0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uzun ömürlü olması konusu da alırken aklımda olan notlardandı ama donanım olarak geride kalıyor bu bir gerçek ben aracı 3 veya 4 sene kullanmayaı düşünüyorum kullanırken de insan adam gibi dolu dolu bişey istiyor ama dediğim gibi maalesef bunların hepsine ayrı paralar vermek gerekecek ve bu üzüyor insanı
Bence asil soru corollaya 70 bin tl verip burda sayilmayan eksik donanimlarda dahil olmak üzere bir kenara koyarsak corollayi 70 bin tl ye başka hangi marka alinir ben 70 bin tl vercek olsam passat yönelirim aklima şuan başka marka model gelmiyor ki benim babamda toyotadan memnun sorunsuz yolda birakmadi ama 70 bin tl verilmez diyor bir arabaya ama verirsen ne alirsin dedigimde vw alirim diyor bencede oyle 70 bin tl verilip toyota alinmaz görüsündeyim amacim tartismak degil bu konular sürekli farkli yerlere gidiyor
Passat fiyatlarına bi bakın derim tekrar Okan bey ikinci el belki ama sıfır imkansız bu fiyata
Bence yazınızı şöyle düzeltelim 70binliraya toyota alınır fakat corolla alınmaz. Çok daha zengin donanımlı bir avensis alınır. Corolla modeli bu baz donanımı ile ve 1.33 motoru ile bile 50bin küsürlirayı hak etmiyor.
Ben bunu satıp ev alacağım param olunca da ikinci el Mercedes ya da BMW ye yöneleceğim
Dsg alınmaz zaten geçen arkadaşın arabası alev aldı e5 te Okan bey .mesele Toyota'nın kendi ülkesinde üretilen mazda ve hondaya göre bile daha az donanım sunması ve kullanıcıya tek tek para ödeyerek bu donanımları taktırması
Ani senin dediğin 5 yaşını geçmiş araçlar için söylenebilir ama kasa değişmedikçe bu araçlar üzmez alırken de satarken de binerken de .toyotayı sahiplenen abilerim var burda ben de Toyota'nın uzun ömürlü olması yakıtı performansına bişey demiyorum sadece bu servislerin en basit crom çıtalara bile 800 tl demesi çok can sıkıcı jant sordum mgnezyum alaşımı adam 3000 dedi ki satış elemanı da alınmaz değmez dedi. Biraz daha donanım biraz daha uygun fiyatlar istiyorum kendi fikrim bu bu forum eğer ki dünyadaki bütün forumlar gibi Toyota mühendislerine yol gösterebiliyorsa bari bu dan sonraki arabalara koysunlar bizden sonra alanlar bu sorunlarla karşılaşmasınlar
Kasa hoşuma gitti yakıt olayı da istanbulda çok önemli yoksa dediğiniz gib c180 alınırdı
Geçen gün okuduğum bir İngilizce haber sitesinde corollanın hem iç hem dış hem de mekanik donanımları arttıracağı yalnız bunun 2015 yılının Haziran ayında yapacağı yazıyordu .. Yok yani anlamıyorum biz aldık hata mı ettik çok sinirliyim yok ayna kapama modülü yok cam kapama modülü yok navigasyon derken araba oldu 70000tl yani bu insanlara yapılmış büyük bir hakarettir bi daha da Toyota almam tavsiyede de bulunmam
Serhat bey çok samimi söylüyorum siz en kısa sürede arabanızı satın.Zira içiniz kurt düşmeyi bırak kemirmiş resmen.sorununuza yazık ki bir çözüm yok.Siz beğendiniz,siz seçtiniz ve kullanıp kullanmamaya da siz karar vereceksiniz.Ben olsam aldıktan sonra değil almadan önce araştırırdım.Ki bu ve başka forumlar inanılmaz detaylar mevcut.Mesela bir arkadaş aracın el tutacağının vida kapagı neden yok diye kafaya takmıştı.