0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atilla abi; elekronikci olarak bu konuda gidecek biyer gerçekten yok. Tanıdığım elektronikci var ama bu işlere zaman bile ayıramaz...Bu km sayacının sistemi nasıldır siz bilirsiniz. Durumu daha iyi izah etmeye çalışıyım da bir öneriniz olabilir belki.. Sayaç tamamen durmuş değil. mesela bugün 35 km falan yol yaptım ama sayaç 3-4 km ilerledi sadece.. böyle bir durumda nasıl bir arızası olabilir? En azından bu konuda bilgi sahini olabilirsem iyi olur...
çok faydası olur, würth veya stp kullan.
Atilla Amca,Aklıma bir şey takıldı. Hava Filtresi, Yağ filtresi ve Bujiler servisten alınınca daha mı iyi oluyor? Yoksa dışarıdan alınca daha mı iyi oluyor? Yani dışarıdan alınan ile servisten alınan arasındaki bariz fark ney?Yani servisten alınca motor sesi azalıyor mu? Daha güçleniyor mu afsanemiz? Bunu hiç kontrol ettiniz mi?
Müjdat bey Atilla abiye sormuşsunuz ama bende sürekli servisten alıyorum yağ+hava filtresi ve bujileri.Bende aynı soruyu sorduğumda hava filtresinin gözeneklerinden bile fark ettiğini duymuştum,performansa aşırı fark edilir etkisi olmaz diye düşünüyorum.Ancak motorun selameti açısından iyi olur sanırım,bujilerin ise performansa ve yakıta etkisi daha yüksektir diye biliyorum eski aracımdan.Yağ filtresinde ise orjinallerde by-pass sistemi var (serviste sormuştum) yani yağ filtresi herhangi bir sebeple (pislik vs) tıkansa bile bir başka kanaldaki diyafram tarzı zar patlayarak yağlamayı filtresiz olarak yapıyor (yağ ikaz lambası yanıyor) ,bu da şu anlama geliyor;motor yağlamaya devam ettiği için kuru çalışma olayı olmuyor ve büyük masraflar açmıyor.Yanlışım var ise lütfen arkadaşlar düzeltsin,bunlar sadece benim aklımda kalanlar.
Atilla amca her zaman yardımcı olup sorularımızı yanıtladığın için çok teşekkürler,şüphesiz bu forumda senin yararlı bilgilerinden faydalanmayan üye yoktur. Sana sormak istediğim bir konu daha var. aracın subapları lpg dolayısı ile yandığı için değişti performans baya arttı ve arabanın çekişi çok güzel ancak rölentide biraz sesli çalışıyo. enjektörlerin temiz olmaması rölentide sesli çalışmasına sebep olabilirmi veya hangi sebeplerden dolayı motor rölentide sesli çalışır acaba. enjektör temizleyici kullanmanın rölentide sesinin azalmasına yardımcı olurmu.birde aısın marka orjinal baskı balata ile aracın balatsı değiştirilmiştii araç kalkışlarda ses yapıyor balatada hata var yenisiyle değiştirilecek baltanın hatalı olmasıda rölentide sesli çalışmasına sebep olabilirmi cevap için şimdiden çok teşekkürler.
ARKADAŞLAR BENDE 1994 1.3 XL VAR. MOTORUMUN KMSİ 280.000 YAĞ EKSİLTME VAR. ARACA MOTOR SİLK BENZERİ KATKI MADDESİ KOYARSAM FAYDA SAĞLAR MI? BİR DE ARAÇLA İLGİLİ ÖNERİLERİNİZ NELERDİR. BAKIM VB İŞLEMLERİ HANGİ SIKLIKLA YAPAYIM. SAYGILAR
Çok teşekkür ederim Can Bey,Yani hem orjinal parça hem de yan sanayi kullanıp aradaki farkı denetleyen oldu mu?
Hasan kardeşim önce forum kurallarına uyarak küçük harf kullanalım. kesinlikle katkı filan kullanma. çok eksiltme varsa mobil1 10w60 extended life yağ kullan fayda görürsün.
Atilla bey ben araçta 10 40 yağ kullanıyordum. bu 10 60 yağın farkı nedir? teşekkürler.
bir sayfa önce bir soru sormuştum. ama herhalde gözden kaçtı.bilgisi olan arkadaşlara ;benim araba 130 000 km de.ben 97000 de aldım.aldıgım kısı triger kayısını değiştiğini söyledi ama kac km de degıstıgını soylememıstı.ben bu trıger kayısı ısıne taktım . ne yapmalıyım ?sana sorularım :1. bu adam bu kayısı değiştiyse tahmını kac km de degısmıstır. ( ılk sahıbı) . onun tahmınen kaç km de değiştiğini varsayabılırız. su anda 130 000 de oldugu ıcın trıgerı degısmelımıyım.2. trıgerı kontrol ettırsem değişip değişmediği yada değişmesi gerektiğini usta anlarmı.3. değişmem gerekırse eger. soyle bır kararım var. ınternette bır magazada ve ist / aksaraydakı bır parcacıdaÜRÜN MENŞEİ: E.UKAYIŞ DAYCO - BİLYALAR GMBbu markalardakı urunu 65 tl ye buldum.özel serviste 130 tl diyorlar daico kayısa.takmayada 130 dıyorlar.yanı toplamda 260 tl gıdıyor.ne dersıniz bu konu hakkında bır onerıniz varmı ?
atilla abi cevap yokmu ?