0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atilla Amca,Geçenlerde egzos muayenesine gittim. Aracı benzinde çalıştırdım. Görevli arkadaş aparatı taktı... Ekrana bakarak bana aracınız benzinde fazla yakıyor dedi.Şimdi Atiila amca, acaba benim benzin filtresinden mi ? Yoksa 3-4 haftadır benzinde çalıştırmadığımdan mı?
Müjdat benzin filtresinden fazla yakmaz.buji, boğaz kelebeği kirliliği ve en mühimi hava filtresinden fazla yakar. servisten orj. filtre ve buji alıp değiştirirsen büyük ihtimalle düzelir olmazsa serviste boğaz kelebeği temizliği yaptır.
şanzıman yağı 80/90 aldım BP marka 3 lt. = 35 TL
herkese merhabalar. Benim de şöyle bir sorunum var sola dönüşlerde aracımdan kapı gıcırtısı gibi bir ses geliyor. Ustam akslardan dedi, sadece ses yapar sorun olmaz dedi ama içim rahat etmedi. Sizin gibi üstadlara da danışmak istedim.
Atilla amca benim efsane (96 xei) çok gürültülü çalısıyor bunun sebebi ne olabilir ilk çalıştığında da ısınınca da var şık şık şık diye motordan ses geliyor yağ yakma eksiltme filan kesinlikle yok daha 180 binde yağı castrol magnatec 10/40 lpg dede aynı benzinde de. komşumda da xli var o saat gibi anlamadım gitti saygılar
Şık şık ses siboplardan olabilir bir de lpg enjektör sesinden olabilir. Gökhancım istersen bir video çeksen nasıl çalıştığı ile ilgili .,)
Arkadaşlar merhaba. 2006 yılından bu yana beni ve ailemi taşıyan bir kez olsun yolda bırakmayan 96 model corallamı, namı diğer efsanemi dün itibariyle eskişehire uğurladım. Benden sonraki sahibine de hayır getirmesini dilerim.
Hayırlı olsun... Daha nice Toyotalı yollara... Kaça sattınız?
Gökhan Müjdatın da dediği gibi ses siboblardan veya lpg enjektörlerinden olabilir. komşunun xli si herhalde lpg li değildir.
Atilla Amca başta olmak üzere tüm babaların babalar günü şimdiden kutlu olsun hayırlı kandiller
Lütfen acil yardım 96 corolla ae101 xei aracım var. aracımla 10 km gitiimmi su kaynatıyor hararret göstergesi ortada.duruyorum aracı stop etmeden kaputu açıyorum fan 2 dakika çalışıyor ve duruyor yalnız su kaynamaya devam ediyor su ilave bidonunun kapagından fışkırtmaya başlıyor ekliyorum yine aynı.aracımın çekişinden anormallik yok.