0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inanma servislerdeki parçaların üzerinde halogram var. dışardan aldığın çin malı bir hava filtresi veya buji arabanın performansını anında düşürür. ben arabayı alırken eski sahibine nekadar yakıyor dedim 50 lira dedi, hemen sonkara gidip bir takım buji ve hava filtresi alıp taktım 35 lira yaktı. üzerinden çıkan hava filtresi yepyeniydi ama yan sanayi bujilerin üstündede denso yazıyordu ama randımansızdı.
Atilla abi bugün servisten yağ filtresi, hava filterisi ve buji aldım bujiyle hava filterine diyeceğim yok ama yağ filtresinin üstünde made in china yazıyor burda demişsin ya dışardan aldığın çin malı diye ama serviste çin malı satıyor ama üstünde hologram var nasıl oluyor bir anlam veremedim.
Atilla abi maşallah bir tane Allah başımızdan eksik etmesin
Selam arkadaşlar bugün ae101 in kadranını söküp temizledim ibreleri sökmeden temizledim temizlerken de devir ibresini 7000 devire kadar çıkardım bıraktım tekrar en aşağıya kadar indi ve arababaya taktım kontrol ettim gayet normal ama içime bir kurt düştü acaba devir saati bozuldu mu yanlış gösterdiğini nasıl anlarım bu arada bilen arkadaşımız varsa 1den 5. vitese kadar 3000 devirde hangi hızları gördüğünü söyleyebilir mi ?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Arkadaşım kadranı nasıl söktün acaba ve sökmek kolay mıdır benimde lambalardan biri patlak veya gevşemiş olabilirbu aracı epeydir kullanıyorsan devrin doğruluğunu rölantiden anlarsınbenim araç 5.viteste 3000 devirde yaklaşık 100 km/h yapıyoriyi akşamlar
arkadaslar merhaba arka fren balataları değiştirilcek tavsiye ettiğiniz marka varmı acaba ?
TRW başka söze gerek yok!
trw türkiye telefon numaraları 0.216.5773200 0.216.5773130 burayı arayıp size yakın bayisini sorabilirsiniz