0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serdar rolanti sorununu benzer sekilde bende yasadım.Boğaz-kelebek temizliği ile distribütör kapağı degisimi yaptıktan sonra düzeldi. Yakıt sarfiyati da dikkate deger derecede düştü. He buji kabloları da değişmişti.
Evet
96 model gli aracıma gecen gün klima gazı koydurttum buzdolabı gazı.60 tl ye . ne kadar gider bu klima gazları kullanmaya bağlı biliyorum da takriben ?
2005'den beri ben bir kere bile baktirmadim, iyi soguttugu surece sıkıntı yok
Arttiriyorum Ben 2000 den bu yana koydurmadimBirde polen filtresi olaydi...
polen filtresi ne işe yarar acaba
kabin içine giren toz zerreciklerini ve kokuyu temizler
,benim arabamda klima yok sonradan taktırmaayı düşünüyorum polen filtresi için bir sistem geliştirilebilirmi acaba? aracım 97 model gli
3 tane 0,5 litre suyu, sürekli olarak buzlukta tutuyorum. sıcakta yola çıkacaksam ve trafik olacaksa, yanıma alıyorum. el freninin yanında 2 tane ve ensemde bir tane olmak şartıyla. inanın çok iyi geliyor. klimasız aracıma Laz usülümle çözüm buldum böylece el freninin yanındakileri de arada koluma vs sürüyorum. baya rahatlatıyor birde kamyonların otobüslerin gölgesine giriyorum sıklıkla. oda baya farkettiriyor
Bendede 97 gli varBir ara polen filtresi uygulamak icin arastirmistim.Mumkun oldugunu ancak torpidonun tamamen indirildikten sonra uygulama yapilabildigini ogrenmistim.Hic ellenmemis torpidoyu komple indirip sonra gicirti dinleme riskine girmemek icin vaz gecmistim.
Benım de aklımda ama fiyat'ı benı bıraz itiyor sizi bildiginiz fiyatlar nedir acaba?