0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni toyota sahiplerinin durduğu hata şikayet var.comda bir kaç şikayet dışında başka bir şey yazmamış kimse demekki memnunsunuz arkadaşlar ben olsam cıngar çıkarırım babamın şirketi değil ya
aynı şey bursa içinde geçerli.ya kullanıcılar sorumsuzlar ses çıkarıp itiraz etmiyorlar bizim gibi yada biz çok heyecanla çabalıyoruz.servisleri saymıyorum bile
Hasan Bey İzmirdeki servisler hala ısrarla türkiyenin hiç bir yerinde davlumbaz olmadığını söylüyor, kendilerine İstanbulda servislerde bulunduğunu, sonuna kadar bu işin takipçisi olacağımı söylediğimde siz araştırın bize söyleyin diye pişkince hareket yapıyorlar beyefendi biz araştıralım size haber veririz demek yok bu ne şımarıklık anlamadım onun için sizden davlumbaz bulunan yerleri ve hangi şahıslarla muhatap olucaz isim ve telefon verirseniz bütün izmirdeki yetkili servislere istanbulu arattırıp yüzlerine vurmayı düşünüyorum cevabınızı bekliyorum.
Selam arkadaşlar, manavgat'ta bir arkadaşım Antalya bakırcılar toyota bayiinde arabasına davlumbaz yaptırtmış. Resimlerini çektim. Ama bu davlumbaz daha çok yalıtım gibi olmuş. Elimle dokundum sert zivt gibi bir malzemeye benziyor. Resimlerini çektim ve sizlerle paylaşmak istedim.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 18:20:56arkadaş, o kadar güzel oldu ki diyor. Arabada konfor arttı resmen dedi. O tekerin çamurluğun içine attığı şeylerin çıkardıkları seslerden eser kalmadı dedi. Arabayı daha da çok sevmeye başladım dedi:)
Bu resimler pütür kaplamaya benziyor.