0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
babacanlar kendi aleminize dalmışsınız vallahi yazdıklarımızı görmüyorsunuz gönül koyacam .......
Evet abı Yarımca'dan aldım.Su an ırsalıyeye bakıyorum;Yag Fıltresı 16.39 TLTapa Pulu 1.89 TL
selam efsaneciler, bugün servisi arayarak bakım için parça fiyatları aldım ,buji kablosu 165buji tane 10triger kayışı 67triger kayış rulmanı 160hava filtresi 38yağ filtresi 19 triger rulmanı çok pahalı geldi bana yan sanayi parçada kullanmak istemiyorum fiyat farkıda çok aslında aralarında. fiyatlar nasıl sizce? birde yağ hangi marka tavsiye edersiniz 10/40 sanırım?
Müjdat Bey, Hava filtresi dışında gayet iyi. Gold filter yağ filtresi ise o da çok ucuz. buji yi neden k16rU11 almadınız?
hoppala.... bugün toyota alj den efsanem için buji kablosu sordum 260 tl fiyat verdiler. servise göre fiyat farkımı oluyor acaba?
bilmiyorum Selçuk abi ama benim araç karbüratörlü fiyat farkı ondan olabilir. stokta bulundurmuyorlarmış zaten sipariş verince getirtiyorlarmış. triger kayışını servisten alsam rulmanı dışardan alsam ne dersiniz 160 lira rulman çok değil mi? orjinal kullanmayan var mı tavsiyeleriniz neler?
orjinal kullanmayan var mı tavsiyeleriniz neler?
Aracım 98 model Toyota Corolla Gli 56.000 km de Atiker marka sıralı sistem lpg takılmış 57000 de bakım yapılmış şuan 75000 km de ve aracımı stop ettikten sonra nerden geldiğini anlayamadım 3 yada 4 kez bip sesi geliyor ne yapmam gerekiyor.Lpg yi kapatıp benzin ile çalıştırdığımda yine aynı ses geliyor anlamış değilim aynı tecrübeyi yaşayan arkadaşlar varmı... ne yapmam gerekiyor teşekküler..