0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
96 xei şehiriçi 100 km de 10.8 litre lpg yaktı bana normal geldi sizce bu değerler nasıl ( subab ayarı filan hiç yapılmadı ve sıralı sistem yok)
çocuklar benim araba sizinde dediğiniz gibi frenleri çok kötüydü. önce ön ve arka balataları Trw takıp hidroliğini komple değişip dot4 koyacaksınız. gerekiyorsa kampanalara paso verdirip ön diskleride Trw yapın. ben bu işi yaptım firenlerim harika oldu. bu işlemden sonra pvalfinde hala sorun varsa o zaman değişme yoluna gidilir. arkalar bende hiç tutmazdı şimdi kızaklıyor tabi önlerde.
Atilla bey merhaba;cahilliğimi bağışlayın,,"kampanalara paso verdirmek" le ne demek istediniz?açabilir misiniz?balataları değiştireceğim de?Ali kardeşim önce abi de, kampanalarda derin çizgiler varsa ki mutlaka vardır, iyi bir tornacıda kampanalar o çizgiler giderilene kadar tornalanır, bunada paso verdirmek denir.
herkese selamlar. 96 xei aracımın arka tarafındaki tıkırtıları çözemedim. geçenlerde yan kol denen arpentod kolumu ne onun burçlarını değiştirdim tamirci boşluk var demiştide ama kesilmedi şimdide amasörlerden diyor şimdi onuda değiştircem yine geçmiycek diye korkuyorum.yardımcı olursanız sevinirm.gerçekten amasörler bitikse böyle tıkırtı gelirmi.sadece stabilize ve parke yollarda.
bu sesin kaynağı %99 arka viraj demiri lastikleridir. onları japonculardan tanesi 5 liraya alabilirsin.
selam arkadaşlar aracım çok yakıyor (örn: 20 tl ye 40 km zar zor) diye dün lpgciye gittim kaçak var dediler makineye bağladılar lpg beyni değişmesi gerekliymiş neyse adlesa marka aldık değiştirdik bir haftadır kullanıyorum yalnız pek farkını göremedim aracım hala cok yakmaktadır 20 ltlik gaz ile 60 km (gaz 2,25 litresi) devrinde sehir içi zor gidebildim..Sizce bu normalmidir lütfen yardım
Ali kardeşim önce abi de
Bir de viraj lastiğini kontrol etseniz:) Aklıma bir de plakalık geliyor. Acaba bir gevşeklik var da ondan mı acep?
Atilla bey benimde abi demem gerekiyormu