınızı bekliyorum.çünkü İzmirde serviste hala davlumbaz olayına inamıyorlarda kanıtlamak için.
akşama bakarım
inanmıyorlarsa konya servisini arasınlar onlarda büyük ihtimalle aynı yerden alıyorlar.
hiç olmadı sitede ufuk sönmez bey var onunla temasa geçin ondan alın. istanbula yakın olduğunuzdan kargo ile birlikte size daha daha ucuza gelebilir. çünkü ben öyle dedim indirim yapmazsanız ben alırım size montaja getiririm dedim. onlarda (birazda gönülsüz )kabul ettiler.
bende getritsem kargo vs aynıya gelecekti zaten diye düşündüm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #305 : Mayıs 28, 2014, 15:28:49 »
Nesi değişmiş abi notları yukleyebilirim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #306 : Mayıs 28, 2014, 15:30:31 »
Bende "Just in Time"da bir değişiklik hatırlayamadım. Aynı kuralları hatırlıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #307 : Mayıs 28, 2014, 15:36:54 »
başlığı okudum yazılanların hepsini okumadım buna benzer bir konudan vakti zamanında bende bahsetmiştim ve sitede öyle tipler açtıgım konuya yazmışlardı ki sanırsınız toyota markası babalarının bende toyotayı kötülüyorum öyle bi savunuyorlardı anlatamam.. Adam 70 bin vermiş araba almış çamurluk bilmem nesi yok o parayı eriyosa alan kişi böyle şeyleri düşünmeyecek teknik konuya sahip olmak zorunda değil herkes o fiyatı veriyosa satan firma bunu sağlamak zorunda.. kalkmış cinsin biri yok binmedinmi neden yaygara koparıyosun demiş.. böyle bi üslup tarzı yok.. sen bi git bakalım avrupadaki abd'deki toyotaların donanımına kendi halkına nasıl boş arabaları kakalamış gör.. kıraldan çok kıralcılar sizi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #308 : Mayıs 28, 2014, 15:42:37 »
Arkadaşlar konuyu kiltlemeye sebep pek bir şey yok aslında ama bazı hususların üzerine eğilmek gerekiyor.Her ortamda farklı görüşler olur ve olacaktır.Tabi bu ifade tarzınıda beraberinde getiriyor.Bizim forumun en güzel yanı otokontrolün iyi olmasıdır.Kotrol kayıp olduğunda ise müdahale için varız zaten.
Amacımız üzüm yemek.Fakat farkımız şu; biz üzümün parasını vererek yeriz.Bağcı satmıyorum derse almayız.Bağcı satmıyorum dediği halde yemeğe kalkanı affetmeyiz.Bağcıdan çok o bağı koruruz.
üzüm yemek isteyen parasını verdiği halde bağcı üzüm vermez se bir olur bağcıyı uyarırız.
Bağcıya çekirdeksiz üzüm parası verip çekirdekli üzüm alırsak;bağcıya hatasını düzeltmesi için müracaat ederiz.Bağcıyla konuşuruz.Bağcı hile yaparsa bir daha oradan üzüm de almayız.
Bağcı çekirdekli üzümü tezgaha koyar ve biz alırsak ama daha sonra hay Allah biz çekirdeksiz istiyorduk sonucuna varırsak,daha ki sefere daha dikkatli oluruz.
Bağcı çekirdeksiz deyip çekirdekli üzüm verirse, o üzümü bağcıyla birlikte şarap yapar içeriz gerekirse. Ama önce hatasını düzeltmesini isteriz.Bağcıyı dövmek bizi haklıyken haksız kılar.Bağcı edepsizlik ederse hakkımızı evvela bağcı nezdinde ararız olamdı mı? Mahkemeye gideriz....

Asıl mesele şu :Biz hangi üzümden yemek istiyoruz? Çekirdekli ,çekirdeksiz.Çekirdekli ve tatlı ,çekirdekli ve ekşi.Çekirdeksiz ve tatlı,çekirdeksiz tatlı ve sarı.Çekirdekli tatlı ve mor liste böyle uzar gider.
Evet hangi üzüm daha güzel dostlar......

Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #309 : Mayıs 28, 2014, 15:50:43 »
Arkadaşlar konuyu kiltlemeye sebep pek bir şey yok aslında ama bazı hususların üzerine eğilmek gerekiyor.Her ortamda farklı görüşler olur ve olacaktır.Tabi bu ifade tarzınıda beraberinde getiriyor.Bizim forumun en güzel yanı otokontrolün iyi olmasıdır.Kotrol kayıp olduğunda ise müdahale için varız zaten.
Amacımız üzüm yemek.Fakat farkımız şu; biz üzümün parasını vererek yeriz.Bağcı satmıyorum derse almayız.Bağcı satmıyorum dediği halde yemeğe kalkanı affetmeyiz.Bağcıdan çok o bağı koruruz.
üzüm yemek isteyen parasını verdiği halde bağcı üzüm vermez se bir olur bağcıyı uyarırız.
Bağcıya çekirdeksiz üzüm parası verip çekirdekli üzüm alırsak;bağcıya hatasını düzeltmesi için müracaat ederiz.Bağcıyla konuşuruz.Bağcı hile yaparsa bir daha oradan üzüm de almayız.
Bağcı çekirdekli üzümü tezgaha koyar ve biz alırsak ama daha sonra hay Allah biz çekirdeksiz istiyorduk sonucuna varırsak,daha ki sefere daha dikkatli oluruz.
Bağcı çekirdeksiz deyip çekirdekli üzüm verirse, o üzümü bağcıyla birlikte şarap yapar içeriz gerekirse. Ama önce hatasını düzeltmesini isteriz.Bağcıyı dövmek bizi haklıyken haksız kılar.Bağcı edepsizlik ederse hakkımızı evvela bağcı nezdinde ararız olamdı mı? Mahkemeye gideriz....

Asıl mesele şu :Biz hangi üzümden yemek istiyoruz? Çekirdekli ,çekirdeksiz.Çekirdekli ve tatlı ,çekirdekli ve ekşi.Çekirdeksiz ve tatlı,çekirdeksiz tatlı ve sarı.Çekirdekli tatlı ve mor liste böyle uzar gider.
Evet hangi üzüm daha güzel dostlar......

Abi yazı süper :)
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #310 : Mayıs 28, 2014, 16:23:47 »
Benim konudan anladığım, TOYOTA kesinlikle müşterisini dinliyor hak veriyor ona göre çözüm buluyor.

Müşteri şikayetleri hangi şeyde ise yani Türkiyede hangi ürünü sorun çıkartıyorsa onu SÖKÜP çıkartıyor. Demekki arka davlumbazdan, ışıklı göstergelerden vb şimdi neden yok denen şeylerden çok başı ağrımış TOYOTA nın şimdi bize ŞİKAYETSİZ vede SORUNSUZ araba sunuyor. Sizde çok şey istiyorsunuz yahu....

JIT, Tedarikle alakalı bir durumdu benim hatırladığım, stokları az tutup hatta hiç tutmayıp lazım olduğunda tedarik etmekti.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni kasa corollada arka çamurluk davlumbazı neden yok?
« Yanıtla #311 : Mayıs 28, 2014, 16:58:45 »
Biz TCT uyelerine hicbir sekilde kargo ucreti odetmiyoruz ki ?

Ayrica sadece aracin plakasinin verilmesi de yeterli TR-NET uzerinden arac gecmisini gorebilirler il farketmeksizin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #312 : Mayıs 28, 2014, 17:26:01 »
Allahta sizi güldürsün Murta bey ama haksızda sayılmazsınız hani :)))))))))

Ben kendi adıma karşılaştığım eksiklkleri ve toyotada olmasını istediğim özellikleri Toyota müsteri hizmetlerine  bir şekilde gönderiyorum.
Aslında konunun başından beri anlatmak istediklerimden biri bu.

Bir su damlası ufak bir ısı değişklinde ya dağılır yada buharlaşır gider.Ama damlalar birleşip sel olursa ancak sel karşı mukavemet edecek düzen kurarsanız önüne geçebilirsiniz.Doğa her zaman dengeyi bulur...İktisatın hangi kurmaını elinize alırsanız alın orada da aynı dengeyi görürüz.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #313 : Mayıs 28, 2014, 17:36:30 »
donanımsız otomobil bir noktadan sonra insanı bunaltıyor. konuyu açan arkadaşa katılıyorum. fakat şöyle bir gerçek var ki çok donanımla sürekli sanayiye gidip servise gidip gelirine onları ortak etmektense sade donanım ile masrafsız kullanım en mantıklısı. canınızı sıkmayın donanım yok diye. adam 2500 tl ye telefon alıyor şarjı bitmesin diye tüm sensörlerini kapatıyor sadece alo demek ve mesajlaşmak için kullanıyor. gereksiz donanım diye birşey yoktur kesinlikle fakat fazla donanım sürekli kullanılacak diye birşey yok. 80 bin tl ye satılan c180 lerde donanım olarak DUYDUĞUM KADARI ile toyotalardan daha fazla donanımlı değilmiş. e sonuç olarak verilen para ve karşılığındaki kalite değişmiyor. bence boş bir mercedes yerine dolu ama boş mercedes kadar donanımı olan toyota daha iyidir. en azından servise gitmek yerine 
eski modelse aldığın sanayiye gittiğinde usta oğlanın düğün masrafı çıktı gözüyle bakmaz. kimse demesin ki merso ile toyotayı bir tutuyor. öyle birşey kastetmiyorum. sadece dayanıklılık ile özellik arasında bir seçim yapmak gerekiyor. her ikisi olsun diyorsan 150 bin ve üzeri miktarları verip audi a6 vb araçlara veya mercedes e kasa araçlara binmekten başka çare yok. citroen c5 te yok yok denebilir. 2012 modelini 2. el de 38 bin tl ye gördüm geçen. onu alan da mutlu olmayacaktır. rahat olun. ne kadar köfte o kadar ekmek.

ben 94 model r9 broadway e biniyorum. köyde görev yapan biri olarak beni bu araba çok mutlu ediyor. sizde mutlu olun. ben koltuktan dolayı belim ağrıya ağrıya mutlu olabiliyorsam ;)
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #314 : Mayıs 28, 2014, 17:56:45 »
donanımsız otomobil bir noktadan sonra insanı bunaltıyor. konuyu açan arkadaşa katılıyorum. fakat şöyle bir gerçek var ki çok donanımla sürekli sanayiye gidip servise gidip gelirine onları ortak etmektense sade donanım ile masrafsız kullanım en mantıklısı. canınızı sıkmayın donanım yok diye. adam 2500 tl ye telefon alıyor şarjı bitmesin diye tüm sensörlerini kapatıyor sadece alo demek ve mesajlaşmak için kullanıyor. gereksiz donanım diye birşey yoktur kesinlikle fakat fazla donanım sürekli kullanılacak diye birşey yok. 80 bin tl ye satılan c180 lerde donanım olarak DUYDUĞUM KADARI ile toyotalardan daha fazla donanımlı değilmiş. e sonuç olarak verilen para ve karşılığındaki kalite değişmiyor. bence boş bir mercedes yerine dolu ama boş mercedes kadar donanımı olan toyota daha iyidir. en azından servise gitmek yerine 
eski modelse aldığın sanayiye gittiğinde usta oğlanın düğün masrafı çıktı gözüyle bakmaz. kimse demesin ki merso ile toyotayı bir tutuyor. öyle birşey kastetmiyorum. sadece dayanıklılık ile özellik arasında bir seçim yapmak gerekiyor. her ikisi olsun diyorsan 150 bin ve üzeri miktarları verip audi a6 vb araçlara veya mercedes e kasa araçlara binmekten başka çare yok. citroen c5 te yok yok denebilir. 2012 modelini 2. el de 38 bin tl ye gördüm geçen. onu alan da mutlu olmayacaktır. rahat olun. ne kadar köfte o kadar ekmek.

ben 94 model r9 broadway e biniyorum. köyde görev yapan biri olarak beni bu araba çok mutlu ediyor. sizde mutlu olun. ben koltuktan dolayı belim ağrıya ağrıya mutlu olabiliyorsam ;)
mercedes c180 donanimsiz diyorsaniz zaten bizde birakalim gidelim buralardan toyota ya 70 bin verilcegine 70 80 arasi c180 alinsa sizce hangisi donanimli olur :) bir defa arkadan itiş bir araç mercedes corolla ile bir tutamazsiniz kendinizde demişsiniz ama kiyaslamişsiniz ben c180 alipta sanayiyede gitmem bizdede vardi en baba masrafi 1.500tl civari tutuyor oda otomatik araba her gidiste balata mi disk degismesi zorunluymus galiba bizim arabanin da diskler asinmisti fren mesafesi icin degistirdik  ne kadar ekmek okadar köfte bu söz çok dogru 70 bin tl verip köftenin ne kadarini  yiyebiliyoruz ?
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #315 : Mayıs 28, 2014, 18:43:49 »
başlığı okudum yazılanların hepsini okumadım buna benzer bir konudan vakti zamanında bende bahsetmiştim ve sitede öyle tipler açtıgım konuya yazmışlardı ki sanırsınız toyota markası babalarının bende toyotayı kötülüyorum öyle bi savunuyorlardı anlatamam.. Adam 70 bin vermiş araba almış çamurluk bilmem nesi yok o parayı eriyosa alan kişi böyle şeyleri düşünmeyecek teknik konuya sahip olmak zorunda değil herkes o fiyatı veriyosa satan firma bunu sağlamak zorunda.. kalkmış cinsin biri yok binmedinmi neden yaygara koparıyosun demiş.. böyle bi üslup tarzı yok.. sen bi git bakalım avrupadaki abd'deki toyotaların donanımına kendi halkına nasıl boş arabaları kakalamış gör.. kıraldan çok kıralcılar sizi

yazmiyim yazmiyim diyorum ama.avrupada degil türkiyede yaşıyorsunuz ve ben bu ulkede yasayipta verdigim parayi niye neye nasil ozellikde bir urune veriyorum diye sorgulamayi öğrendim. Siz araclarinizi gozunuz kapali almaya devamedin sonucta bu da olmali bu ulkedeki daha sogru tercihler yapabilsin digerleri.brosurden almaya devam tam gaz ekmek alir gibi nasilsa 70bin veriyoruz en iyisini verecekler ya turkiye gibi bir yerde.toyotada zaten davlumbaz ve isikli dugmelerden oluşuyor onlar olmadimi arac saymaya gerek yok.gidip ikinci el bmw mercedes alinabilir yani satilip bir tecrube edin isterseniz :) 70bin verip gozunuz kapali arac aliyorsaniz markaya degil sorunu kendinozde aricaksiniz.burda herkez yazmis davlumbaz sorununu inkar eden gerek yok diyen olmamış. Kimse toyotayi savunmamis iyice okunursa gerekli basvurular ve dilekcelerde yazilmis ayrica.ole kralcilik falan yok bilincsiz tuketimde diyebiliriz buna yaa dimi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #316 : Mayıs 28, 2014, 18:54:28 »
Arkadaşlar

Birbirimizi kırarak birşeyler ıspat edemeyiz.
Zaten neyi ıspat etmek zorndayız?

Var veya yok herkez istedigi yorumu yapabilir.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #317 : Mayıs 28, 2014, 18:59:40 »
Yaziyorum yaziyorum siliyorum valla oguzhan.yani kocaman baslik acildi davlumbaz sorunu diye.aracin sorunlari burda hep dile getirildi nerde savunduk anlamadım. Ama bu arabada bunlardan olusmuyor kimse iyi taraflarini yazmadi su konuda.nasil olsa iyi onlar gerek yok diye herhalde..

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 28, 2014, 19:06:08
Arkadaşlakırarak birşeyler ıspat edemeyiz.
Zaten neyi ıspat etmek zorndayız?

Var veya yok herkez istedigi yorumu yapabilir.

haklisin ahmet abi kusurabakma tamamdir.kralci degiliz ama onu belirtiyimde
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #318 : Mayıs 28, 2014, 19:06:59 »
mercedes c180 donanimsiz diyorsaniz zaten bizde birakalim gidelim buralardan toyota ya 70 bin verilcegine 70 80 arasi c180 alinsa sizce hangisi donanimli olur :) bir defa arkadan itiş bir araç mercedes corolla ile bir tutamazsiniz kendinizde demişsiniz ama kiyaslamişsiniz ben c180 alipta sanayiyede gitmem bizdede vardi en baba masrafi 1.500tl civari tutuyor oda otomatik araba her gidiste balata mi disk degismesi zorunluymus galiba bizim arabanin da diskler asinmisti fren mesafesi icin degistirdik  ne kadar ekmek okadar köfte bu söz çok dogru 70 bin tl verip köftenin ne kadarini  yiyebiliyoruz ?

ben duyduğumu yazdım. büyük harflerle yazdığım yere dikkat ederseniz iyi olur. ben kıyaslamayı bütçeler üzerine yaptım. beş tane 1500 ü
üst üste koyarsan benim arabadan alırsın. çok paran varsa zaten c180 e bakmazsın gider e250 alırsın. beni anlamamışsınız. araba arabadır. mercedes istediği klasmanda yer buldu kendine fazlasıyla. toyota da mercedesin rakibi değil zaten. kıyaslamayı otomobiller üzerine değil gelir gider parametresi üzerine yaptım.
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #319 : Mayıs 28, 2014, 19:28:24 »
ben duyduğumu yazdım. büyük harflerle yazdığım yere dikkat ederseniz iyi olur. ben kıyaslamayı bütçeler üzerine yaptım. beş tane 1500 ü
üst üste koyarsan benim arabadan alırsın. çok paran varsa zaten c180 e bakmazsın gider e250 alırsın. beni anlamamışsınız. araba arabadır. mercedes istediği klasmanda yer buldu kendine fazlasıyla. toyota da mercedesin rakibi değil zaten. kıyaslamayı otomobiller üzerine değil gelir gider parametresi üzerine yaptım.
valla ben ilk önce 2010  model e250 amg mercedes kullandim 1.8 184 beygir ondan sonra 2011 model 1.8 amg c180 156 beygir bunlari zatem tutup toyota ile kiyaslanamaz gelelim bakim fiyatlarina bizim diskler degisti diye böyle oldu fiyat normal de 700 falan ki ben e12 toyotanin bakimini DERİNDERE de 700TL ye yaptirdim sonrada gitmedim servise  ozaman burda kimse arabasina bakim yapmasin benzinde koymasin yoksa araba parasi toplanir
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE