0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taha kardeş,öncelikle hoş geldin. Bende 95 Gli var. Arka amortisörleri geçen yol değiştirmiştim ama üç kişi bindiği anda (kasislerde) tak tak vurmaya başladı. Amortisör tekrar patladı tabi. Garanti kapsamında olduğu için yenisini aldım ve takoz attırdım. Şuana kadar da gayet memnunum. Takoz mutlaka atılmalı bence.
yalnız dikkatimi çekiyor da tanımadık kişilere (örneğin ben) pek bilgi verilmiyor. Ama böyle olursa hiçbir şey öğrenemeyiz. Ha öğreniriz de, kazığı yeriz, öyle öğreniriz. Bilenler bilmeyenlere yardım ederse sevinirim. Yeni araba aldık, ne yaptıralım dedim kimse bir şey demedi. Neresine baktıralım dedim yine demedi.Toyota Corolla 1.6 gl vişne çürüğü, boyatacağım kaportasını. Çizildi baya. Bunu Ankara'da nerede yaptırıyorsunuz?
yücel kardeşim silecek kolu üzerinde düğme var düğmeye bastım mı su fışkırır ve silcek otomatik olarak çalışır fasılalı silecek deniyor buna yanılmıyorsam benim XEİ mde böyle yani kolu çekince su gelmiyor silecek kolunun üzerinde düğme var düğmeye basınca su geliyor.
Mustafa bey bende de durum aynı,yani çekince değil üstündeki düğme ile su fışkırtıyor.
Atilla amca bu benim efsane sabahları ilk çalışmada 5-10 saniye böyle titriyor sonra yavaş yavaş devir yükselmeye başlıyor .Bazende marş gıv deyip çalışıyor vede rolanti anında 1200-1300 lere ulaşıyor .bu normal mi sibop sıkışması felan birşeyler okudum bizim arabalarda böyle birşeyler oluyor mu .Motor ısınınca rolanti tam 8 gaz benzin fark etmeksizin .Ustaya gösterdim sibop ayarlarında felanda bir anormallik yok dedi gayet iyi dedi.yagı suyu herşeyi normal bujiler yeni .Kelebek ve rolanti aksamına da hiç el degdirmedim bozulmasından korkuyorum.Eger bu durum anormal degil ise böyle devam edecegim.Atilla amca benim silecek kolunu kendime dogru çekince su fışkırtmıyor sadece camı siliyor ben yanlış hatırlamıyor isem hem su fışkırtıyordu hemde camı siliyordu.Bu benimhatırladıgım gibi mi yoksa normal olanı su fışkırtmaması mı ?
Atilla amca Enjektör temizleyici alıp katacam.Bu würth markayı çok övüyorlar Malum benzin pahalı depo 200 liraya ancak fulleniyor.Bu katkıyı full depoya katmak şart mı.Silecek olayını boş verelim .Ben yanlış hatırlıyor olabilirim diye düşünüyorum birde silecek çalışırken kolu çekeyim ne yapacak bakalım .Devir daim motorunu ve termostatını degiştireyim diyorum 213.000 km de hiç degişmemiş su kaçagı şu anlık yok ama usta baktı bir ara kaçırmış durmuş dedi.banada gösterdi.Dogru hatırlıyorum bir ara az da olsa su kaçırma yapıyordu araba .bunun orjinali ne marka bana maliyeti işçiligi ne olur .