0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rica ederim,faturalarımı atmama huyum vardır mümkün mertebe.Atilla abi bende inşallah günün birinde sizinle tanışıp karşılıklı bir çay içmeyi sohbet etmeyi isterim.Umarım bir gün ya sizin yolunuz Çorum'a düşer yada ben Kastamonu seyahatine çıktığımda siz orada olursunuz.
arkadaşlar merhaba bende 98 model xei spesial aldım...bugün yaptığım kontrolde direksiyon hidrolik yağının az kaldığını gördüm..acaba orjinal direksiyon hidroliği nedir bunun...teşekkür.
Arkadaşlar herkese iyi günler. Geçen gün yazmıştım araba lpg de çalışırken enjektörlerden çıt çıt çıt ses geliyor ve fazla yakıyor diye.Dün arabayı ustama götürdüm. Hava filtresini değiştirdik.Oradan usta ile beraber gaz ayarı için bir servise gittik. Servis bilgisayara bağladı.( Bu arada sıralı sistem atiker kit var)Enjektörlerden biri fazla gaz basıyormuş.Usta bilgisayarda o enjektörü kapattığında ses kesiliyordu.Enjektörün değişmesi gerektiğini söyledi.Ayarlarını falan düşürdü fakat yinede ses var. Enjektörün tanesi 180 liraymış. Bana biraz fazla geldi.Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Ve bu enjektörler gerçekten bu kadar pahalı mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Murat bir ay önce enjektör arızalandı. atiker sıralı sistem. enjektörü değiştirdim. 150 TL verdim. usta 200 TL'de var dedi. bence fiyat normal.
Atikerin enjektörlerinin tanesi 30-40 tl yi geçmemsi lazım hata ve hatta bundan 2 yıl önce bir takımı 80 tl idi çok iyi hatırlıyorum.Tek bir enjektör için çok deli par arızalı enjektörü biliyorsanız kendiniz bile degiştirebilirsiniz
Murat abi çekinecek birşey yok .Ama sen gine tedbiri elden bırakma derim .Şunu yapabilirsin bulundugun yerdeki nölge toptancısını internetten atikerin sayfasından ögren vey atiker e telefon et ögren oradan hangi enjektör arızalı ise satın al hatta orada taktır .Ayarıda oraya yaptır .tahminim 30 tl enjektör olsa montaj ve ayar içinde 30 tl alsalar 60 tl ye sorun çözülür
herkese merhabalar. sizlere bir sorum olacaktı ilgilenirseniz çok sevinirim. arabam 95 model 1.6 xli 175000 de. arabamada şöyle bir sorun var: motor soğutma suyu ve radyatör suyu hemen bitiyor her gün su koymak zorunda kalıyorum. radyatör kapağı yeni değişti oradan kaçırmadığı kesin, soğutma suyu kabında da herhangi bir delik çatlak sızdırma yok. arabanın altına falan baktım orada yok. 1 hafta aralıklarla 2 gün su koymayı unuttum. 2 gün de yolda giderken araba stop etti, tüp başı buz gibi olmuş. suyun bitmesiı ile alakalı olduğunu söylediler. sizce sorun ne. ne yapmamı önerirsiniz.teşekkürler.