0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değerli Toyotaclub dostları96 corolla GLİ arabam var.4 lastik değiştirmek istiyoırum. ne önerirsiniz. aşırı pahalı olmamakla birlikte iş gören normal bişey istiyorum çok ucuzda olmuycak.Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.Lastik değiştirirsen balans ayarı yapıcakmıyım Süreçleri yazarsanız sevinirim.
Mıchelın energy saver tek gecerım. Dı mı hakkı?
Selam arkadaşlar 95 xei toyotamın arka hoparlörlerini değiştirmek istiyorum fakat hoparlör muhafazası var nasıl sökülecek bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Bu arada arka hoparlörler kaç cm oluyor?
arkadaşlar, toyotamın saati araç çalışmazken duruyor, geri kalıyor. bu bir haftadır böyle. bu saatin ayrı bir pili mi var acaba? teşekkürler.
haftasonu arabayı yıkayıp cila çektim. içinide cifle temizledim. davlumbaza varıncaya kadar bütün siyah aksamları parlattım. fakat nazar değdi. bienim 93, model 1.6 xl coroollam var ama altında davlumbazı olmadıgı icin araba yagmurlu havalarda arızalanıyor nerden bulabiliriz bu davlumbazı lütfen yardım edinpazar günü sınavdan dönerken sağ cam tam kapanmadı 10 cm kala duruyordu. söktüm kapı döşemesini yağladım v.s düzeldi sorun. ama kapı açma kolunda (içerdeki) bir sorun oluştu. kapı kapalıyken kolu çekiyorsun kapı açılıyor ve bırakınca kol eski haline gelmiyor yayı geri çekmiyor. söktüm yayı gördüm ama geri çekmesi için o yayın ucu nereye takılacak tam bulamadım. bu konuda yaşanmış tecrübesi yada bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bülent kardeşim senin o etikette sibob ayar ölçüleri verilmiş ama senini ustanın tam tersi sıcak iken ölçü değerleri. bizim ustalar sibob ayarını soğukken yapıyor ama burada sıcakken yapmak gerektiği işaret edilmiş. alttaki değerlerde avans ölçüleri.
sıralı değil berdan bey normal lpg.gerçekten de kirlenmiş bi durumda motor kısmı.bi kaçkişiye sordum yıkatmanın zarar vermeyeceğini( sürekli yıkatmamak sartıyla) söylediler