0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eyvallah gözüm,samuray beyaz,benim saçlar beyaz
uyumumuz var diyosun yani abi yaşlılık dedelere saygılıyızz ahaha seviyorum abicim senii =))
bak bi detay daha;samuray ihtiyar kurt,ben yaşlı
Bugün babamı aradım "BABA AKÜ YOK DEDİM." efsanem sagolsun kendini bana hiç unutturmuyor.Malum haftalım arabaya biniyoru köy felan derken gene 200 km yapıyorum haftalık ama gel gelelim benim akü gene boşalmış.Zaten 6 ay ön su koyuverdiydi de idare ediyorduk .Neredeyse aldım alalı şarj lambası yanıyor defalarca servise verdim durup dinlenip arabaya bahane buluyorlar ya arkadaş bundan önceki aküm 7 sene kullandım ne alaka desemde bir türlü ikna edmedim degiştirmediler ama bir daha MUTLU akü almam bana ders oldu zaten satıcılar bile abi mutlu garantide sıkıntı diyor YİGİT ten şaşma en iyi garanti onda diyorlar bakalım şafakta bize akü gözüküyor gibi.Benim anlamadım akü servisi aracı kaçak var diyo ampermetre ile ölçüyor 0,08 amper çekiyor diyo ondan sonra elektriköç,ye gidiyorum arbada kaçak varmış bak bi diyorum bakıyorlar yok abi arbanda hiçbirşey bu rakam her arbada olur zaten anormal degil diyorlar onlar aküyü degiştirmemek için yapıyorlar dır mutlu akünün gene yaptıgı şey diyorlar boşuna aracını kurcalatma diyorlar valla bilmiyorum.Orjinalinden farklı araçta sıralı sistem lpg birde alarm var başka ekstra birşey yok.onlarında sigortalarını çıkartıyoruz 0,005 e düşüyo ben anlamadım daha kaç amper çeker
Bu toyota corolla 98 gli specialler kaç beygir acaba arkadaşlar?
114 bg
+1 Artık eskimeye başladı ae101 ler.
Sen ciddimisin ya ben 3 senedir biniyorum şükür hiç bi sorunum yok A kasa vectra ile karıştırmayasın bunu
Vay be çok iyiymiş.
ae101'i her kullanımımda zevk alıyorum, iyikide ae101 almışım bakımı dışında beni hiç üzmedi 12,700 tl aldım, geçen bana 15,000 tl fiyat verdiler noter bir yana para bir yana tık para yani genede vermedim Hakkı abininde dediği gibi efsane hastalığı tedavisi olmayan tek hastalıktır...