0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Müjdatım triger setini kesinlikle servisten orj. al. GM opellere 80bin km diyor servisler 60 binde değiştiriyor problem çıkıyor diye. serviste set pahalıdır ama rahat uyursun.
Atilla Amca,Mustafa Usta ile görüştüm ben... O Gaziantep'in Toyota Servisinden ayrıldı. Toyota Özel Net servisini açtılar. Serviste GM kullanıyor dedi. Sadece Toyota GM değil de Kutuda Toyota yazıyor dedi. Vallaha ben de anlamadım. Kalite aynı dedi. GM'nin haricinde ne önerirsin?230 TL fiyat nasıl Atilla Amcam?
bu arada triger takım 250 tl işçilik 200-250 arası diyorlar serviste.ne bu yaaaa. az önce aradım toyota sonkar' ı.
arkadaşlar herkese merhaba benim sorum şu araç 80 ve üzeri kilometre hız ile giderken frene basınca direksiyonda bayağı bir titreme oluyor küt küt diye vuruyor fren diskleri diye tahmin ediyorum üzerindeki orjinal diskleri galiba aracı geçen sene almıştım sağa sola çekme falan yok çalışırken durduğu yerde ve bozuk zeminde ilerlerken yine aynı tıkırtı var tıkırtı burcundan bahsediliyor problem nerden olabilir yardımlarınızı bekliyorum
Birde aracımızın tavanında güneş yanığı var siyah renkte folyo yaptırsak nasıl durur acaba ? sizlerin değerlendirmeleri bizler için önemli. araç buUploaded with ImageShack.us
Herkese Keyif Dolu forumlar..95 xei aracımızda stabilize,hafif çukurlu yollarda arka sağ ve sol taraftan böyle lıkırtı,tıkırtı tarzında bir ses geliyo. araç içinde önden bile rahatlıkla duyuluyo bu ses z rotlar yeni değişti. arkada oturunca ses tam o arka hoparlör kapaklarıyla yan direk pilastiğinin iç tarafından geliyo gibi ama bu ses z rotların bozulduğu zaman çıakrdığı sesin aynısı. emniyet kemeri toplama kutusunun içindeki bilyadan veya bu kutudan gelebilri mi? oralarda ses çıkarması muhtemel heryere sünger koydum yinede kesilmedi ses çok rahatsız edici bir ses ve ne yaptıysam bulamdım kaynağını daha önce böyle bir sesle karşı karşıya kalıp çözüm getiren oldumu acaba..
Bu arada Ankara TOYAN'dan Buji, hava filtresi ve yap filtresi aldım.Yağ filtresi Denso marka ve üzerinde Made in CHINA yazıyor. boşuna mı uğraşıyorum diye düşünmüyor değilimmm???