0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tesekkur ederım abı ınsallah yolum dusunce gıderım param olunca bırde malıyetı ne kadar olur kı abı bunun bana bı bılgın varmı bu arada yazın cok guzel abı yuregıne saglık
Hayırlı aksamlar kazasız belasız sürüşler dilerim .Yücel arkadasımızın ses sorunu için gerçek den kayda değer bir şeyler söyleyememek üzücü fakat sunu belirteyim bu araclarda ustaların kolayına kacıp dedikleri gibi böyle kronik bir ses yok. Ses demişken Araç rolantide çalışırken ' fıss ' dıye standart bir ses duyuyorum boğaza dogru kulak yaklasınca bariz belli oluyor hava çekiyor veya veriyor gibi sizin araçlarınızdada böyle bir ses mevcutmudur. Saygılar..
Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkurler..
Serdar hava filtre bağlantılarını ve boruları kontrol et bir yerde yırtık veya yerinden çıkma yoksa merak edilecek birşey yok demektir. bu arada hava filtresinide kontrol et.
Yücel araba boştayken prizdirek döner, debriyaja basınca prizdirek durur. demekki %90 prizdirek bilyası bozuk. hirlama debriyaja basınca durduğundan bu kanaata vardım.
Atilla amcaya katılıyorum debriyaj bilyan bozuk Yücel
arkadaşlar blogumdaki bu yazımı herkesin okumasını istiyorum. http://www.toyotadostlari.com/sokak-gosterileri/
Yazını okudum Atilla amca ellerine sağlık. Umarım vatanımız üzerinde oynanan bu oyunları çok geçmeden tüm millet olarak fark ederiz.