0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Saadettin bey size şu söyleyim.Ön arka motor takozunu orjinal almanızı tavsiye ederim sırf bu sebepten dünyanın parası çıkmıştı cebimden .Nerdeyse arabayı satacaktım.Orjinal olmayan özellikle arka motor kulagı şanzıman sesine sebep oluyor .
tam bakım hazırlıkları yapıp parçaları toparlarken dün gece aracım trigeri sıyırdı arkadaşlar subapları ne kadar yakalamıştır bilmiyorum silindir kapağı sökülecek pistonlara zararı olmamıştır inşallah.. daha önce başına gelen varmı ne kadar masraf açar tamda dar zamanda oldu malesef
Anıl bey öncelikle geçmiş olsun.Bildigim kadarı ile AE101 kasalarda sibop ayarı pek bozulmuyormuş.Şimdi bende kıllandım 1997 corolla xli var.12 yıldır kullanmaktayız.165 bin km rede felan lpg takıldı şu an 218500 km rede araba .Tabi eski performansı yok.Ama çekişi bana göre hala fena degil.Ama sabah ilk çalışmadaki marş süresi çalıştıktan sonra 10-15 saniye titreyerek daha sonra yavaş yavaş toparlaması gibi durumlar var .Peki sizin aracınız da ne gibi belirtiler vardı .Mesela neler yapıyordu araç .Bende ona göre baktırayım sibop ayarına .
ya bide ani kalkışlarda yada ışıklardan kalkarken birden hızlı kalktığın zaman motor kısmında ses geliyo şanzıman yada balatalardan şüpheleniuodum ustasına götürdüm adam önemli değil fabrikasyon hatası dedi ama bana biraz başından savmış sibi geldi ilerde bu sorunun daha büyük sorun açmasından korkuyorum sizce nedir yada aranızda bu sorunu yaşayanlar varmı?