0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi araştır soruştur kardeşim 1.000 tl ye komple boyatırsan çok iyi olur gerçi 1.000 den fazla isterler ama iyi arştırırsan belki 1.000 liraya boyayan bir yerde bulursun
bu ara sıkıntıda olmasam yaptıracağım yer bellide biraz(cık) pahalı çalışıyor (Necati Ekiz'e selam )
bu işin hakkı 1.000 lira bence 250 liralık boya gitse 750 tl kar yani bilmem yanlışmı düşünüyorum
yok verdiği fiyat normal ama arabanın işi çok hasarsız göçüksüz sacın dalgalanmadığı 1 parça var
ne kadar fiyat söyledi ki sana
o meblağ aramızda ama kime gösterdiysem en tırt yerde 1500'den açtı kapıyı ve en az 15-20 gün dedi
Volkan devlet sırrımı? boyacını tanımayız bilmeyiz rakamı saklamanı anlıyamadım.
Türkayım nerede boyattığını söylemezde rakamı söyler,Mustafa ona çok sevecen bir şekilde yaklaşıyor,böyle bir cevap bana çok itici geldi.
bana da daha çok dost işi bir fiyat almış da bunu yaymak istemiyor gibi geldi atilla abi necatiyi tanıyorum ben şahsen ondan böyle diyorum, volkanla tanışmak nasip olmadı
Türkay bey gayet güzel açıklamış durumu.. kesinlikle kötü bir niyetim yok Atilla bey.
Can kardeş o kmde bulduğun araba bir şans fiatıda iyi.triger 100 binde değişir.servisten buji,hava ve yağ filtresi al(resmi servis),bunları değiştirip 5w40 castrol edge veya mobil fullsentetik yağ koy.şanzımana 75w90 mobil fullsentetik veya castrol yarı sentetik şanzıman yağı (2 lt) koyacaksın viteslerin büyük ihtimalle düzelir.
Can elindeki yağ bp,castrol,shell veya mobilse kullan.ama filtre ve bujileri kesinlikle servisten al.mobilin 5w40 ı daha ucuz onu alabilirsin bir dahaki sefere.
Abi yağ Shell'in yağı,Mobil 5w40'ın tam modelini biliyormusunuz abi? Bir çok çeşidi çıkıyor karşıma,o açıdan kafam karıştı,fiyatı ne kadardır aşağı yukarı?
Can bu firma gayet hesaplı http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/1070/Mobil-Super-3000-5W40-4lt