0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşalr iyi günler,Benim Efsaneden son zamanlarda viraj dönerken ya da sağa sola dönerken takır takır sesler geliyor. Ben eğilip alta baktım. Rot körükleri bitmiş pozisyonda... Başka ne olabilir. Bilgisi olan ya da başına gelen var mı?Körükler ne kadar?aks bası degısecek gıbı gorunuyor arabanızda.... yan sanayıler 50 lıra cıvarı orjınalı bulmak zor...servıs komple satılıyo gecende fıyat aldım 1800 lıra;) burda bi ustam var 425 veya 475 lıra tam hatırlamıyorum yurt dısından orjınal aks kafası getırıyor..... bende degıstırdım orjınal olmadıgı ıcın 10000 de bır degısmesı gerekıyo nerdeyse, dagılıyo hemen.... koruklere gelıncede servıste 178 lıra olarak fıyat aldım dıs aks kafası korugunun..;)ustam 80 lıra olarak satıyor aynı kourugu...bu arada orjınal olmazsa baya sorun yasıcaksınız degısmesıne ragmen ses yapıyo hafıften....
aks bası degısecek gıbı gorunuyor arabanızda.... yan sanayıler 50 lıra cıvarı orjınalı bulmak zor...servıs komple satılıyo gecende fıyat aldım 1800 lıra;) burda bi ustam var 425 veya 475 lıra tam hatırlamıyorum yurt dısından orjınal aks kafası getırıyor..... bende degıstırdım orjınal olmadıgı ıcın 10000 de bır degısmesı gerekıyo nerdeyse, dagılıyo hemen.... koruklere gelıncede servıste 178 lıra olarak fıyat aldım dıs aks kafası korugunun..;)ustam 80 lıra olarak satıyor aynı kourugu...bu arada orjınal olmazsa baya sorun yasıcaksınız degısmesıne ragmen ses yapıyo hafıften....
selam arkadaşlar 1996 gli ae101 kaza toyatam var kasko yaptırmayı düşünüyorum oluyormu ve nekadardır bilgi verirmisiniz
arabamın sigortasını yaptırdığım yer bana 1600 tl fiyat çekti yuhhh dedim bende
niye o kadar pahalı ki ?
Coşkun bey desenize bu aks işi ocağıma incir ağacı dikecek! Orjinali daha ucuza olmaz mı?
10 yasını gecen aaclarda bole rakamlar cıkıyo... ben 2002 de yaptırdım o gunden berıde allaha sukur bı kaza fılan yasamadım suan 420 lıra oduyorum....
Frena basınca Ön taraftan bir gayırtı sesi geliyor . Ve bu ses git gide artıyor .2 ay önce başladı.ilk önce ara yapıyordu.Şimdi sürekli hale gelmeye başladı.
bende cok arastırdım orjınalı uygun fıyata ama bulamadım... basıma bela oldu sol aks kafası....