0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkay efsanenin kapı altına led takmak istiyorum malum yaz geldiyor oynamak lazım biraz bildiğim eşikteki plastiğin altından geçen kablolardan kırmızı ve beyaz tavan lambasına gıdıyormus. ne diyorsun. bütün kapıların altına olacak. kapı açılınca yanacak biri yada hepsi farketmez hangısı kolaysa. birde ön tarafa tampon panjur v.s takmak istesek ne şekilde nereye öneririniz arkadaşlar.
diyot, kapı, swiç;) ben seni sonra yine rahatsız etcem demekki sagolasın
sorayım sadık ustama ne koydu diye.. olmazsa tam sentetik castrol koyarım.. o da 75w90 mı atilla abi? bir de bor power koyayım mı şanzıman yağ katkısı? cartlama çok canımı sıkıyor abi düşük devirlerde sorun yok, yüksek devirlerde geçmiyor..
son götürdügüm yer 80 numara koydu birde katkı koydu atila amca bunun bir zararı olur mu . Yalnız petrol ofisinin yagını koydu öyel mobil veya castrol gibi birşey koymadı üzerinde 80 numara hipoid şanzumanlar içindir felan yazıyordu . Bence en güzel castrol 75-90 koydurmak veya orjinal yagı olan mobil tam sentetik koydurmak .Km göz önünde bulundurulursa castrol yarı sentetik koydurmak daha mantıklı geliyor .varsa azda olsa aşınma kapatr diye düşünüyorum
Duz vitesli arabam olsa herhalde Redline'in 75W-90 yagini ya da Mobil 1'in yagini bir denerdim.Tam sentetik disli yagi.Fark edecek mi diye gormek icin...http://www.redlineoil.com/product.aspx?pid=46&pcid=7Bizim arabanin sanzuman yagini degistirmeye niyetlendim.Aldigim yaglardan biri Redline D4. Dexron III tasiye edilen araclarda kullanilir diyor web sitesinde. Bir de GL4 seviyesinde koruma saglar diyor. Bazi vitesli araclarin sanzumanlarinda da kullaniliyormus. Beni asil sasirtan bu oldu. Nasil oluyor bu?
Toyota servisine tam sentetik koydurayım inşallah ses artmaz
atilla abi sağol tavsiyenle bu gün gittim servisten orjinal buji ve hava filtresi aldım . sonuçlarını sonra yazarım. bir de distrübütör kapağının içindeki dişler bitmek üzere servise sordum buji kabloları ile beraber 280 civarı dışarıdan alabileleceğim önerebileceğin bi marka varmı yardımların için teşekkür ederim.