0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
97 gli aracımda 2 şer kez kısa aralıklar ile akis bası değiştirdim ama sonuc hep hüsran oluyor.Servis akis bası temin etmiyor. Komple akis veriyor. Sag ve sol takımların toplamı yaklaşık 2000 TL tutuyor.Son care olarak servisten almayı düşünüyorum.Tecrube ile sabitlediginiz, Farklı ve kalıcı önerileriniz olursa mutlu olurum.
Müjdat uğraşma bir çift hella korna alıp tak , ben ae101 e 10 sene önce takmıştım, rav4 e de hellanın en güçlüsünü taktım gayet güzel oldu. japonyada ve avrupada klaksonun fazla ses vermesi istenmiyor, ama uzun yolda bilhassa kornanın güçlü olması avantaj sağlıyor onun için sağlam olmalarına rağmen ben orijinallerini hep söktüm.
Ya bu efsanelerin olsun ae92 lerin olsun kornaları harbiden iğrenç.Değiştirme imkanımız var mı acaba fiatların kornalarını her zaman beğenmişimdir." DAATT " Sesli olanlar
Yok hocam DAt sesi iyi değildir. Dit sesi aynı Mercedes ler gibi...
iyi günler arkadaşlar benim araç 1997 model gli trigrt seti 100 binde 2006 yılında serviste değişmiş şu an araç 153 binde yani kilometre olarak kayışın daha 47 bin yapar ama sene bazında kayışda yıpranma olacağı için değişmesi lazım sanırım servise gittim birde servis indirim günlerinde olmasın rağman bana 400 ile 450 arası fiyat çıkardılar buda bana çok geldi bende dışarıdan alıp değişireyim diyorum başta atilla abi olmak üzere ne marka alıp taktırayım bu araba triger seti bilyası ve klima ve v kayışıda değişri sanırım sanayide komple 100 tl dediler marka bilmiyorum 100 tlde işçilik istedi usta 200 gibi halledeceğim sanırım ama marka olarak ne takmamı önerirsiniz
selçuk iki taraf mı yoksa bir taraf mı bozuluyor? ne marka kafa kullanıyorsun?
Abi her ikisinde de sorun yasıyorumMarka olarak bilindik bir marka değilUstanın tavsiyesi ve temini ile alınıyorMarka olarak tavsiyen var mı? Yoksa orijinal mı alayım?Bu arada efsaneyi hiç satmayı düşünmüyorum. Bu yüzden yapacagım masraftan kaçmıyorum