0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erhan, yol islakken cukurlar falan daha sessizlesiyor bende de. Su izolasyon falan mi sagliyor ne...Bu arada dun bizim arabanin altinda bir islaklik gordum.Baktim, benzin deposuna yakin bir yerde, metal yakit hortumlarindan biri paslanmis, plastik olan da kotu durumda. Servise birakmak zorunda kaldim bugun. Insallah ucuza halledebiliriz. Benzin isin icine girince korkutucu oluyor.
Hayirli olsun, gule gule kullanin.Standarti karsiladiktan sonra marka onemli degil. Ama Mobil ismi bilinmeyen bir markaya gore daha fazla guven veriyor tabii.ATF bir saatlik suruste bile tamamen devir-daim eder.Vites gecislerinde bir degisiklik, rahatlama hissediliyor mu?Hangi civatalari takmamislar Emin kardes?
Sayın arkadaşlar.Şimdi benim arabadaki kötü yollarda karpuz gibi dağılma hissi yol ıslakken kayboluyor. Yani yol ıslakken araba fısır fısır gidiyor. Yumuşacık. Çukurları hiç hissettirmiyor. Acaba benim sorun amortisör değil de lastikler olabilir mi. Lastiklerim gerçekten kazık gibi.
Alper bey sorunun direksiyon kayışının gevşek olmasından kaynaklı.Vede kalitesiz olmasından kaynaklı orjinalini alıp takmanızı tavsiye ederiö veya kayış ayarlarını biraz gerdirmenizi tavsiye edirinm bu şekilde sesten kurtulabilirsiniz
Tarif basit ama caps lock sanırım açık kalmış Yücel Hocam
Sevgili Erhan, Senin lastiklerini ben bizzat görmüştüm. Beni değiştir diye bağırıyorlardı. Koskoca müdür adamsın. Yastık altındaki paralarına kıy da şöyle dörttane sıfır lastik alıver kendine. Ankara - Tokat arası çok lazım olur sana
Zaten amortisör değiştirirsem kesin değiştircem lastikleri de.. Eğer lastik değiştirerek sorunu çözeceksek amortisörlere dokunmam hiç Bu arada nerde gördünüz benim lastikleri