0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uzun yolda çok rahat bir sürüşü var. sanıyorum tekerlek çapının büyük olmasından saat başına ortalama km corollaya göre daha yüksek gibi geldi. araba çok yüklü olduğundan 100 km de 40 lira yaktı. ortalama 120 km süratte.
Benzinli,2000 cc ve otomatik bir sürekli 4 çeker araca göre (yanlış bilmiyorsam) gayet makul değerler Atilla abi.Bu arada Çorum'da Lpg'nin litresi 2,5 Tl oldu.Sanırım bisiklet alacağım yakında
Benim efsane çok mu yakıyor ne .Arkadaşalar son 1 aydır aracın çok yaktıgından kıllanarak geçen hafta lpg yi tamamen bitirdim 20 tl lik gaz aldım 2,19 dan . 9 litre felan etti şehir içi kullanmaya başladım aracı hep yüksek vites ve düşük devir aralıgında zorlamadan kullandım 2500 devri hiç geçtirmedim.83 km rede gaz bitti 3 km sini benzinde geçişe çıkarsak 80 km .0,25 krş en ideal kullanıum tarzı ile full şehir içi.Neyse dedim çok gaz iyi degil diye gittim shell den 30 liralık aldım bu kez .2,32 den 13 litre .3 gün şehir içi kullandım ortalam 60 km birde hafta sonu köye gittim geldim fakat bir yer hariç 120 yi hiç geçmedim.gelirken 115 km rede lpg bitti uyarısı verdi ve benzine geçti. Hesaplarıma göre 0,260 krş yakmış. Eskiden uzun yolda 180-200 arası şehir içide 205 -225 arası yakardı bilmiyorum gaz pahalı ya bana öyle geliyor sisizn tüketimleriniz ne düzeyde .Hesapladım 11,4 litre yakmış.Ama ALLAH için araba çok acayip gidiyor.Ne silkeleme var ne çekiş sorunu nerdeyse benzinden daha iyi gidiyor desem yeri.
sen en iyi sonucu dün samurayın direksiyonunda gördün sanıyorum selçuğum
Can benimki manual, otomatik 4-5 lira fazla yakabilir.
Abi ben onları hep otomatik bilirdim,sağol,daha öğrenecek ne çok şey var
atilla abi otomatik araçın direksiyonuna geçmez ki
Arkadaşlar ben birşey merak ediyorum .Şimdi bu 1994 -95 efsanler 114 bg bizim 96 -97 efsaneler 105 bg görünüyor ya.Aralarındaki fark nedir motor aynı - şanzıman aynı -karoser aynı - lastik "muhterem aks kafasi" çapları aynı - hava girişleri felan aynı -( TEK FARK MANİFOLT ÇIKIŞI MI ) YANİ 94-95 yıllarında çıkanların manifolt sıralaması farklıymış sanırım ondan dolayı 114 bg oldugu söyleniyor .Eger öyleyse çıkmasnı bulup taktıralım 10 bg on beygirdir .
geçer Hakkım geçer, oğlum mecburen kullandırıyor. şu bir gerçekki otomatik araba kullanmak çok rahat ama ben çıkarabileceği sorunlar ve alışkanlığımın olmamasından soğuk duruyorum.