0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamlar Aracım 98 model corolla station wagon tipi ( AE101) arka helezonlar değişmesi gerekiyor internette araştırıyorum ama bulamadım tavsiye edeceğiniz bir site varmı.bulunduğum yere en yakın servis 200 km uzaklıkta olduğu için internetten alacam.artı olarak tavsiye edeceğiniz bir marka varmı yüke gelmesi gerekiyor.
engin çekişi,atikliği çok iyi..yakıtı ise km ye 240 krş yakıyor (şehir içi)... bu yakıt mesafem kısa olduğu için motor ısınmadan yapılıyor buna görede yakıt harcaması artıyor ;ama uzun yolda 200 krş altında yaktı
marka olarak bilmiyorum ama aldığım kişi yeni ev yaptırırken çimento tuğla vs.çok taşımış tamircimde yaylar özlelliğini yitirmiş değişmesi gerektiğini söyledi takoz koyalım dedim kabul etmedi sen tak desende ben takmam dedi mecburen helezonlar değişecek
evladım teşhis koyabilmek için böyle yap diyorum. benim arabada Allaha şükür tüp yok.üç kuruş kar için başıma dert açamam(bağkur emeklisi olduğum halde).
valla alkışlar gayet güzel de benim aracım lpg de de aynı performansı veiyor niye fazladan benzine para vereyim ki herkesin düşüncesi kendine doğrudur
arkadaşlar herkes hayırlı günlerbir konuyu merak ediyorum. aynı model (1996 gli)iki arabadan biri 105 bg biri 115 bg hangisi daha fazla yakıt harcar.cevaplarsanız sevinirim.
hakkı bey sağolun teşekkürkrler