0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada ön paneldeki dügmelerin içerisinde ampülleri var. sol tarafta arka sis far dügmesi .kapı iç kitleme dügmesi.sag tarafta dörtlü dügmesi rezistans dügmesi havalandırma bölümün orası.ben söktüm hemsini yeniledim hemen hepsi patlakmış aracı içi alenen aydınlandı gibi oldu valla akşam yanınca ya ne güzel duruyormuş bende sinir oluyordum gece nasıl bulunacak bu dügmeler niye düşünmemişler diye .kalorifer konsolunu orayıda söktüm çok basit zaten yansıtıcıyı görmeliydiniz neredeyse yag katran haline gelmiş sıcak suylu cirlop gibi yaptım ampulünüde degiştirdim şim canavar gibi oldu araba sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi ışıklandırmaları görmelisiniz inşallah fotolarını çekip eklerim.
dikkatli çek ama allah korusun kırılmasın tırnaklar bayağı hassas çünkü
kolay gelsin arkadaşlar . bende 96 gli otomatik var. bujilerde densomu - ngk mı hangisi yakıtta daha iyidir.yoksa farketmezmi birde parçacıdan aldığın ngk ya baktım üzeride tse yazıyor . yabancı marka ise tse niye yazıyor.
Throttle position sensor* gibi gorunuyor.Gaz kelebeginin aciklik durumunu algilayan parca.*Potansiyometre
Bu parcanın bozuk olması ne gibi arızalara tekabul eder bilişrmisniz
şöför tarafında kaput mandalının ilerisinde plastık bir somunlu sigorta kapağı var ,biraz büyüktür,kapağın iç tarafında yazısı olması lazım.
gaz yememe ve apışmaya neden olur gibime geliyor.
Oncelikle ekseriyetle check engine ikaz isigi yanar bu parca bozuksa. Yuksek yakit tuketimine neden olur.Motorun calismasinda tereddut/teklemeye yol acar.http://www.wellsve.com/sft503/counterp_v2_i1_1998.pdf
direk orda atilla abinin de dediği gibi. ama kaput altında olması lazım dome yazan sigorta diye hatırlıyorum bagajdaki ampüle gelen sigorta
herkese merhaba;efsanemın yol tutusuna kesınlıkle laf ettırmem kuru zemınde tabı ıslak zemınde kayma yapıyor ama kuru zemınde gozum kapalı ıstedıgım vıraja gırıyorum ne savurma ne kontrolden cıkma kesınlıkle yok onemlı olan aracın 1 bakımlı olması yanı fren dısklerınden kampanalardan tutunda lastıklere kadar hersey etmen sonucta...