0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne bıleyım sercanım, aldıgımda zaten gemıde calısıyordum araba hep garajda yatıyordu. Ihtıyac hıssetmedım 11 senedır. Ilk kez 3 hafta once yaptıgım kazada lazım oldu ama kazadan dogan masrafta zaten 800 tl tuttu. 3 haftadır hakı oglan yok, bu haftada olmayacak. Ancak onumuzdekı hafta sonu gelecek. Bereket ıyı bır cekıc ustası buldumda kesmeden, bıcmeden eskı usullerle dogrulttu hakı oglanı
geçmiş olsun abicim Sk da serviste 1haftadır onla uğraşıyom biraderim kaza yaptı bakalım evrak evraak uğraşıyoz
Allah kolaylık versin. Büyük geçmiş olsun. Anladığım bilader iyi durumda. Sağlık olsun diyoruz hep ama gerçekler işte insanın asabı bozuluyor.Allah beterinden korusun diyelim.
sercanım büyük geçmiş olsun,kötü bir durum yok değil mi?
sağol abicim ilginç bi kaza sağ 2 kapıdan vuruyor pick up pick upda 2 yaralı var abimde çok şükür bişe yok teşekkürler abicim yok çok şükürr kaskodan hallolucak...
direkte bir şey yoksa kapılar at yenilerini tak sorun yok yola devam. tekrar Allah beterinden korusun. çok çok geçmiş olsun
SERCAN kardeş büyük geçmiş olsun cana gelmesin mal önemli degil
Geçmiş olsun
Can efsaneyi anlatmaya gerek yok sağlamlığı ve performansı kendinden 10 yaş daha genç akranlarından daha üstün. benim oğlum arabalara meraklı olduğundan pejo 306, fiat coupe turbo, bmw8.50 gibi arabalara beni bulaştırdı. bu seferde kendine 98 otomatik rav4 aldı, banada zorla rav4 aldırdı. kullanması çok zevkli, sorunsuz 129 beygirlik motoru, yol tutuşu çift airbag , abs , sunroof, tamamen yatan ön ve arka koltuklar, diferansiyel kilidi artıları. şarköyden gelirken arabada 5-6 yüz kilo yükle geldim gaza dokununca 150-160 banamısın demiyor dahada basılacak mesafesi kalıyor. motorları birazcık yağ eksiltiyor efsane gibi 10 binde bile eksilme yapmıyan motor değil.
Geçmiş olsun.
Sağol abi, peki yakıt tüketimi nasıl ve uzun yolda efsaneye göre daha mı yorucu bir araç (sonuçta jeep) acaba? Senin Rav4 lpg'li değildir gerçi ama,sadece litre bazlı tüketimi de söylesen olur abi.İşin aslı hevesliyim biraz Rav4'e abi.
Yakıtı biraz çok muş.Atilla amaca sana LPG şart gibi.Gerçi sen karşısın ama .
uzun yolda çok rahat bir sürüşü var. sanıyorum tekerlek çapının büyük olmasından saat başına ortalama km corollaya göre daha yüksek gibi geldi. araba çok yüklü olduğundan 100 km de 40 lira yaktı. ortalama 120 km süratte.