Gönderen Konu: Yeni kasa Corolla aldım ama davlumbaz yok !  (Okunma sayısı 61262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla aldım ama....
« Yanıtla #260 : Mayıs 27, 2014, 16:21:24 »
toyotanın donanım olarak çok bariz eksiklikleri olabilir parayla donanım satıyor olabilir.hepsine katılıyorum peki bunu şuan hangi marka yapmıyor.vw mi fordmu bmw mi..yapmıyorlardır dogru ama enson baktıgımda 520 bmw 185bin tl idi.en boşu en dolu arabadan dolu gibi.yani şurda hiç şunu tartışmadık motorumda şöle bir hata var yakıtım şöle kasasında böle bir kusur çıktı...hala iddaa ediyorum bu benim şahsi görüşüm 55000de vw satıp toyotayla kıyaslamayın derim binelim 200bin km yapalım vw ler ile ve toyotayla yapalım birde öle karşılaştıralım.her açıdan konforu açısından motoru açısından..ciddi anlamda hala diger firmalara göre sorunsuzlugunu koruyan bir araba.ama şöle bir gerçek var ben gene şahsi görüşüm olarak begenmediğim içine binince keyif almadıgım arabayı o andan itibaren satarım.arabanın olumsuz gördüğüm yerlerini bildiririm ve işim biter.toyota belki türkiyeyi çok önemsemiyor ve iyi arabalar göndermiyor ama bu haliyle bile piyasası ortada.ikinci el olarakda sölemeye gerek yok.tonlarca jetta hala satılmayı bekliyor.niye vw örnegini verdim dicek olursanız almanların kıyaslancak modellerinden biri oldugu için
:) ogün kardeş hala sağlamlık motordan bahsediyorsun adam zaten parayı sağlam diye vermiş forum bas bas bağırıyor.  Toyota sağlam ve motoru iyi . Ama konumuz donanım niye standart donanımı parayla alıyorum diye. Biz toyota ezberlemişiz gidiyoruz formun yüzde 60 satsa yine toyota alacak bende dahil. (Saglamlık ve sorunsuzluk) peki ww Türkiye sadece marka mı sattırıyor. Abi o kadar değil. Adamların arabası toz yutturuyor bizimkilere ww grup diyorum bir marka satmıyor dünyayı satıyor.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #260 : Mayıs 27, 2014, 16:21:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 2015 i bekliyormuş ;)
« Yanıtla #261 : Mayıs 27, 2014, 16:22:21 »
İlk cümlenize sonuna kadar katılıyorum ama son cümlenize asla katılmam. Bende aracımı yeni aldım 1.33 life Corolla. Bütçem max 50ydi , yeni oğlum olduğu için geniş bir araca ihtiyacım vardı ve corollanın dış görünüşüne tabiri caizse aşık oldum ve bence c plus segmentte jettadanda , astra sedandanda mantıklı. hem diğer c plus rakiplerinden enaz 4-5bin ucuz hem Güvenlik donanımı olarak kusursuz , iç hacim boyutlar d segmente yakın. Kusursuzmu? hayır değil , mesela bağımsız süspansiyon olmasını çok isterdim yada otomatik kapanan kapı ve cam modülü olmasını ama yok. Ama yinede kendis sınıfında ençok hakeden araç bana göre. Jetta veya astranın çok daha komik eksileri var emin ol. Buarada performans konusuna geleceksek , 2 yıl Hyundai i20 1.2 lpg li semipro jant ile 1300 kiloluk 70beygirlik bir aracı kullanan biri olarak bana Corolla jet uçağı gibi geldi :) küçük motor ustalık gerektirir , doğru anda doğru vitesle ne araç seni üzer nede sen aracı  :tamam:

Gökhan Bey Corolla'nız hayırlı olsun. Peki aracınızı 50.000tl ye değilde sıfır fiyatını 43.000tl'ye alsanız daha iyi olmazmıydı? :) Artık rakamlar o kadar büyümeye başladı ki algımız değişti. 50 binler 70 binler havada uçuşuyor. Dikkat etmemiz lazım zira Türkiye'de araçları daha pahalı kullanmaya hem başlayacağız hem de buna alışacağız. Bunu 1,33cc corolla iyi olmadığı için söylemedim ancak 1.6 motorun daha kuvvetli ve seri bir motora sahip olma özelliğini de göz ardı edemeyiz. Burada asıl sorun ürünün ederinden fazlaya satılması ve çok basit donanım eksiklerinin olması.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '13
  • 33 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #262 : Mayıs 27, 2014, 16:29:11 »
Yorumunuza katılmıyorum. Özellikler sanırım biraz da göreceli. Az önceki yorumumda Mazda3'ün artılarından bahsetmiştim. Güvenlik, konfor ekipmanları bakımından Corolladan çok üstün, ANCAK Toyota gibi Mazda'da da kontrol düğmeleri cam acıp kapama modülü maalesef ışıksızdı. Ha bu ne kadar büyük eksiklik, o tartışılır. Bence büyük bir sorun değil. Daha öncede söylemiştim, her aracın birbirine göre artı ve eksileri vardır. Onlar olmasa rekabet de olmazdı zaten. O yüzden kullanmış olduğum tüm araçlarımı ne kötülerim ne de göklere çıkarırım. (Fiesta, Focus, C-Max, Mazda3 ve Corolla için konuşuyorum) Herkesin kendi zevkidir ve kendine göre beklentileri vardır. Herkes birbirinin fikrine de saygı duymalıdır. Ben şu an her ne kadar konfor adına C-Max ve Mazda3'teki konforu bulamasam da Corollamı seviyorum. Saygılar...

Ben de zaten büyük bir sorun olduğunu söylemiyorum. Daha önceki yorumlarımda da söyledim. Aracımı oldukça keyif alarak kullanıyorum ve diyorum ki; keyifle kullanmama rağmen aracıma bindiğimde, özellikle gece aynaları açmak için ya da ayna ayarı yapmak için el yordamıyla düğme aramak benim keyfimi kaçırıyor. Benim için bu ufak bir sorun ama yine de bu bir eksikliktir bana göre. Ben de sizin görüşünüze saygı duyuyorum. Özellikle cam açma düğmelerinin ışıksız olması benim içinde çok büyük bir sorun değil. Elinizi attığınızda geliyor zaten. Ama bir eksikliktir sonuçta. Her aracın eksikliği başka. Eksikliğini görmezden gelmeye çalışmanın ne faydası var. Arabamı kullanmaktan zevk alıyorsam kullanırım. Almıyorsam satar başkasını alırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #263 : Mayıs 27, 2014, 16:31:34 »
birde gerçekten şöle bir durum var gözümüz kapalı almıyoruz aracı 70bin tl kocaman bir 70bin yani.inceliyoruzincigini boncugunu soruyoruz en azından ben kesin yapardım.karşımdaki bıksın bıkmasın umrumda olmazdı.hatta evde önceden çalışırdım unutmamak için kagıda yazardım sıfıralcak araba alsam.aradıgım özellikler nedir bakıcagım arabalarda var mı vefiyatları nekadar.cebimede uygunsa alırım.degilse ise daha düşügünü almıssan demekki bunu kabuletmişim.burdan bu anlam çıkar.ben hep diyorum imreniyorumda 2002 almanlarda ne donanımlar var ama hepsinden az yakıyorum hala konforluyum hala motoruma anahtar degmedi(nazar degmesin vs vs)artısınaeksisine baskıyorum.aracıma küçük donanımlar ben ekliyorum ve bu işi seviyorum birçok kişi buna avutmak diyebilir ama artıları eksilerini kapatıyor benim aracımda böle gördügüm ve böle düşündügüm için bu arabayı tercih ettim ve halada düşüncemdegişmedi.

almanlar konusunda ise hiç almanyaya gittinizmibilmiyorum ama burdaki q7 ile ordaki q7 yi görseniz böle düşünmiceginizden eminim.onlarda türkiyede farklı bir araba ile karşımıza çıkıyor.ben alman araçlar arasında büyüdüm resmen kendimce birçogunun durumunu biliyorum(yeni kasalar  hariç enson artık takip etmiyorum) ama dediğim gibi uzun vadede yüksek kmde karşılaştıralım hepsini derim ben donanım açısından olsun motor açısından olsun konfor açısından olsun...onlarda uzakdan göründüğü gibidegil şahsi düşüncem yani.250bin 200bin km yapalım hepsiyle öle bakalım derim ben.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 62500
  • 11 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #264 : Mayıs 27, 2014, 16:42:15 »
Burada aracındaki eksikleri dile getiren arkadaşlara katılmakla birlikte keşke dediğim bir konu daha var.

Keşke bir takım donanımları en azından ek parayla da olsa alabilseydik. Mesela sunroof, tamam standart paketlere koyma ama en azından 2.000 TL verirsen taktırabilirsin diye alternatif üret.

Evet rakip firmalar bu fiyatlara araç satmıyorlar, aynı donanım seviyesindeki araçlar 4-5 bin lira daha pahalı ama en azından ek paketler ile bazı konfor/kullanım kolayığı sağlayan aksesuarlar alabiliyorsunuz.

Yeni Corolla sahibi olup burada veryansın eden arkadaşları eleştiren diğer arkadaşlardan ricam şu, Toyota sitesine girip bir Corolla aksesuar listesine baksınlar bir de benzer firmaların benzer modellerindeki listeye baksınlar. Hatta başka markaya da gerek yok, Aurisin listesi de Corolla'ya göre çok daha zengin.

Corolla'da donanım paketi diye sattıkları şey sadece, jant, kapı ve tampon koruma bandı, bagaj kapağı kromajı vs den iabaret.

Uzun bir süre araştırdıktan sonra aldım bu aracı ancak inanın bugüne kadar bir çok araç kullanmış ve araç inceleme sürecinde de pek çok benzer aracı denemiş biri olarak Corolla'daki bazı eksiklerin olabileceği aklıma gelmedi.  Bu davranış şeklini bence bilinçsiz tüketici olarak etiketlemek bence haksızlıktır. Olsa olsa Corolla'yı gözünüzde fazla büyütmüşsünüz ya da marka imajından dolayı çok fazla güvenmişsiniz diyebilirsiniz.

Sıfır araç alırken tüm camları tek tek denediyseniz, kapıları kapatınca camlar kapanıyor mu diye baktıysanız, aynalar kendi katlanıyor mu diye denediyseniz, arka çamurlukta davlumbaz var mı acaba diye eğilip baktıysanız sizi tebrik ediyorum. Bunları yapmak hiç aklıma gelmedi :)

Parasını vermiş olduğum için aracı eleştirmek en doğal hakkım, neticede bu eksikler var diye markaya lanet okuyor değiliz, sadece keşke bunlar da olsaydı diye serzenişte bulunuyoruz. Ayrıca hiç birimizin de bu eksikler var diye aracı satacağımızı düşünmüyorum.

Arabamdan memnunum, tek derdim keşke eski modellerde olan bazı detayları kaldırmasalardı, madem kaldırdılar keşke sonradan alma imkanı tanısalardı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #265 : Mayıs 27, 2014, 16:46:34 »
Burda bu eksiklikleri yok sayanlar 70 bin tl 5 6  bin tl verip essek diye tabir edilen araclar almiyoruz essek niyetine binilen araçlari kast ediyorum  bu araçlar bizi a noktasindan b noktasina nasil taşidiginin bir onemi yoktur canimizin bile ama keyfimiz icin ve isimiz gorsun diye alinan araç bunlar ve çok büyük para veriyoruz ,  ogün abinin dedigi dogru mesela bizim araba 2005 model  terra gidip sol alabilirdik ama almadik bir baskasida alabilirdi ama butcesi el vermemistir alamamiştir bunu kimse tartişamaz çünkü bütçesi onu el vermiştir
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 76000
  • Model Yılı: '19
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #266 : Mayıs 27, 2014, 17:00:05 »
Gökhan Bey Corolla'nız hayırlı olsun. Peki aracınızı 50.000tl ye değilde sıfır fiyatını 43.000tl'ye alsanız daha iyi olmazmıydı? :) Artık rakamlar o kadar büyümeye başladı ki algımız değişti. 50 binler 70 binler havada uçuşuyor. Dikkat etmemiz lazım zira Türkiye'de araçları daha pahalı kullanmaya hem başlayacağız hem de buna alışacağız. Bunu 1,33cc corolla iyi olmadığı için söylemedim ancak 1.6 motorun daha kuvvetli ve seri bir motora sahip olma özelliğini de göz ardı edemeyiz. Burada asıl sorun ürünün ederinden fazlaya satılması ve çok basit donanım eksiklerinin olması.
Malum türkiye piyasası :) keşke 43bine alsaydık. Otomobil sektörü , araç severlere ağır bir darbe indirdi bu gerçek ben karşılaştırmamı rakip firmalara karşı yaptığım için ideal geldi bana , yoksa gümrük vergisi,ötv şu bu hiçbir araç hakettiği fiyatta değil
Unknown!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #267 : Mayıs 27, 2014, 17:03:08 »
öncelikle toyota fanatiği ilân edilmek çok ilginç oldu benim için, forumu takip edenler bilir, genellikle markayı övmek yerine eksikliklerini ya da olumsuz yönlerini dile getirecek şekilde yazılar yazarım çünkü övgü içeren bir sürü ileti zaten var.

diğer bir husus da başlığın açılış amacını unutup daha sonraki atışmalar doğrultusunda karşılıklı cevap verme hastalığımız. biraz bende de vardır, kabul ederim. başlığın herhangi bir sonuca ulaşamayacağını ve sadece tartışma/herkesin bildiğini tekrar dile getirme şeklinde devam edeceği için bu noktadan sonra tarafıma ithamda da bulunulsa ileti göndermemeyi tercih ederim.

son olarak diyeceğim şu ki, ben toyota yerinde olsam devir saatinden başlayarak dikiz aynası, yol bilgisayarı, kol dayama vs. derken en son direksiyonu da kaldırırım. araçların satışını izlerim keyifle. nasıl olsa böyle bir müşteri profili var.

milletler, hak ettikleri şekilde yönetilirler. burada olay aracı aldıktan sonra tartışmak değil, almayıp tavır ortaya koymaktır. ondan sonra belki bir şeyler değişir. esen kalın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #268 : Mayıs 27, 2014, 17:04:17 »
Ama ne olursa olsun Toyota her zaman toyotadır. En azından insanları yolda bırakmıyor. Sırf bu yüzden bazı eksikleri gözardı edilebilir. Ben araç alırken çok araştırdım ve Avensise karar verdim. Benc f/p olarak Toyotanın en iyisi. Corolla gereksiz yere pahalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #269 : Mayıs 27, 2014, 17:06:54 »
Ama ne olursa olsun Toyota her zaman toyotadır. En azından insanları yolda bırakmıyor. Sırf bu yüzden bazı eksikleri gözardı edilebilir. Ben araç alırken çok araştırdım ve Avensise karar verdim. Benc f/p olarak Toyotanın en iyisi. Corolla gereksiz yere pahalı.
bu yüzden toyota satiyor insanlarin bu şekilde düsünmesi yüzünden toyota toyotadir nede olsa tavrimizi ortaya koyarsak emin olun sizin bizim bile fark etmiycegimiz şeyler degişir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 76000
  • Model Yılı: '19
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #270 : Mayıs 27, 2014, 17:08:17 »
Ben de zaten büyük bir sorun olduğunu söylemiyorum. Daha önceki yorumlarımda da söyledim. Aracımı oldukça keyif alarak kullanıyorum ve diyorum ki; keyifle kullanmama rağmen aracıma bindiğimde, özellikle gece aynaları açmak için ya da ayna ayarı yapmak için el yordamıyla düğme aramak benim keyfimi kaçırıyor. Benim için bu ufak bir sorun ama yine de bu bir eksikliktir bana göre. Ben de sizin görüşünüze saygı duyuyorum. Özellikle cam açma düğmelerinin ışıksız olması benim içinde çok büyük bir sorun değil. Elinizi attığınızda geliyor zaten. Ama bir eksikliktir sonuçta. Her aracın eksikliği başka. Eksikliğini görmezden gelmeye çalışmanın ne faydası var. Arabamı kullanmaktan zevk alıyorsam kullanırım. Almıyorsam satar başkasını alırım.
Haklısınız , bende enaz sizin kadar hissediyorum çünki uzun yola sık çıkarım ve gece yolculuğunuda çok severim , ayrıca otomatik kapıların kitlenmemesi ve kumanda kilidiyle camların kapanmamasıda bana göre büyük sorun(küçük ayrıntı ama büyük sorun) ben burda şuna değinmek istiyorum bu otomobil sektörünün gerçeği tüm dünyada değil sadece Türk otomotiv sektörünün gerçeği resmen tüm marka modellerin yurtdışı donanımları ve fiyatları ile ülkemizdekiler arasında maalesef çok fark var. Corolla avrupada start stoplu ama türkiyedeki hiçbir modelinde yok mesela ama bu toyotaya özgü değil mesela golf 5 ve golf 6 da bağımsız süspansiyon varken 7ye koymadılar , jetta desen resmen facia o konuya hiç girmiyorum c plus segment olup , rapid ve fulence ile karşılaştırıldığında bile hezimete uğrayan bir araç , hala kapı kolu plastik olan veya arka camı manuel olan c sınıf araçlar var hatta benim arkadaşım orta paket focus aldı kolçağı yok. Yani kısacası bu toyotanın değil Türk otomobil sektörünün bi kazığı bize.. Yoksa hangi araca gidersen git mideni bulandırcak küçük eksikliklerin olacak maalesef..
Unknown!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 46000
  • 9 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni kasa corollada arka çamurluk davlumbazı neden yok?
« Yanıtla #271 : Mayıs 27, 2014, 20:14:14 »
konyada serviste mi taktırdınız?
bitüself kaplaması yada diğer yalıtımlardan yaptınız mı yoksa olduğu gibi mi montaj yaptırdınız?
evet konya serviste yaptırdım
ekstra herhangi bir yalıtım uygulatmadım
ses açısından faydası varmı bilmiyorum
sonradan aklıma geldi düz asfaltta 110 la giderken s4 ile ses ölçümü yaptım 76 db gösteriyordu
acaba bir etkisi varmı taktırmayan arkadaşlarda aynı cihazı olupta ölçüm yaparlarsa belki bir fikir verebilir??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni kasa corollada arka çamurluk davlumbazı neden yok?
« Yanıtla #272 : Mayıs 27, 2014, 20:22:14 »
yol sesi açısında her zaman yalıtımın faydası vardır.Motor sesini seviyorum ama yol sesi hoş gelmiyor.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #273 : Mayıs 27, 2014, 21:12:00 »
Benim anlamadığım nokta, almadan önce görmediniz mi siz bu arabayı, sürmediniz mi, içine girmediniz mi...
Toyota corolla'ya kadar araba mı yoktu da aldınız..?
neyin yaygarasını yapıyorsunuz..?
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #274 : Mayıs 27, 2014, 21:24:50 »
hocam ben en son 4 aracım jaguar x tpe Volvo s 80 passat 4.0 mosin 2013 Mercedes e serisi bu araclar en az bir sene bindiğim araçlar dacia gibi araclari birakin onlar ayri 70 bine daha dolu ve daha kaliteli araba bulun alalim ben alistim çocuklar alisamidi ama bu paraya süper ara ha 2010 ikinci el audi  ffelan olursa tamam ama sifirda başka yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #275 : Mayıs 27, 2014, 22:42:34 »
Konforuna duskun kisiler toyotayi pek tercih etmezler. etmemelilerde zaten.
Yakit ve uzun omur tercihidir asil olan.  chovrelet  ler konforludur tercih edilebilir.  bana uymaz o baska.  yakittan yana uzer kullanicisini.
   ve agzimiza pelesenk olmus bir dsg sorunu var.  neden sadece dsg baska sorunlari yokmu elbet vardir.  ama bir dsg arizasina 10.000-24.000  tl fiyat cikinca insan hayattan soguyor. ayna kapatma modulu degilki 300-500 e halledilsin.
  donanim donanim diyoruzda bu da goreceli.  cam sileceklerimi ben kendim acabilirim. farlarida acabilirim. lastik basinc sensoru de olmasa da olur hani yani.  aynalar ve camlar otomatik olsa cok iyi olurdu.  konsolda her tarafin isil isil olmasini istemezdim ben 

modelini hatirlamiyorum  2002-2007  5kapi fluence geri vitese takinca sag dikiz yere bakiyodu cok guzel bi seydi.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #276 : Mayıs 27, 2014, 22:50:28 »
herşey zevk ve tercih meselesi birçok araba kullandım şuan 2012 ve 2002 corolla var evde ve ikiside konforda bence başarılı.şunu önceden söledim dibine kadar binilmiş 200bin-300bine  gelmiş bir corolla ile jettayı koyalım yan yana bence.hertürlü corolla sollıcaktır.bu benim şahsi görüşüm.tabi o km  ye kadar işlemsizmotorlu alman bulursak
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #277 : Mayıs 27, 2014, 22:59:02 »
Konforuna duskun kisiler toyotayi pek tercih etmezler. etmemelilerde zaten.
Yakit ve uzun omur tercihidir asil olan.  chovrelet  ler konforludur tercih edilebilir.  bana uymaz o baska.  yakittan yana uzer kullanicisini.
   ve agzimiza pelesenk olmus bir dsg sorunu var.  neden sadece dsg baska sorunlari yokmu elbet vardir.  ama bir dsg arizasina 10.000-24.000  tl fiyat cikinca insan hayattan soguyor. ayna kapatma modulu degilki 300-500 e halledilsin.
  donanim donanim diyoruzda bu da goreceli.  cam sileceklerimi ben kendim acabilirim. farlarida acabilirim. lastik basinc sensoru de olmasa da olur hani yani.  aynalar ve camlar otomatik olsa cok iyi olurdu.  konsolda her tarafin isil isil olmasini istemezdim ben 

modelini hatirlamiyorum  2002-2007  5kapi fluence geri vitese takinca sag dikiz yere bakiyodu cok guzel bi seydi.
dsg yi komple degistirseniz 10 bin tl bulmaz :) lastik basinç  önemsiz demişsiniz ama yolda giderken lastiginize bisey gelse direksiyon birden saga çekse nolucak bun güvenlik için önemli çünkü basinç düsunce direk haber veriyor bu makina  wv nin çogu arabasinda geriye takinca sag ayna iner bu özelik corollada yok galiba bilmiyorum

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 28, 2014, 01:02:11
Halla millet olarak bazi şeylerden kurtulmuş degiliz forumda yapilan bazi yorumlardanda belli yok neyin yaygarasi yok almişsin daha ne konuşuyon gibi veya bunlari ima eden sözler bence çok mantiksiz çünkü insanlar aldiklari para verdikleri şeyi eleştirebilir  bişeyin olumlu yönü varsa olumsuz yönünü konuşmiycakmiyiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 62500
  • 11 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #278 : Mayıs 27, 2014, 23:05:54 »
Benim anlamadığım nokta, almadan önce görmediniz mi siz bu arabayı, sürmediniz mi, içine girmediniz mi...
Toyota corolla'ya kadar araba mı yoktu da aldınız..?
neyin yaygarasını yapıyorsunuz..?

Tarzınız süper olmuş, demek yaygara yapıyoruz!

İnsanların fikirlerini beyan etmelerine "yaygara yapmak" demeye neden ihtiyaç duydunuz çok merak ettim.
Forum fikir paylaşma yeri değil midir?
Siz insanları bu şekilde payladığınızda aslında forumun amacına ters davranmış olmuyor musunuz?
Ya da siz rahatsız oldunuz ya da fırça attınız diye insanların fikirlerini açıklamaktan vazgeçeceğini mi düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #279 : Mayıs 27, 2014, 23:11:55 »
Tarzınız süper olmuş, demek yaygara yapıyoruz!

İnsanların fikirlerini beyan etmelerine "yaygara yapmak" demeye neden ihtiyaç duydunuz çok merak ettim.
Forum fikir paylaşma yeri değil midir?
Siz insanları bu şekilde payladığınızda aslında forumun amacına ters davranmış olmuyor musunuz?
Ya da siz rahatsız oldunuz ya da fırça attınız diye insanların fikirlerini açıklamaktan vazgeçeceğini mi düşünüyorsunuz?

Hayır tam tersine biri gercekten bunu aciklasin diye yazıyoruz. 70000tl verildi bu araca.ben 70000tl vercegim arabanin incigini boncugunu herseyini inceler unutmiyim sorcaklarimi diye kagida yazar bayiye ole giderim.ben ne istiyorum araba bana ne veriyor bakarım kafama yatarsada alırım. Basta bunu yapipda aliyorsak sonradan niye sikayetediyoruz.zaten bunlari bilerek aldik.bunlari bilerek almadiysak iste o zaman herkez kendine bakicak demekki yeteri kadar arastirilmamis diye
2002 corolla sol vvt-i