0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ah ah benzinli efsanenin yeri baska oluyor gazda ne yazıkı etmeyin arabaya siz susuz durabiliyormusunuz
Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım ucuz bir şekilde atlatırsın.
Remzi bey öncelikle geçmiş olsun yanlış hatırlamıyor isem bir usta bu motrolar tiriger koparsa dahi en fazla sibop ayarı bozar onun dışında birşey olmaz demişti İnşallah sizin aracınız da öyledir .Sadece sibop ayarı veya siboplarla kurtarırsınız motoru.Eger kopardıgında veya sıyırdıgında hem stop ettiyseniz .Çok fazla sorun teşkil edecegini sanmıyorum .Ama ne kötü 600-700 tl paranız gider .Onla geçmiş olsun
triger kaç km deydi ve nereden almıştın? geçmiş olsun.
Faruk abi senin sorun daha da ilerlemiş sanırım .benim araba sabah ilk çalıştırmada 800-900 devir aralıgında çalışıyor du .daha sonra 1-2 dakika içerinde rolanti milim yükseliyor ve havanın sogukluguna göre 1100-1200 devre kadar çıkıyor du.Bu 1-2 yıldır bu şekilde idi ben lpg kaynaklı oldugunu düşünüyordum.1-2 hafta benzinde kullandım denedim gene aynı araştırdım bogaz kelebegi ve rolanti valfi ile alakalı yag bakımına gidince ustama anlattım oda buraların temizlenmesi gerektigini söyledi.Bogaz kelebegini ve rolanti valfini güzelce temizledi.rolanti valfi resmen katranlaşmış pas çözücü felan derken prıl pırıl oldu .taktık şimdi çalıştırıyorum araba çalışır çalışmaz rolanti 1100-1200 e çıkıyor .motor ısınınca 9 a iniyor .Araba nın çalışması bile çok rahatladı.Kesinlikle temizletmeni tavsiye ederim 30 tl gibi ufak bir rakama yaptılar ama bence işin ehli birine yaptırmanı tavsiye ederim
faruk abi konuyla alakasız ama arabadaki sisleri nerden buldun markası falan varmı tam aradığım model yardımcı olursan sevinirim
selam arkadaşlar. birşey danışmak istiyorum. bu triger değişme olayı nedir. sadece kayış değil sanırım. birde bilya mı ne varmış. bunu açıklayabilecek olan varmı. eger triger koparsa ne gibi sorun açar. ve normalde fiyatı nedir değişmenin.
Triger set olarak degişir.Trigerle beraber bilyası V kayışı hidrolik direksiyon kayışı hepsi degşir hatta ve hatta devirdaim motoru kontrol edilir eger degişesi gerekiyosa oda degişir.Tiriger seti 80 km de bir degiştirgi için bunların hepsi toptan degişir .
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=otctn115732&categoryId=20024688