0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Otomatik araba aldımı sıfır alacan 40-50 bin yapacan hemen hoop pazara satacan gidip yenisini alacan.Şansını zorlamayacan.Her şeyin manuel olanı saglam ve uzun ömürlüdür elektronik teknolojiye sahip herşey arızaya ve hata yapmaya daha yatkındır.Eskiden sensör yoktu arıza yoktu sensör çıktı mertlik bozuldu aka boka arıza lambaları yanıp duruyor.Servisleri zengin etmektenbaşka birşey degil.
arkadaşlar, benim efsanenin dijital saati bozuldu, yenisini nereden alabilirim?
Km yi araç hareket ederken sıfırlamayı dene o esnada dişliler geri yerine oturabilir benimd eöyle bir kez oldu .Hareket halinde iken sıfırlama dügmesine bastım geri düzeldi.
Arkadaşlar help diyorum .En son yakıtın çok oldugunu düşünerek .lpg ayarına gitmiştim . gitmeden 1-2 gün öncede 40 tl lik yakıt almıştım .Ayara götürdüm 2-3 kere yaptılar baktım araba tam bir mal oldu.Götürdüm atvsiyeli bir ustaya yol ayarı yaptırdım.Arabanın çekişi çok güzel.Nerdeyse benzinle aynı diyebilirim. Fkat dün 143 km rede hadi 3 km si benzine geçiş.140 km rede gaz bitti. hesapladım 0,285 krş yakmış sırf şehir içi bu yakıt.Kıllandım durumdan dün depoyu fullettim. 27 lt lpg aldı zaten tank 33 lt 60 tl yaptı km ye sıfırladım bakalım 100 km felan sonra tekrar aynıı pompadan fulleyecem bakalım ne yakacak.Ayar felan derken baya lpg gitti heralde çünki sürekli boşta gaza basıp duruyorlar.Ama yakıt harbiden fazla geldi lpg ayarlayan usta şehir içi 10 lt felan yakması lazım dedi ben hesapladım 12-13 litre felan yakıyo buda ban çok geldi.Önceleri 0,220 -0,230 felan yakardı hatta 0,190 ları felan gördügüm çok oldu
Faruk bey sizede tavsiye ederim neden diyecek olursanız.Aracım şimdi 130 km rede vede yukarıda da belirttigim gibi depomum 4/3 lük kısmı dolu.Ben en kötüyü hesaplayarak bir 130 daha gitse diyorum fazla fazla gitmesi lazım .260 km ortalama 0,230 bin felan yakmış olacak .tahminimce biraz daha az yakacak gibi tabi belli olmaz sonucu mutlaka size yazarım eger işe yararsa sizde uygularsınız.