0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar benim jant kapaklarının ikisi kırık birisi de bozuk bir yolda düşmüş. Yani 1 tane sağlam jant kapağı kaldı. Nasıl temin edebilirim acaba? İnternette tanesi 25 TL diyorlar.
sefaköyden 4 tanesini 18 tl ye aldım 3 ay önce canavar gibiler..
Alarmım arızalandıgı ıcın 3-4 ay once yenısı ıle degıstırdım. 2 tane sustalı kumandası var ve standart bır alarm sıstemı var. Ihtıyaclarımı karsılıyor.Takıldıgından bu yana sorun olmadı.Fıyatı 80 ya da 90 tl ıdı tam hatırlamadım.Yer umranıye sanayı, yakınsanız yardımcı olurum. (Cepten yazdıgımdan profıl bılgılerını goremıyorum)
Selçuk Bey çok teşekkür ederim ilginiz için. Ancak Adapazarı'ndayım.
Bende yakın zamanda takımını 20 tl ye aldım ama bu yan sanyıler cok sert oluyor, en ufak kasıntıda catlayıverıyor.Orıjınallerı ne kadar acaba?
Bu jant kapagı olayınca pek orjiala takıntıs yapmayın derim neden diyecek olursanız .Ben başak bir aracımın jant kapagının orjinalini servisten almaya gittim dedim en fazla takımı 50 lira dır diye .2 sene önce 42 tl + kdv gibi bir fiyat çektiler dedim fabrikasını istemiyorum bir tane plastik kapak alacam satıştakı arkadaş abi abi benim söyledigimi söyle dedi şu adrese git aynısının yerlisi var tanesi 5 liradan alırsın dedi sadece ortasında yazısı yok dedi ..Gittim hakketen dedigi gibi orjinalde var adamda yan yana getirdik sadece ortadaki yazı yok .takımına 20 lira verdi hatta 2 de yedek aldım .Bu kapaklara verilecek maksimum para 10 tl tanesi için oda pahalı ama yok sa yapacak birşey yok. Sana tavsiyem klupten samimi oldgun bir arkadaşımız varsa .Bir hesap numarasına paraıs neyse yatı hatta 2 de yedek alsın sana kutulayı verecegin adrese kargolasın sana düşük maliyetli bir çözüm olur . kargosu içinde 50 lirayı geçmez.
Aracım lpg de can yakmaya başladı.10 tl ile 20 km gidiyor.3 farklı bilgisayarda kontrol etirdim.Analiz değerleri güzel.Bujiler yeni,hava filtresi orjinal.Kaçak kontrolü yaptırdım.Yok.Egzostta sıkma vs sorun yok.Lpg ustaları beyin değişecek diyor.Beyinden dolayı çok yaksa bilgisayara da yansımaz mı?Mixerli sistem Landirenzo kit var.
akis baslarinin ya da komple akislerinın degismesi gerekiyor.