0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eğer senin arabaya daha önce zeka özürlü bir tamirci şanzıman yağı değişmediyse üzerindekide atf-ll olması gerekir. yağı komple değişemezsin o ancak şanzıman dağıtılınca mümkün olur. bence böyle bir ihtimal % 1 ,onun için gönül rahatlığıyla yağı değiştir, fazla evhamlı olma.
Geçmiş olsun
Emin ortaya bir konu attı ,ondan sonra arazi oldu.bizde elimizi yoruyoruz.
Gecmis olsun.Japonya'dan getirtirsen gonderme ucreti dahil 500 dolari gecmez.
Abi kusura bakma, telaştan hiç görmemişim mesajlarını. Çok sağolun. Ustaya telefon ettik, yaptırdı diferansiyel kısmını. 650 TL'ye maloldu. Bakalım usta hatasını kabul edecek mi? Göreceğiz. Herkese teşekkür ediyorum.
2000 üstü çoğu modellerden kat kat iyi bir araba ... helal olsun bu japonlara
Arkadaşlar bu efsanelerin yakıt sarfiyatı nedir? Benim araç 95 gli, sıralı sistem var. 25 litre gaz ile şehir içinde 220-230 km gidiyor. Biraz fazla mı acama?
Yücel kafana takma şanzımanında hiçbirşey yok evvel Allah basit birşey çıkacak.motor ve şanzıman kulaklarını iyice kontrol ettir.vaktiyle bende 124 Murat varken alt ziftleme yaptırdım araba onlarda bir gün kaldı gittim aldım ,araba tramvay gibi ötüyor şanzıman de,diferansiyel de hepside uyar,servise gittim, şanzıman arka kulağı ziftlemede biraz erimiş şanzımanın gövdesi traverse oturmuş dişli sesleri arabanın gövdesini titreştirerek o sese sebeb oluyormuş.onun için ehil eli bulup ona gideceksin.
Erhan kardeşim, geçen hafta ben de 95 gli efsanemin ön amortisörlerini değiştirdim. Atilla abinin tavsiyeleri üzerine KYB aldım tanesi 125 Tl. Aracın duruşu bile değişti. Daha önce küçük bir çukurdan geçsem ön taraftan bir şeyler kopacak gibi oluyordu, şimdi ses seda yok. Tavsiyem KYB'dir.