0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değerli arkadaşlarım,abilerim,kardeşlerim;98 model corolla'larda 105 ve 114 Hp arasındaki motor farkını nereden anlayabiliriz? Sadece Dyno testinde mi çıkar? Ruhsata güvenmiyorum çünkü ruhsatta 78 Kw Lpg işletirken ve araç muayenede 72 Kw yazıyordu formlarda.
benim bildigim kadarı ile katalizatörlü ve maf sensörlü olanlar 105 katalizatörsüz olanlar 114 bg diye biliyorum.Servise gidersem ustaya bir sorayım ama bir zaman öyle bir konuşma geçmişti katsız akış metresiz olanlar daha seridir çünki bunlar aracı azda olsa tutan şeyler .ama hava akışmetresi olanlar daha az yakıyormuş onuda söylemişti
gönlünü ferah tut 98 ler 114 beygirdir.(şayet üretim tarihi 98 ise.97 ler 105 dir).
Bu 105 - 114 alayına fazla takılmayın, 0-100'de 2 salise, son hızda da 2 km falan fark ediyor.. Sıkıntı yok..
hakan bey sadece tesadüf aracımda aynı model ve bende foto olmadıgı için kolayına kacıp netten googleden aratıp buldum art bir niyet söz konusu değil Aman tazmınat davası felan acmayın hemen kaldırıyorum
aynen öyle.. 2 saliseyi hissedenin elini öper alnıma koyarım zaten o 2 salise fark benim 110 kilo senin 60 kilo civarı olmanla farkı 4 salise sana çeviriyor bile
konuyla alakasız ama anlarsın diye sana sorayım bu ön göğüs varya kalorifer düğmelerinin olduğu yer orayı söküp ampullerini değiştirecektim altta 2 tane vidasını söktüm ama çıkaramadım başka yerde vidası falan varmı yada nasıl çıkacak kırmadan
altta kül tablasının orda iki tane vida var o kadar, ondan sonra çekmeye başla, tak tak tak atar zaten
atilla amca kalorifer düğmeleri nasıl çıkıyor peki?
tmm o zaman ben bıraz zorladım gelmedi kırılcak diye bıraktım sert çekeyim bi daha ki ne sağolsn ..