0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben kendiminkine çok yakıyor diyordum benden daha çok yakanlar varmış.İbrahim Kardeş şimdi söyle söyleyim benim araç kış başında 20 tl ile 70-80 km gidiyordu .34-35 tl ye 120 km felan ancak gidiyordu.3-4 def ayara gittim degişen birşey olmadı.Kullanım şeklim zaten 3000 devri çok nadir geçiririm.Ama 270-290 krş yakıyordu arba daha yaktıgı benzinde cabası.Ben çok uzun süredir shell den gaz alıyordum.Baktım artım arabada ayarda sorun yok lpg yi degiştireyim dedim.Milangaz ı tavsiye ettiler katkısız oldugu için yakıtım 0,228 seviyelerine düştü.Ama şunu söyleyim katkılı otogaz performansı daha iyi ama yakıt çok tüketiliyor.En güzeli milangaz kullan yakıtın düşer .Tabi ateşleme sistemin felan iyiyse
Arkadaşlar ne kadar dogru yaptım bilmiyorum ama dün WÜRTH Enjektör temizleyici aldım .Zaten yarının üzerinde olan depomun üzerine koydum.Ve depoyu üstünüde fulledim yani benzinim yıllar sonra full depoda .Lpg sistemini kapattım benzinden kullanıyorum.Ustam enjektör temizligi benzin sistmeinin temizligi yanma odası temizligi için çok faydalı bir ürün oldugunu söyledi bakalım kullanmaya başladık.Benim merak ettgim efsaneler hiç tüp takılmasa benzinde tüketimi şehir içi ne olur kullananlar varsa yorumlarsa sevinirim .
arkadaşlar aracımın gösterge kısmı tozlu ve aydınlatma da cılız yanıyor forumda araştırdım ama kafama takılanlar var yardımlarınızı bekliyorum1-orjinal ampüller 3,5 wat mış bunu 5 wat yapsak takılan kısmı eritme deformasyon yaparmı 2-forumda araştırdığım kadarıyla mtec t10 ürünü güzel deniyor kullanan yada başka bir ampül önerisi olan ışığı kadranın her tarafına eşit yayacak km sayacı okunur şekilde olacak3-ampülü değiştirirsek ışık şiddetini açma kısma düğmesini devre dışı bırakırmı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Atilla abi eski efsaneci olarak sana birşey sormak istiyorum yanılmıyorsam senin efsane benzinli idi hiç lpg takılmamıştı.Benzin tüketim degerlerin nasıldı .Mesela şehir içi kaç litre uzun yolda kaç litre tüketiyordu. Ben 10 gün kadar önce depoyu fulledim km yi sıfırladım birde würth kattım enjektör temizleyici arabamın marş süresi biraz uzundu vede ilk çalıştıktan sonra biraz titreyerek çalışıyordu.Ustam benzin enjektörlerin çalışmadıgından kurum yapmış ve düzenli çalışmıyordur dedi bakalım şu an 100 km oldu ilk çeyrek çizgisine indi. Sanırım bir depo benzinle 300 km ancak yapacak . Ama şöyle bir karar aldım eger aracım 360-370 krş felan yakarsa kesinlikle artık lpg de binmem .10 km rede 8,5-9 litreye razıyım anlayacagın .Bakalım hayırlısı.SENDEN YORUMUNU BEKLİYORUM