0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iki parça ya orta konsol, alt konsolu çıkarmak için iki vida var, onları söktün, alt parçayı çıkardın.. alt parçayı çıkardıktan sonra altında biraz incele 2 tane daha vida olması lazım öyle hatırlıyorum
Yücel kafana takma şanzımanında hiçbirşey yok evvel Allah basit birşey çıkacak.motor ve şanzıman kulaklarını iyice kontrol ettir.vaktiyle bende 124 Murat varken alt ziftleme yaptırdım araba onlarda bir gün kaldı gittim aldım ,araba tramvay gibi ötüyor şanzıman de,diferansiyel de hepside uyar,servise gittim, şanzıman arka kulağı ziftlemede biraz erimiş şanzımanın gövdesi traverse oturmuş dişli sesleri arabanın gövdesini titreştirerek o sese sebeb oluyormuş.onun için ehil eli bulup ona gideceksin.
turkay sanada bir soru sorcam birazdan müsaitsen ledle alakalı. tepe lambasından alma ve yeri ile alakalı.
atilla abi şanzıman yağı kaç km de değişir. kaç numara koymak lazım ben 90 biliyorum. kaç litre konuluyor. herhangibi başka birşey yaptırmaya gerek varmı. insan bilsede yinede fikir danışmak istiyor sizin gibi eski bir ustaya .
atilla abi ben de bu durumdan çok dertliyim, kaç numara kondu bilmiyorum ama bir kaç yıl önce şanzıman yağım değişti, vitesler çok dişli geçiyor, hatta 2. vitese çok zor giriyor, tam devir çevirmişsem sıyırmadan girmiyor 2. vitese
çocuklar şanzıman yağı 3 senede veya 40000 km de değişir, 75w90 yarı sentetik castrol veya tam sentetik mobil koyun. tam sentetik 35,yarı sentetik 20 lira.vites geçişleriniz çok güzelleşir.benim araba 3 e geçerken cartlıyordu castrol yarı sentetik koydum cartlama gittiği gibi vites geçişleri harika oldu.2litre alacaksınız.
Hakan 90 numara yağ koyarsan viteslere geçiremezsin.