0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Can kardeşim benim araçtan gelen sesin bakım ikazı olduğunu öğrendim ,lpg ile ilgili ben 56.000 km de lpg takıldıktan sonra 10.000 bakımı olan 66.000 bakımını yaptırmamıştım firma ile görüştüm başka bi forumada sorumu yazdım aynı cevabı aldım lpg bakım ikazı bakım yaptırdıktan sonra kesilir diye senin araçta lpg varmı ?
selam arkadaşlar aracım lpg de fazlamı yakıyor acaba km de 250 kr şehir içi ölçümüm lpg nin litresi 2,370 tl yorumlarınızı bekliyorum...bu arada sıralı sistem zavoli tüp var ayrıca doğru ölçüm olması için benzinden lpg ye geçmesini bekleyip öyle hareket ediyorum
Evet,sıralı sistem Lovato var.4 defa dit sesi geliyor tam olarak.Çok şaşırdım cidden.Sizin Lpg sisteminin markası nedir acaba?
Benim lpg Atiker kardeş 56.000 de takılmış 57.000 de bakımı yapılmış 66.000 binde tekrar yapılması gerekiyordu ama ben işlerimden dolayı baktıramadım bulunduğum yerde doğru dürüst usta yok atiker serviside yok hangi marka olursa olsun 360 saat araç çalıştıktan sonra mutlaka bakımı yaptırılması gerekiyormuş ayrıca bakım yapıldktan sonra servis o bib sesini resetle kesiyormuş eğer seninde aynı sorun varsa yetkili servise git ben yakında gidecem masrafı 20 yada 30 lira hayırlı sürüşler ha birde aracıım şuan 75.000 km de..
Tamam o zaman benım 1.6 ondandır fıyat farkı banada stokta yok, sıparısle gelıyor dedıler.
japonculardan KOYO marka sor bulursan al, olması lazım.
Ben yan sanayısıyle degıstırdım, tavsıye ederım, bı sıkıntısı yok..
teşekkür ederim bugün servisten buji, buji kabloları ve yağ filtresini alıcam kalanları japonculardan bakıcam artık..
yok mu bana bir cevap
Arkadaşlar cumartesi yag bakımı için servise gidecem.Öncelikle ustamla konuştum ne tutar diye aşagıdaki fiaytları verdi .İşçilik sürekli gittigim yer oldugu için işçilik almayız dedi.Birde sabahları ilk çalıştırmada arabam titreyerek çalışıyor rolanti 0,9 civarlarında duruyor daha sonra 1-2 dakika içinde yavaş yavaş yükseliyor.Ustama durumu anlattım kelebek bogazını birde rolanti valfini felen temizlenmesi gerektigini söyledi ondan sonra sorunun ortadan kalkacagını belirtti. Toplam herşey dahil 100 tl ye halledilecegini söyledi.Bu bogaz ve rolanti valfinin temizlenmesinde bir sakınca varmı .temizlenmesinden sonra araçta ne gibi degişşiklikler olur . Yücel yine hatalar yapıyorsun 10 liraya orj. hava filtresi mi olur. 25 liraya boğaz temizliğide olmaz. yani gerektiği gibi olmaz. iyi bir ustanın yaptığı boğaz temizliği çok faydalı olur, hem çekiş artar hemde yakıt düşer
öncelikle merhaba benim bi sorum olacak 96 model xli arabamda lpg de 26 kuruşun altına düşmüyo lpg ustaları gayet normal derken bu kasa aracı kullanan arkadaşlarım fazla diyo sizce nasıl?
Remzi buji kablosunuda japonculardan alabilirsin, SEİWA japon malı ve kaliteli yarı fiatına mal olur.
artık çok geç Atilla abi bugün gittim ellerinde yoktu siparişi geçtim buji ve kabloları yağ filtresini de aldım. aslında forumda senin yazılarını okuyarak kablolarda orjinalde karar kılmıştım neyse bu seferlik denemiş olurum umarım fiyat farkı gibi kalite farkıda vardır. ses sistemi de yapacağım için kabloların kaliteli olmasını istemiştim tesisata çok etkisi oluyor.