0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atilla amca aracımın bakımlarını yetkili serviste yaptırmaktayım. Bu hafta ücretsiz checkup sonrası fren balatalarının değiştirilmesi gerekli derlerse, sizin fren balataları için TRW LUCAS tercih edin önerinizi dikkate alarak bu işi dışarıda yapmak istiyorum. Daha önce hiç bir yedek parçacıdan parça almadım. Bu konuda epey acemi sayılırım. Yanlış parça almamak için küçük bir araştırma yaptım. TRW sitesinden aracım için uygun parçaların aşağıdakiler olduğunu gördüm. Bu parçalar AE101 için doğru mudur acaba. Bunların hangisini ya da hangilerini almalıyım. Bir de kazık yememek için bunların üç aşağı beş yukarı fiyatları hakkında bilgi verir misiniz. teşekkürler.
Faruk bey, Atilla bey efsaneyi satılığa çıkardığından beri foruma ilgi alakayı kesti. Efsaneyi satarsa hiç uğramaz artık. Bizi o değerli bilgilerinden mahrum bırakmasa iyi olur.
İbrahim hocam, benim bildiğim motor yıkanmaz. Hatta ben aracımı aldığımda motoru tertemiz, sıfır gibiydi. Toyota servise baktırmaya gittiğimde usta bu motor yıkanmış dedi ve motor yıkanmaz diye beni uyarmıştı. Bir başka bilgide oto kuaförler aracın motoruna tazyikle mazot sıkarak motor temizliği yapıyorlar.
dediğinizi yapayım o zaman. oto kuaför temizlesin
Terciz sizin tabiki. Eğer temizletirseniz de temizlik sonrası motor kayışlarınızı kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin.
Atilla amca aracımın bakımlarını yetkili serviste yaptırmaktayım. Bu hafta ücretsiz checkup sonrası fren balatalarının değiştirilmesi gerekli derlerse, sizin fren balataları için TRW LUCAS tercih edin önerinizi dikkate alarak bu işi dışarıda yapmak istiyorum. Daha önce hiç bir yedek parçacıdan parça almadım. Bu konuda epey acemi sayılırım. Yanlış parça almamak için küçük bir araştırma yaptım. TRW sitesinden aracım için uygun parçaların aşağıdakiler olduğunu gördüm. Bu parçalar AE101 için doğru mudur acaba. Bunların hangisini ya da hangilerini almalıyım. Bir de kazık yememek için bunların üç aşağı beş yukarı fiyatları hakkında bilgi verir misiniz. teşekkürler. [/quote Faruk kardeşim orta resimdeki seti almana gerek yok yanlız ön ve arka balataları alırsan mesele çözülür.
Faruk kardeşim orta resimdeki seti almana gerek yok yanlız ön ve arka balataları alırsan mesele çözülür.
Attila amca buranın en tecrübelisi olarak size soru yöneltmek istiyorum. çok merak ediyorum. 98 manuel xei beygir gücü ne kadar... 105 mi 114 mü. şimdiden teşekkür ederim.