0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar;aracımın sorununa bir türlü çözüm bulamadım ve malesef ustalarda bulamıyor,sürekli yanlış yönlendiriliyorum.servis en iyi bilir dedim ama; boschcar servisi de sorunu bulamadı ve hala aynı sıkıntıyla güzelim efsanemi kullanmaya devam ediyorum.Tek umudum burası..SORUNUM ŞÖYLE;((aracımın sistemi benzinde çalışıp 3000 devir sonrası gaza geçiyor.))-Tüpte kullandım istop ettim,1 saat sonra(süreyi örnek veriyorum) veya sabah kalktığımda(otomatik benzinde başlıyor) ilk marşta motor almıyor.ikinci marş 7 sn sürüyor yine 2 kez gibi de pompalama yapıyorum.-aracı kendim benzine alıp öyle stop ettiğimde ve yine benzinde çalıştığında hiç bir sıkıntı yok ilk marşta alıyor.-Motor sıcakken yine 1 marş yetiyor.(tüpte stop edip benzinde çalışdığında)-benzin pompası dediler değiştim olmadı-tüp sisteminde sorun dediler brc servisine götürdüm baktılar ayarlama yaptılar sümilatörü değiştiler yine olmadı.memlekette sorunumu hiç bir usta çözemedi LÜTFEN bana yardımcı olabilir misiniz ?
Sadık ustayla telefonla konuştum biraz önce Türkay kardeşim selamını ilettim.Sagolsun ilgilendi adam telefonda zaten olayı bitirdi .Abi çözülmeyecek sorun yoktur önemli olan seni kazanmak dedi.Allah razı olsun adam en azından motive ediyor ötekiler gibi burun kıvırmıyor .
çok ilginç gerçekten 5 ustanın da çözümü bulamaması düşündürücü
İkiler oto İsmail Usta : Aracın normal sesi sen takıntı yapıyorsun .Yapacak birşey yok TYT Turgay usta : istavroz dişlisi ötüyor sıfır şanzıman takılırsa şayet ses kesilirYüceller Toyota Sefer usta : şanzıman inecek vaz geçtim kalın şanzıman yagı koyalım keser 100 tl ödedim sonuç : koca bir sıfırKılık Otomotiv Ahmet Usta : Abi ses defransiyel sesi bilya felan degil bu sesi kesemessin kesmen için sıfır şanzıman ve defransiye alman gerek şanzıman yagı koyan seni ayal üstü kandırmış ( çarpmış) senin magduriyetinden faydalanmış.Dörtnal Toyota Sadık Usta : Abi defransiye sesi bu araçları %30 unda bu ses vardı fark edenlerin garanti kapsamında degiştirildi kullananlar devam etti . Sıfır şanzıman ve defransiye e defransiyel bulmadıkça sesi kesemezsin .Bu şekilde kullan ses artarsa ona göre çözümüne bakılır muhtemelen artmaz ve azalmaz daha çok yol yaparsın sen bu arabayla .
evladım teşhis koyabilmek için böyle yap diyorum. benim arabada Allaha şükür tüp yok.üç kuruş kar için başıma dert açamam(bağkur emeklisi olduğum halde).
Bu cümleler benim için senet hükmündedir.Sayın Attila Bey büyüğümün bu şekilde düşünmesi hüccettir.Kafi.Bir bildiği olduğuna can-ı gönülden inanıyorum.Görüşlerim beni bağlar kimseye teşmil etmiyorum.Saygılar Ağabey.Yorumlarınızı zevkle okuyorum.İletilerinizden bir çok şey öğrendim.Teşekkürler.
engin ben pazartesi tüpün takıldığı servise tekrar gideceğim boşuna servis olmamışlar heralde!!! tesisatı tekrar kontrol ettirip gerekirse yenilemelerini isteyeceğim.umarım garantisi bitmemiştir.