0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
klimayı ortalama 1000-1500 tl arası takıyorlar gayet verimli olduğunuda duydum biraz tuzlu ama o sıcağın ortasında bekleyen arabaya bindiğinde bitarafların yanıyo ya o para gözünde hiç kalıyo.
Balata spreyi iyi yag cozuyor.2-3 gun once Bagajimda az bir sey kalmisti, motor kapagi ustunde gordugum bir miktar yag ustune sıktım. Aninda yag kayboldu. Silme islemide yapmadim
benim arabanın kaputun içi çok pis bunu en iyi nasıl temizleyebilirim motor üst kapağı simsiyah şuan.bundan bir ay önce bir ilaç kullandım heryeri yapış yupuş oldu sıktıktan sonra ne kadar pislik varsa üstüne çekti plastik yüzeyler desen öyle. anlıcanız motor içini temizlemem için çok iyi bir temizleyiciye ihtiyacım var. balata spreyi hakkında bilginiz varmı bunu tavsiye eden oldu bende balatayla motor kısmının ne alakası var dedim.
Merhaba;98 corolla kullanıcısıyım aracı aldığımda 45 amper mutlu akü vardı eski olduğundan 60 amperlik mutlu akü ile değiştirdim. Fakat sonradan 60 amperlik akünün klimayı yakabileceğini araca zararlı olduğunu öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum. 60 amper akü kullanıp zarar gören varmı? Araca ne tür zararı olabilir?
hiç bir şey olmaz
dostlar aracım metalik yeşil renginde ve boyası soluk. geçen bir boyacıya gittim. adama komple boya kaça mal olur dedim. Adam bana 1000 tlye herşey dahil olur dedi. Ancak kime sorsam bu fiyata olamaz diyor. Acaba oruç ustanın kafasına mı vurdu . Bilen dostlar yardım edebilir mi?
O fiyata zor, yada baştan savma bir iş olur.
arkadaşlar ayrıca 96 model 1.6 larda benzin enjektör süresi nedir..2,5 sn 3,00 sn 3,5 sn 4.sn gibi