0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada fotoların da baya eski galiba,baksana benzin 3.70 miş
Kardeşim teşekkür ederim .Oradaki haydar degil camdaki suyu almak için kullandıgım çek-çek .Resim fazla eski sayılmaz daha geçen kışın sonrlarına dogruydu heralde malum türkiyede benzin hızlı yükseldigi için resim eski sanabilirsin.:- ))))
Hakkı sendede ne göz varmış maşallah.
Valla atilla abi hiç kaçırmıyor .
abi efsaneye jant takmıycanda,hangi arabaya takacan yakışıyo merete çelik jant,şöyle babasından.
Jantı bende istiyorum ama şu jantın ağırlık ve sağlamlık konusunu da düşününce hiç yormayayım kendimi diyorum.İyi ve kaliteli jant iyi fiyatı da beraberinde getiriyor doğal olarak.
oz ,enkei,kosei bunlar kaliteli cantlar yanlış hatırlamıyorsam oz cok hafif 6 kilo falanmış galiba,ama fiyat tuzlu bu markalarda
Önceki mesajların birinde efsaneciler azaldı gibi birşeyler mi yazmışlardı. Ben yanlış mı hatırlıyorum. Forumun en aktif konularından biri burası. Tüp taktırma olayında tüpün markasından çok takan ustaların işçiliğinin önemi daha fazla. Ben aracıma tartarini taktırmaya karar verdiğimde ustanın yanına gittim ve acelemin olmadığını, çok iyi bir işçilik beklediğimi söyledim. Araç pazar günü ile beraber üç günde çıktı. Sorun etmedim ancak şimdi iyiki acele etmemişim diyorum. 29bin km yol gittim maşallah çok memnunum. Hatta abartmıyorum, yaz aylarında benzinden daha çok çekişli olduğunu söyleyebilirim. Lastik konusunda ben 3 senedir michelin energy 185/65/14 kullanıyorum. Servis artık bunların değişmesi gerek dedi. Dış derinliği 3mm'nin altına düşmüş. 2012 de muayene öncesi yenileyeceğim. Bu lastikten çok memnunum. Hala yeterli tutunmayı sağlıyor. Ancak sanki çabuk eskidi gibi geldi. 30bin km kadar yol gittim. Bu süre normal midir?
ya en sonunda bi efsanee alacağımm heeh bunlar ne kadar güzel böle yaww
birincisi maşallah de sercanımikincisi samuray olmaz çünkü sen sk samuraya karşısınüçüncüsü samuray hariç herhangi bir efsane yakışır sanaa
Maaaaşşallllaah hepsinee ahaha SK her zaman samuraya karşı d4d mi bırakmaam =))samuraay sana çook yakışıyor abii