0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atilla Abi! benim araç (95 gli) viraja girdiğinde sola dönerken çok süratli olmasam bile savuruyor, dün fazla bir viraj olmasa da araç savruldu ve zor topladım. bunun nedeni ne olabilir acaba?
Bu bizim araçların Gazi a134 diye hatırlıyorumBuzdolabında freon22 kullanılır geneldeUmarım yanlış gaz ikmali yapmamislardir.Aklınızda soru işareti kalırsa klimayı bir bilen görmeden kullanmayın derim
yağ çubuğunun tırtırlı bölümünün altındamı?
mobil1 5w50 koy bakalım eksiltme yapacakmı?
Tamam Atillla amca 5-50 koyarsam motor sesinde bir değişiklik olur mu?
Server öncelikle rav4 ün hayırlı olsun. senin araba benim oğlanın en sevdiği arabadır ama ufak geleceğinden 5 kapı aldı. araba yolda binlerce sebebden stop edebilir kafanı takma, benim http://www.toyotadostlari.com/ siteme git orada toyotacı ali usta var, bu arabaların dilini iyi biliyor. yolda giderken sakın vitesi boşa alayım deme şanzımanı eline alırsın, normal olarak gaz pedalından ayağını tamamen çekip marşa basarsın.
Atilla Abi, hızlı yanıtınız için çok teşekkür ederim. Sitenizden Ali Ustanın bilgilerini aldım. İlk fırsatta aracı göstermeye gideceğim. Hızlıca bir göz attığım kadarıyla, sizin site benim için çok faydalı olacak. Emek vermişsiniz, elinize sağlık.Bu arada bizim araç 120.000km'de görünüyor, sizin tavsiye ettiğiniz Mobil 1 Peaklife 5W-50 yağ bizim 1996 Rav4 için de uygun olur mu? Araç kamyon gibi gürültülü çalışıyor, belki yağ değişince gürültüyü biraz keser diye umuyorum. Bizim aracın yaşı itibariyle, size sık sık sorular sorup, başınızı ağrıtacağım galiba.Saygılarımla.
Bir Sorum olacak dostlar .96 corolla gli aracımın bagaj açma kolu kırılmış.anahtarla açmak sıkıntı oluyor trafikteNasıl birçözümüolabilir bunun ?çıkmamı bulmam lazım? takılması nasılolacak koltuk çıkması mı gerekiyor?Yardımlarınızı bekliyorum
büyük ihtimal radyatör kapağı bozuk, servisten bir tane alarak değiştir.
Atilla abi seni dinlemedim hata ettim.tamircilerde o kadar emin konuşuyorki.benim su kaynatan arabaya 300 lira masraf ederek conta değişti arada birde triger kayışı değişti .sorun çözülmedi hala su kaynatıyor ve yine anlamıyorlar dedim ben bir radyatör kapagı alayım harbiden derdi oymuş.şimdi de motor söküldüğü için eskiden rölantide 9000 devirde çalışan araba 10000 devirde çalışıyor.acaba abi triger kayışını fazla gerdirdiklerinden olabilirmi çünkü kayış seside geliyor.yardım lütfen...
Atilla amca,Ben Shell'den HXR 10/40 1 litrelik aldım. Yarısını döktüm. Yağ seviyesi F'nin tam üstünde... Bu durumda 5 bin km'de yarım litre yağ yakmış oldu. Bu durumun havanın sıcağıyla alakası var mı?
İbrahim hocam önce sana kızdım, yahu, insan bir tamirciye gider baktırır diye , sonra aydım köyde olduğunu unutmuşum. ist çobançeşme SONKAR toyotanın telefonunu bulup depo müdürü Behçet beyi iste , ismimi vererek parçayı sor varsa kargoyla yollarlar.