0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi rav4 ün kitabına baktım, 40000 km veya 24 ay hangisi önce olursa soğutma sıvısı değişecek, ilgilenenlerin bilgisine.
Keyifli forumlar..Değerli ae101 kullanıcıları dün itibariyle corollamın dijital saati çalışmıyor kontağı açınca display de rakamlar görünüyor ama sürekli aynı rakamlarda ve saniye noktaları sabit sürekli yanar konumada birde farları yaktığımda saatin ışıkları komple gidiyor. akü kaplosunu söktüğümde resetledi ama yine aynı sabit kaldı aynı sorunu yaşayan var mı?
Abi şimdilik bende beklemedeyim ama tamiri için 1 2 elektronikçi var onlara götürcem olmadı ankaradaki çıkmacılara bakıcam. Atilla amca kondansatör patlamıştır demiş ondanda bilgi alalım daha önce başına gelmiş olabilir yada neden olduğunu biliyodur Atilla amca. Ankarada tamiri için uğraşcam eğer sorunu çözersem sorunun kaynağını ve çözümünü burda paylaşırım. tamir edilemiyorsa çıkmacılardan bulabilirsem bakarım bulursam eğer sanada yollarım. Bide abi farları yakınca saatin ışıkları komple gidiyo dimi..
Arkadaşlar benimde saat parkları yakınca biraz sönük hale geliyor acaba normal bir durum mu gece moduna geçmiş gibi oluyor sanki?
anıl farları yakınca, klimayı çalıştırınca vs. saat komple göstermiyor. kondansatörü değiştirdikten sonra paylaşırsan sevinirim.
efsane hastalığı şu ana kadar net bir tanısı konulamamış, doğal olarak tedavisi de bulunamamış bir hastalıktır. bende hastalarından birisi olarak okuduklarımla yanlız olmadığımı görmek mutlu etti beni 97 model GLİ aracıma 12 senedir zevkle biniyorum. Abartısız zevkle biniyorum ve kısmetse henüz yaşı dolmamış oğluma mirasım olacak. Yeni araç alırım ama efsanemi bu hastalıktan kurtulmadan satmam imkansız