0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar, yeni bir araçalmayı düşünüyorum; 1996 model gli buldum 200.000 de otomatik vites. daha önce hiç kullanmadığım bir araç kafamda bazı soru işaretleri var yardımcı olursanız sevinirim. 1-)bu modellerde otm şanzıman sorun çıkartma olasılığı yüksekmi çıkarsada nekedar gibibir rakama tamirat yapılabilinir.2-)200.000 km çokmu bu araçlar için 3-)bu model araç japon kasa araçmı yoksa bizim montajmı?4-)yedek parça sıkıntısı varmı ??
Arkadaşlar benim AKS başlarına bağlı körükler aşağıdaki gibidir. Viraj dönerken takır takır vurma sesi geliyor...
Hayır içinde yag kalmayınca bu seferde aks kafaları bozulacak daha büyük sıkıntı.Normalde 50 liralıkmarıza çıkacak 200-300 liralık arızaya .Bence vakit kaybetmeden bir an önce degiştirin.Sökülünce aks kafalarını güzelce temizletin.Bol kaucuk gresle bereaber yeni lastik körüklerini takın .Varsa bozulma az da olsa egale etmiş olursunuz
selam arkadaşlar benim arabam 93 model ae101 1,6 gl karbüratörlü 162 binde ön fren disklerini değiştirmek istiyorum. fakat ebatlarını bulamadım kitapçığında yazmıyor. internet sitelerinde enjeksiyonluyla karbüratörlülerin ebatları biraz farklı gösteriyor. enjeksiyonlu olanların disk çapları birazdaha büyük.. onlardan alsam uyarmı.. bi sorun çıkarırmı yada frenlemede bi artısı olurmu.. cvplarınızı bekliyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan.. şimdiden teşekkürler hepinize..
Bence kendi orjinali neyse onu taktır sonrasında frenlemede sorun yaşayabilirsin... Bir servisten orjinal parçasını al. Dışarda taktı bence
oncelikle s.abiliorum suan burada baska geyik muhabbetrleri yapilior olmasi gerekior ancak bu bnm icin onemli bi konu ufak bi soru sadeceae101 corolla sahibiyim...aracşmşn seffaf( jdm ) farlari blunmakta ...bir iki tanidik kesinlikle girme o farlara diyorlar...acikcasi bende tam tersi bu farlari istiyorum...1-farlar mercekli oldugu icin zxenonda veya orjinalde buzlu camdan daha kotu gosteriomus2-farlar araca tam uymuyormus bu nedenlede panjurda islem yapilmasi gerekiormusbana bu 2 sorunun cvp ozelikle kullanan kısıler verebilirmi acaba ?ogrenci oldugum icin 200 farlar+150 karatma 350 tl zor toparladim..simdi bole biseyde duyunca ogrenci olarak bu parayı veripte problem yasamak istemiorum...yardimci olursaniz cok ama cok sevinirim...