Gönderen Konu: Yeni kasa Corolla aldım ama davlumbaz yok !  (Okunma sayısı 61286 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 46000
  • Model Yılı: '13
  • 9 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni kasa corollada arka çamurluk davlumbazı neden yok?
« Yanıtla #180 : Mayıs 21, 2014, 19:52:10 »
bugün davlumbazları taktırdım...
yavaş yavaş eksikleri tamamlıcam artık  :olmamış:
bunlarda resimleri;

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #180 : Mayıs 21, 2014, 19:52:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota corolla 1.4d-4d premium
    • Elkar oto fren servisi (büyük araç)
  • Kilometre: 20000
  • 79 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #181 : Mayıs 21, 2014, 20:08:37 »
hayırlı olsun fiyat nasıl acaba değişiklik varmı yoksa aynen eski fiyatlar devam mı
Düştük bir japon sevdasına Allah ayırmasın ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 46000
  • 9 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #182 : Mayıs 21, 2014, 20:15:17 »
hayırlı olsun fiyat nasıl acaba değişiklik varmı yoksa aynen eski fiyatlar devam mı
sıkı pazarlık sonucu 420 tl

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #183 : Mayıs 22, 2014, 16:11:12 »
konyada serviste mi taktırdınız?
bitüself kaplaması yada diğer yalıtımlardan yaptınız mı yoksa olduğu gibi mi montaj yaptırdınız?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Yeni Corolla aldım ama....
« Yanıtla #184 : Mayıs 27, 2014, 09:46:17 »
Geçen gün okuduğum bir İngilizce haber sitesinde corollanın hem iç hem dış hem de mekanik donanımları arttıracağı yalnız bunun 2015 yılının Haziran ayında yapacağı yazıyordu .. Yok yani anlamıyorum biz aldık hata mı ettik çok sinirliyim yok ayna kapama modülü yok cam kapama modülü yok navigasyon derken araba oldu 70000tl yani bu insanlara yapılmış büyük bir hakarettir bi daha da Toyota almam tavsiyede de bulunmam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 2015 i bekliyormuş ;)
« Yanıtla #185 : Mayıs 27, 2014, 09:48:25 »
70 bin lira verip bu kadar eksik donanim olmasi çok kötü bişey
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #186 : Mayıs 27, 2014, 09:52:17 »
Abi alırken herkes öneriyor Toyota öyle Toyota böyle arabaya tip katmışlar ama içi boş en basit olarak içeride kullanılan sert plastik malzemeler bile gözüme batıyor artık .arkadaşlar katılmayacaktın belki buna ama ben eski bir Mercedes kullanıcısının bu arabaya puan vereceğini düşünmüyorum fluance bile içerideki malzemeleri kapatmış .öndeki güneşliğin altında vida dan arka koltukta gelen ciddi miktarda gürültü bu arabadan soğuttu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #187 : Mayıs 27, 2014, 09:53:05 »
Serhat bey arabanın öncelikle hayırlı olsun.Ancak burada unutulmamması gereken bir husus var.Araba üreticileri piyasaya sürecekleri modelleri en az 2 yıl önce tasarlamaya başlarlar.Siz aracınız seçerek ve beğenerek aldınız ki bu kadar verdiniz.O okuduğunuz site resmi toyota fabrikalrının resmi sitesi değilse mağazinden öte bir anlam ifade etmez.Kabul edilmelidirki Toyota özellikle sattığı araçlarda donanım olarak biraz fakir.Zengileştirmesi kesinlikle lazımdır.Şayet dediğiniz gibi olursa aracınızı yenisi ile değiştirirsiniz olur biter.Toyotaya kızmak yerine seçim yaparken neleri tercih ettiniz oralara bakın bir....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #188 : Mayıs 27, 2014, 09:54:13 »
Geçen gün okuduğum bir İngilizce haber sitesinde corollanın hem iç hem dış hem de mekanik donanımları arttıracağı yalnız bunun 2015 yılının Haziran ayında yapacağı yazıyordu .. Yok yani anlamıyorum biz aldık hata mı ettik çok sinirliyim yok ayna kapama modülü yok cam kapama modülü yok navigasyon derken araba oldu 70000tl yani bu insanlara yapılmış büyük bir hakarettir bi daha da Toyota almam tavsiyede de bulunmam

Araçların her geçen yıl eksikliklerinin giderilmesi ve farklı malzeme ve teknik altyapı kullanmaları doğal. Bunun sonu yok, 2015 te alsanız 2016 da daha farklı bir şey çıkarırlar.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #189 : Mayıs 27, 2014, 09:54:29 »
Bu kesinlikle kendini kandırmaktan öteye gitmiyor Mehmet Ali bey  teselli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #190 : Mayıs 27, 2014, 09:59:01 »
Servis ucuz dediler parça ucuz dediler benim deneyimlerim yaşım dolayısıyla az olabilir ama yine de çok net ortadadır ki Toyota servisi parçaları hiç te ucuz değil herkes Çin'den parçaları getirip montajını kendisi yapıyor benim gibi alanlar da fazla para verdiği için düşünceli madem uyumlu parça var neden ek olarak satıyorsun kardeşim arabaya koy müşteri memnun kalsın sonradan her birine ayrı ayrı para vermesin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #191 : Mayıs 27, 2014, 10:02:45 »
Bu kesinlikle kendini kandırmaktan öteye gitmiyor Mehmet Ali bey  teselli
Serhat bey çok samimi söylüyorum siz en kısa sürede arabanızı satın.Zira içiniz kurt düşmeyi bırak kemirmiş resmen.sorununuza yazık ki bir çözüm yok.Siz beğendiniz,siz seçtiniz ve kullanıp kullanmamaya da siz karar vereceksiniz.

Ben olsam aldıktan sonra değil almadan önce araştırırdım.Ki bu ve başka forumlar inanılmaz detaylar mevcut.Mesela bir arkadaş aracın el tutacağının vida kapagı neden yok diye kafaya takmıştı.
Mercedes kullanıcısı kesinlikle bence de corolla ya puan vermez çünkü onun muhatabı Avalon dur.
2011 corolla A/T Zenon elegance bir bakın isterseniz. Bilerek 2011 yazdım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #192 : Mayıs 27, 2014, 10:06:11 »
Ben hergüm bu forumdayım ve ciddi manada okuyorum araştırıyorum aklıma şuan 20 30 eksik geliyor .işin en ilginç tarafı 2011 donanım olarak 2014 araçtan nasıl önde oluyor araç kasa değişti maliyeti burdan mı çıkarıyor mühendisler ben aracın sadece görüntüsünü ve yakıt ekonomisini düşündüğüm için aldım içini hiç görmemiştim aldığım gün gördüm gençlik heyecanıyla aldım ama hayırlısı diyelim olan oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #193 : Mayıs 27, 2014, 10:15:15 »
Bence çok güzel bir tercih yapmışssınız.Yeni kasa Corolla :) Servis pahalı demişsiniz ama artık bir çok firmanın bakım maliyetleri aynı değerde Renodan tutun Volvoya kadar. Eğer parça bazında değerlendirirseniz işler değişir ki Toyota kolay kolay sorun çıkarmaz ve parça ucuzdur.Aracınızın tam olarak donanımı modeli nedir ?
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #194 : Mayıs 27, 2014, 10:16:36 »
Advance 1.4 td

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #195 : Mayıs 27, 2014, 10:18:17 »
Ben hergüm bu forumdayım ve ciddi manada okuyorum araştırıyorum aklıma şuan 20 30 eksik geliyor .işin en ilginç tarafı 2011 donanım olarak 2014 araçtan nasıl önde oluyor araç kasa değişti maliyeti burdan mı çıkarıyor mühendisler ben aracın sadece görüntüsünü ve yakıt ekonomisini düşündüğüm için aldım içini hiç görmemiştim aldığım gün gördüm gençlik heyecanıyla aldım ama hayırlısı diyelim olan oldu.
toyota çok farklı sınıf ve kullanım amaçlarına yönelik araçlar üretiyor.Mesela sizinaldığınız daha çok ekonomik olsun ve sağlam olsun diyenler için.Sise cep telefonundan örnek vereyim İphone 5 özelliklerini saymakla bitmez ama soruyorum hangi özellikleri kullanıyorsunuz.Mesaj çek, mesaj al,resim çek ve gönder video çek,görüntülü ara eeee sonra....oysa basınç bile ölçemek mümkün hata gitarın akordunu bile yapabilirsiniz.

Çok donanımlı citroen 4 ay sonra arıza verip siz yola devam edince asıl zevki o zaman çıkıyor toyotanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #196 : Mayıs 27, 2014, 10:25:08 »
Burada Toyota Türkiye'nin boş araçlar getirmesi ve bu araçları çok yüksek meblağlardan satması gerçekten eleştiriye çok açık bir konu. En basit örneği araçta davlumbazı sonradan yaptırabiliyorsunuz onunda Ufuk beye gelme hikayesini ve ne kadar sürdüğünü az çok biliyoruz. Serhat Beye katılmamak elde değil. Toyota'da ben şöyle bir algı seziyorum: Aracı üretirim ve Türkiye'de peynir ekmek gibi satarım. Bir çok ekipmanı da sonradan fazla fazla fiyatlar ile ayrı ayrı satarım. Nasıl olsa satıyoruz. Arkadaşlar katılır ya da katılmaz fakat ben böyle algılıyorum. Bir araç düşünün sunroof yok, opsiyonda bile.

Şunu bir çok kez belirttim yine belirtiyorum. Toyota'nın Türkiye pazarına daha fazla özen göstermesi gerekir. Avrupa da en önemli pazarlarından biri ve Türkiye özen gösterilmeyi, zengin donanımı sonuna kadar hak eden bir ülke.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #197 : Mayıs 27, 2014, 10:25:42 »
Uzun ömürlü olması konusu da alırken aklımda olan notlardandı ama donanım olarak geride kalıyor  bu bir gerçek ben aracı 3 veya 4 sene kullanmayaı düşünüyorum kullanırken de insan adam gibi dolu dolu bişey istiyor ama dediğim gibi maalesef bunların hepsine ayrı paralar vermek gerekecek ve bu üzüyor insanı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #198 : Mayıs 27, 2014, 10:28:02 »
Bence asil soru corollaya 70 bin tl verip burda sayilmayan eksik donanimlarda dahil olmak üzere  bir kenara koyarsak corollayi 70 bin tl ye başka hangi marka alinir ben 70 bin tl vercek olsam passat yönelirim aklima şuan başka  marka model gelmiyor  ki benim babamda toyotadan memnun  sorunsuz yolda birakmadi ama 70 bin tl verilmez diyor bir arabaya ama verirsen ne alirsin dedigimde vw alirim diyor  bencede oyle 70 bin tl verilip toyota alinmaz görüsündeyim amacim tartismak degil bu konular sürekli farkli yerlere gidiyor
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #199 : Mayıs 27, 2014, 10:28:14 »
Amerika versiyonuna bir göz attığımızda aslında nelerin eksik olduğunu gayet iyi görüyoruz Toyota'yı eski 98 modelinden bu yana biliyorum görüyorum efsane Türkiye de Toyota'yı Toyota yaptı satıldığını görünce bu adamlar bence de donanım olarak bişey koymasak ta satılır düşüncesine kapıldılar