0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atilla Abim.İlk harekette önden bir kayış ciyk ciyk ötmekte.Eskiden direksiyonu sağa veya sola kırıp hareket ettiğimde olurdu, o da bazen.Şimdi ise hemen her harekette ciyk ciyk.Düz giderken bile 2. vitese atana dek ciyk.Kayışların gerginliği normal.Neden olur anlamadım.Hafta sonu 600 km lik uzun yol var.Yolda yolakta kopup uğraştırmasın bizi..
gzl fiyat can bende 4 ay önce aldım 4 mevsim mıchelın 175/65/14" 110 liradan tanesini ebat konusuna gelınce tabanı büyütmen aracın yol tutuş ve fren mesafesi açısından iyi olur bende çok istedim 185 taban alayım diye çok yakar falan dediler aklımı karıştırdılar ama yok öyle bişey merak etme hayırlı olsun güle güle kullan ..
herkese günaydın, hayırlı masailer... Beim 1994 model corolla GLİ var ve çok memnunum. ancak bir kaç gündür bir sorun çıktı o da şöyle ki : sabahları ilk çalıştırdığımda düşük devirle çalışıyor ve gaza biraz bastığımda normal ilk çalışma devri olan 1300-1500 devire yükseliyor, ancak motor ısınmasına rağmen devri 1000-1100 devir arasında çalışıyor ve düşmüyor. acaba daha önceleri böyle bir sorun başına gelen ve çözüm bulan var mı?
Teşekkür ederim,sizde güle güle kullanın,Bende michelin istemiştim ve alsaydım da 175/65/14 alacaktım,125 Tl dediler burada,fakat Çorum'da yolların (aşırı bozuk) yapısı itibarı ile yumuşak yanak lastiği balon yapma ve çabuk yıpranma açısından önermediler,biraz daha sert olsun dedim bende kumho aldım ama fren mesafesini düşünerek 185'e karar verdim.
yol durumuna göre doğru karar o yollarda mıchelın gibi güzel bi lastiği heba etme
hertürlü yol şartlarında BRİDGESTONE başka lastik tanımam.
Can kardeşim o dostlarını bridgestone da satmaları konusunda ikna edersen bir dahaki sefer inşallah B330 EVO kullanırsın.
bende 97 GLİ var 1 senedir biniyorum tek eksiği frenleri herkesinde dediği gibi yere yakın olmasının çok faydası var yol tutuş olarak ESP falan halt yemiş yanında vurma konusunda ise dikkatli olmak gerekiyor işte kasislere çapraz girerek falan kurtarıyorum şimdilik ama motoru şahane o kadar sert kullandım o hararet çubuğunu orta seviyeden yukarı çıkaramadım )