0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar bugün ae101 in kadranını söküp temizledim ibreleri sökmeden temizledim temizlerken de devir ibresini 7000 devire kadar çıkardım bıraktım tekrar en aşağıya kadar indi ve arababaya taktım kontrol ettim gayet normal ama içime bir kurt düştü acaba devir saati bozuldu mu yanlış gösterdiğini nasıl anlarım bu arada bilen arkadaşımız varsa 1den 5. vitese kadar 3000 devirde hangi hızları gördüğünü söyleyebilir mi ?internetten bu proğramı buldum fakat anlayamadım pek bildiğim yerleri doldurdum boş kalan yerleri bilemediğim için boş bırakınca çalışmıyor sistem bileniniz varsa yardımcı olabilirmi fotoğrafını yolluyorumcevaplarınız için şimdiden teşekkürler
1 - 202 - 403 - 604 - 80 5 - 100diye hatirliyorum
Merhaba arkadaşlar bazı araba satış ilanı verilen sitelerde 1997 model corollaların üstüne basa basa aracım klimalıdır demelerine sinir olduğum kadar hiç bir şeye sinir olmuyorum yani varya 1997 model klimasız araçlardan daha üstünmüş gibi alakasız ilanlar yani pes.Şimdi ben araba alacak olsam o model bir arabada sağlamlık ve orjinalliğe para veririm klima olsa ne olur olmasa ne olur öyle değilmi aarkadaşlar yoksa benmi yanlış düşünüyorum....
Atilla amca ve diğer efsaneciler,Direksiyon kutusu ne kadar sürede bir yağlanmalı? Yani bakımı için soruyorum... Benim araç 15 yaşında olduğundan ve daha önce bakıldı mı bilmiyorum da...Önerisi olanlar. Sanki benim direksiyon biraz sertleşti gibi... Kuş serisi araçların direksiyonları benim aracın direksiyondan daha yumuşak geldi de.....
Müjdat senin arabanın direksiyonu hidrolik mi? !.3 lerde hidrolik yok tahmin ediyorum.