0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atilla abi şimdiden hayırlı olsun. benim toyotanın zaman saati, araç stop edince duruyor. çalıştığı zaman durduğu yerden devam ediyor. ustalardan bir çare bulamadım abi, elektrikçiye gittim bu saat bozulmuştur, kontağa bağlamayalım direk çalışsın, dedi. o zaman da aküyü bitirme sorunu olur. kontağı açınca saatte sorun yok. şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar benim efsaneyi satıyorum yerine RAV4 alacağım. bizim Araç Kastamonu dağları ve yaylaları meşhur olduğundan tabiata açılmak için RAV4 e ihtiyaç var. benim araba 224 binde merkezi kilit ,alarm ön camlar otomatik, orj. sunroof, klima, orj. alaşım jant kazasız belasız orijinal japon 1994 XLİ EXTRA bordo renkli birkaç parçası boyalı bir arabadır. trigeri yenidir orj servisten 190 tl ye alınmıştır. fiatı 14 bin liradır.
Bülent arabanın benzin yakışını en fazla etkileyen unsurlar buji, hava filtresi, avans ayarı ve garbüratör hava (karışım) ayarı. birde Türkayın dediği gibi kullanım şekli. buji ve hava , yağ filtrelerini servisten almak lazım. servistede avans ayarını , karışım ayarını kontrol ettirirsen faydasını göreceğini zannediyorum.
Atilla abi siz kastamonuda mı ikamet ediyorsunuz?